YA ARKADAŞLAR Regulus Arcturus Black SİZE SÖYLÜYORUM RAB İŞTE BU YA REGULUS BLACK
REGULUS BLACK ÖLÜM YİYENDİ VE ONLARI YÜZ ÜSTÜ BIRAKTI VE BU YÜZDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ SANIRIM BİLİYORSUNUZ Regulus, Sirius Black'in küçük kardeşiydi. Kardeşinin tersine, safkan görüşleri nedeniyle ailesi tarafından ayrıcalıklı bir yere sahipti.
Hortkuluk olan madalyonu çalan gizemli "R.A.B." kendisidir. Regulus'un ortanca adı ve gizemli R.A.B. gerçeği yüksek yerlerdeki kaynaklarca 28 Ağustos 2005 tarihinde onaylandı. onaylandı diyorum anlıyormusunuz *
(üste geçiriim dedim)
hortkuluk isimli üye bunu gerçekten rab kim sayfasında belirtmiş bende sihirbaşlasın.com da okumuştum
REGULUS BLACK ÖLÜM YİYENDİ VE ONLARI YÜZ ÜSTÜ BIRAKTI VE BU YÜZDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ SANIRIM BİLİYORSUNUZ Regulus, Sirius Black'in küçük kardeşiydi. Kardeşinin tersine, safkan görüşleri nedeniyle ailesi tarafından ayrıcalıklı bir yere sahipti.
Hortkuluk olan madalyonu çalan gizemli "R.A.B." kendisidir. Regulus'un ortanca adı ve gizemli R.A.B. gerçeği yüksek yerlerdeki kaynaklarca 28 Ağustos 2005 tarihinde onaylandı. onaylandı diyorum anlıyormusunuz *
(üste geçiriim dedim)
hortkuluk isimli üye bunu gerçekten rab kim sayfasında belirtmiş bende sihirbaşlasın.com da okumuştum
Bunu bir yerlerde okumuş olman bizim için hiç bir şey ifade etmiyor. Sen R.A.B.'ın Regulus Black olduğuna inanabilirsin. Ama kanıt (J.K.R.'nin yaptığı açıklamayı) göstermediğin sürece, sana inanmak zorunda değiliz. Herhangi bir HP sitesinde böyle bir yazı çıktı diye; Bu R.A.B. Regulus Black Olduğunu göstermez. Ayrıca J.K.Rowling böyle önemli bir bilgiyi verecek kadarda aptal değildir...

Kanır getirmeden bir daha kesin konuşmasazsan sevinirim...