Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 04:22:56  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 105 106 107 [108]
1606  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Yeni Bir R.A.B. Tahmini: Amelia Bones : Haziran 21, 2006, 20:08:31
YA ARKADAŞLAR Regulus Arcturus Black SİZE SÖYLÜYORUM RAB  İŞTE BU YA REGULUS BLACK
 REGULUS BLACK ÖLÜM YİYENDİ VE ONLARI YÜZ ÜSTÜ BIRAKTI VE BU YÜZDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ SANIRIM BİLİYORSUNUZ Regulus, Sirius Black'in küçük kardeşiydi. Kardeşinin tersine, safkan görüşleri nedeniyle ailesi tarafından ayrıcalıklı bir yere sahipti.
Hortkuluk olan madalyonu çalan gizemli "R.A.B." kendisidir. Regulus'un ortanca adı ve gizemli R.A.B. gerçeği yüksek yerlerdeki kaynaklarca 28 Ağustos 2005 tarihinde onaylandı. onaylandı diyorum anlıyormusunuz *

(üste geçiriim dedim)
hortkuluk isimli üye bunu gerçekten rab kim sayfasında belirtmiş bende sihirbaşlasın.com da okumuştum

Bunu bir yerlerde okumuş olman bizim için hiç bir şey ifade etmiyor. Sen R.A.B.'ın Regulus Black olduğuna inanabilirsin. Ama kanıt (J.K.R.'nin yaptığı açıklamayı) göstermediğin sürece, sana inanmak zorunda değiliz. Herhangi bir HP sitesinde böyle bir yazı çıktı diye; Bu R.A.B. Regulus Black Olduğunu göstermez. Ayrıca J.K.Rowling böyle önemli bir bilgiyi verecek kadarda aptal değildir...  Cool

Kanır getirmeden bir daha kesin konuşmasazsan sevinirim...  Gülümseyen
hyr ben de bunu dıorum zaten başka bi yerde okudum ama jkr tarafndan onaylanmıştır yazıodu ama ne kadar doğrudur bilemem dedim zaten jkr boşboğaz olduğunu kabul edıo sölemiş olabilir bence
1607  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Petunia Teyze'nin Sırları : Haziran 21, 2006, 20:05:49
yok yok bence damarı fln tutmaz bugüne kdr ttmadı şimdi mi tutcak hemde sihir kalkınca sırf harry deil bütün aile tehlikede oluo voldi öldürdümü hepsini öldürüo çünkü o yzden petunia bence harryi korumaya kalkışmaz dudley dururken
1608  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Yeni Bir R.A.B. Tahmini: Amelia Bones : Haziran 21, 2006, 17:52:30
YA ARKADAŞLAR Regulus Arcturus Black SİZE SÖYLÜYORUM RAB  İŞTE BU YA REGULUS BLACK
 REGULUS BLACK ÖLÜM YİYENDİ VE ONLARI YÜZ ÜSTÜ BIRAKTI VE BU YÜZDEN ÖLDÜRÜLMÜŞ SANIRIM BİLİYORSUNUZ Regulus, Sirius Black'in küçük kardeşiydi. Kardeşinin tersine, safkan görüşleri nedeniyle ailesi tarafından ayrıcalıklı bir yere sahipti.
Hortkuluk olan madalyonu çalan gizemli "R.A.B." kendisidir. Regulus'un ortanca adı ve gizemli R.A.B. gerçeği yüksek yerlerdeki kaynaklarca 28 Ağustos 2005 tarihinde onaylandı. onaylandı diyorum anlıyormusunuz *

(üste geçiriim dedim)
hortkuluk isimli üye bunu gerçekten rab kim sayfasında belirtmiş bende sihirbaşlasın.com da okumuştum
1609  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Petunia Teyze'nin Sırları : Haziran 21, 2006, 17:46:15
tmm ama muggle olduunu ve kofti olmadıını öğrendiğimize göre ve bu başlık sadece bunlarla ilgili olduuna göre başlık yetersiz oluyo
o zmn fortuna major den rica edelim başlığı petuina ile ilgili yeni öğrenceklerimiz neler gibi bişeye çevirsin başlık yanıltıcı olmasın Göz Kırpan
tmm edelim Gülümseyen
1610  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Voldemort'un Karanlık Bakanı : Haziran 21, 2006, 17:40:34
ya harika teoriler günün birinde bende böyle üretebilmek isterim kutlarım  özellikle olivander kısmına hayran kaldım hepsi çıkıcak bence gerçekten bravo
1611  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Snape Hangi Tarafta? : Haziran 21, 2006, 17:30:53
baq bu konuda tamamen haklısın ama ynede bazı şüphelerim var ya
bunu bir sitede okudum ama sonra bulduqum yeri bulamadım alıntının sahibini yazmak için Dil Çıkaran

şimdi şöyle diyordu;eqer qerçekten harry voldye aitse ve snape'te bunun için onu öldürmediyse neden harry'i de yanında qötürmedi sonuçta harryi sersemletmek bile onun için çocuk oyuncaqı zaten yaptıkları düelloda bunu qösteriyordu..sonuçta onu donudurup çok rahat voldynin yanına qötürebilirdi ordada voldy isterse bi düello yapar ve harryi öldürürdü... Göz Kırpan snape iyi qerçeqi qörün arkadaşlar Sırıtan

tamam ya olay bitti:) snape iyi Gülümseyen çok iyi bir teori gerçekteen  bravo bu engin bilgini bizimle paylaştığın için sağol
1612  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Harry Potter Sıradan Bir Kahraman mı Olacak : Haziran 21, 2006, 17:20:21
bence kahramanlar zaten sıradan olamaz harry kahramansa süperdir sonuçta voldiden o kurtuldu annesi sayensindede olsa o bir ilkti ve ilkler unutulmaz
1613  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Yeni Bir R.A.B. Tahmini: Amelia Bones : Haziran 21, 2006, 17:17:57
ya ben bi yerde okumuştum rab regulus blackmiş ve bu onaylanmış nie hala tartışıyoruz ki
kjr onaylamış yalan deilse haber rab gerçekten regulus black.........
1614  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Petunia Teyze'nin Sırları : Haziran 21, 2006, 16:52:25
ya bişi dicem ama neden o zmn petuniayla ilgili eni gerçekler öğreniceksiniz dio jkr
1615  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Petunia Teyze'nin Sırları : Haziran 18, 2006, 13:18:32
 bence muggle ama ilerde onun hakkında başka şeyler örenceimiz
açıkça belirtilmiş
Sayfa: 1 ... 105 106 107 [108]