Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:03:25  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 110
16  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Temmuz 07, 2008, 21:38:17
"Pathology" :s neydi o öyle ya Acayip bi garip hissediyorum hala  Hede Hödö
17  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avril Lavigne Hayran Kulübü (Önemli Duyuru!! İlk Mesaja Eklenmiştir) : Temmuz 06, 2008, 21:29:14
hangi birinize teşekkür ediceğimi bilemedim toptan hepiniz sağolun tüm fotolar için Sarılan =)
18  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Tuttu? Tutmadı? : Temmuz 03, 2008, 23:06:33
tutmadı

alttakinin seneye okulu çok zor olucak korkuyor
19  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 02, 2008, 21:36:22
Özlem Tekin  - Değmez
20  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Aziz dostum : Temmuz 02, 2008, 14:49:41
bende yenı uye oldumm ok guzell olmus
teşekkür ederim
ayrıca hoşgeldin  Gülümseyen
21  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Tuttu? Tutmadı? : Temmuz 02, 2008, 00:21:49
tuttu

alttaki bisiklet sürmesini çok iyi biliyor, hatta en sevdiği şeyde yokuş aşağı bisikletle inip en son arka tekerleği kaldırmak Hede Hödö
22  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Tuttu? Tutmadı? : Temmuz 02, 2008, 00:13:13
 Cool tutmadı

alttaki uyumamak için az sonra kendine kahve hazırlıycak
23  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Temmuz 01, 2008, 22:22:56
Ne düşünüyorsun? - Kendi salaklıklarımı
Ne dinliyorsun? - Kreator - Murder Fantasies (I want to kill you.!!)
Ne hissediyorsun? - kırıldım, sinirliyim
Ne Tıkınıyorsun? - X
Ne içiyorsun? - X
Kaç saattir nerdesin? - 7/8 saat sanırım
Netten sonra ne yapacaksın? - ya ders çalışmaya devam edicem yada yatıcam
24  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Aziz dostum : Temmuz 01, 2008, 18:25:39
Noktalama hatalarına bakmazsak Gözlerini Deviren güzel bir yazıydı.  En çok böceklerin normal davranıp davranmayacağından, dışlayıp dışlamayacaklarından bahsettiğin kısmı beğendim, çok değişik bir düşünceydi ve o kısımı da çok iyi yazmışsın. Eline sağlık Aww
Noktalamalar öğrenmem lazım valla ya :s
Okuduğun ve yorum yaptığın için teşekkür ederim =)
25  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Aziz dostum : Temmuz 01, 2008, 16:17:59
çok beğendim. duygularını olduğu gibi anlatmayı başarabilmişsin. ellerine sağlık.  Alkış
çok teşekkür ederim =) beğenmene sevindim ^^,
26  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Aziz dostum : Temmuz 01, 2008, 14:39:52
doğrusu bu yazıyı okuyunca dün geceki halim aklıma geldi bazen benimde ölümü düşünesim geliyor ama ölüm son çare olmalı ya da ölmek çaresizlikten başka birşey değildir gibisinden düşünceler doluyor Gözlerini Deviren  yine içime sıkıntı doluyor öff bilemedim duygularımı tam ifade edemedim Üzgün  ama yazın çok güzel olmuş teşekkürler Alkış
asıl ben teşekkür ederim ve anladım ben ne demek istediğini =) ölüm kaçış noktası bence ya yaşamak varken ölümü seçmek korkaklıktan başka bişey değil kanımca  Gözlerini Deviren =)
tekrar teşekkür ederim  Aww
27  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Haziran 25, 2008, 14:55:55
Ne Düşünüyorsun ?: Arkadaş gelirse neler yapıcağımızı
Ne Dinliyorsun ?: Ensiferum - İron
Ne Hissediyorsun ?: Mutluluk, heycan 
Ne Tıkınıyorsun ?: -
Ne İçiyorsun ?: -
Kaç Saattir Nettesin ?: 3 saattir fln
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: Maçı izlemeye Königstrasse'ye gidicem dev ekran kurulcakmış dayak yemem inş gerçi öyle olaylar burda pek olmuyo Almanlarla kardeş kardeş geçiniyoruz ama neyse işte Dil Çıkaran
28  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 24, 2008, 22:04:35
şu 20 yaş gözüme hep batmıştır ya 19-18 fln neyse de 20 olunca şöyle bi nası diyeyim dolu gözüküyo işte  Dil Çıkaran
neyse doğum günün kutlu olsun Wizard
Kararsız Benim de gözüme çok batıyor aslında, Placebo - Twenty Years şarkısını dinlediğim zamanlar hep düşünmüşümdür yirmi yaşıma gelince nasıl olucam diye. *_* Aslında komik ne biliyormusun, ben 20'ye girmedim 21'e girdim, xD ya da hala yanlış hesaplıyorum, Kararsız 88 doğumlu bir kişi bugün doğduğunda 21 olmuyor mu yahu? Sırıtan

o konuda çok tartışma çıkıyodu evde Hede Hödö yarın 20 yıl 1 gün olucak yaşadığın süre yani benim bildiğim öyle oluyodu , 20 yıl bitiyo +gün, ay ırt zırt artıyo  sanırım öle bişey yani galiba  Acayip
29  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Haziran 24, 2008, 19:04:14
Judas Priest - Exiled
30  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Haziran 24, 2008, 18:57:20
şu 20 yaş gözüme hep batmıştır ya 19-18 fln neyse de 20 olunca şöyle bi nası diyeyim dolu gözüküyo işte  Dil Çıkaran
neyse doğum günün kutlu olsun Wizard
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 110