Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 16:38:43  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 39 40 41 [42] 43 44 45 ... 52
616  Diğer Konular / Sinema / Ynt: İskelet Anahtar | Skeleton Key ~ Iain Softley : Mayıs 29, 2008, 16:39:38
Aaa böle bi afişi olduğunu bilmiyordum güzel bi afiş olmuş ( adamın kaşları hariç insan afişine bakınca yaratıklı bi film falan sanıyo ama )
Yaratık olmadan korkutan filmlerden biri.
Bi de biz bu filmi izlerken gülmekten kopmuştukk
Kadın Caroline diyo biz Keloğlan anlıyoruz Hede Hödö Kahkaha Kahkaha
Ama güzel filmdi yani güzel geriyor özellikle son sahneleri falan bayağı etkileyiciydi.
Filmin başlarında birazcık sıkılabilirsiniz ama sakın bırakmayın çünkü son sahnesi gerçekten çok ilginç, değişik bi sonu var.
Ama son sahnesinde insan böle biraz şey oluyoo ( anladınız sizz onuu Hede Hödö Dil Çıkaran )
Ya kısacası güzel bi fiilm, izlenesi bişey.
617  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Mayıs 28, 2008, 15:25:56
Emre Aydın - Sürprizz aa bitti
Heee Zombie başladı ( The Cranberries )
618  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Okyanuslar Ölüyor!!! : Mayıs 28, 2008, 09:04:25
Şakacıı seniii okyanuslar hiç ölür müüüüü Hede Hödö Hede Hödö ( kötü bi espiriydii tm tmm berbattı Kahkaha )
Eee ne olacak peki Simpsons'daki göl gibi mii Hede Hödö
Ya şimdi şaka maka bi yana da gerçekten bütün fabrika atıkları okyanuslara, denizlere, göllere v.s. atılıyor şimdi küresel ısınma da var zaten kötü halde dünya, bi de çürük okyanuslar(!) mı çıktı şimdi de!!!
619  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Anka Kuşu Mars’a ayak bastı : Mayıs 28, 2008, 08:54:44
Heee bu Dumbledore'un Anka Kuşusu di mii Hede Hödö Hede Hödö
İyi bi gelişme insanlık için deee Kuşumuza (!) Marslılar atlayıp bearber gelmesinlerrr  Dudaklarını Mühürlemiş
620  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Tokio Hotel Hayran Kulübü : Mayıs 27, 2008, 17:13:08
har_mon_ald'ın koyduğu son resimde gusu nasıl bakıyo öle yaaa Kahkaha tırstım valla Hede Hödö
621  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rupert The Sun Gazetesine Dava Açtı : Mayıs 27, 2008, 14:47:45
Hehe rahatsız edici emma ha Kahkaha
Bi de aptal Paris Kahkaha
Haklı çocuk açsın tabii.
622  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Eski Sevgiliye Cevaplar : Mayıs 26, 2008, 16:31:51
- dün gece rüyamda seni gördüm... erol bize ne oldu böyle?
- bir dahakine iyi örtün de uyu...
bu çok hoşuma gittii
623  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Kız Kardeş - Abi Diyalogları : Mayıs 26, 2008, 16:15:09
- abi ojemi gördünmüü..
- ben sürüyorum şindi bidakka. kurusun rütuş yapıp vericem manyakmısın kızım sen ne biliym ben senin ojeni...!

heehee bu biraz benm olaya benzemiş
şimdi şöle oldu saçlarımı açık bırakmıştım çok sıkıldım hocaya dedim ki ( hoca erkek ) hocam tokanız var mıı? o da dedi ki var ama ben takıcam Kahkaha
624  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Klavye Kavgasına Var mısınız? : Mayıs 26, 2008, 16:09:25
Ayyy süperr yaaa ama çok acıtır yaw oo
625  Diğer Konular / Sinema / Ynt: TOP 10'daki filminiz hangileri? : Mayıs 24, 2008, 11:49:10
Disturbia - şüphe
Juno -- Juno
Back To The Future - Geleceğe Dönüş
Patch Adams -- Patch Adams
The Wedding Singer -- Düğün şarkıcısı
Griffin and Phoenix -- Griffin ve Phoenix
Harry Potter serisii
Edward Scissorhands -- Makas Eller
PS I love you -- Not: Seni seviyorum
13 Going on 30 -- Keşke 30 Olsam
626  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel Çarpılmış Ama Kime :D : Mayıs 23, 2008, 21:30:52
Ay Dan bu kıza mı aşık olmuş ola ola
Gerçi gönül bu ota da konar malum şeye de Dil Çıkaran Kahkaha
Ama hiç hoş bi çift olamazlar zaten
Kız da gerçekten sazanmış yav.
627  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Fareler ve İnsanlar|Mice and Men~John Steinbeck : Mayıs 23, 2008, 19:36:26
Ben bu kitabı okurken çok sıkılmıştım zaten öğretmenimin zoruyla okuyordum.
Zaten zorla okuduğum kitabları hiç sevemem her na kadar güzel de olsalar
628  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Çemberimde Gül Oya : Mayıs 23, 2008, 19:31:58
Ya ben özledim o diziyi bazen diyorum ki Çemberimda Gül Oya olsa da izlesem tekrarlarını izlediğim zaman bile sıkılmıyorum çok başarılı bi diziydi diğerleri gibi yılllar sürüp de saçmalayanlardan değildi kısa sürdü ama her şey süperdi.
Çağan Irmak zaten başka bir şey onu hiç söylemiyorum bile...
629  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hangi Kanal? : Mayıs 23, 2008, 19:28:47
MTV Türkiye
Cnbc-e    olamazlarsa olmaz
Kanal D iyi bi kanal ama olmayadabilir
Bi de Dream tv gerçekten iyi bi kanal ama izleyemiyorum Üzgün
630  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Kavga Eden Liseliye İlginç Ceza : Mayıs 23, 2008, 17:07:09
Cidden ilginç bi ceza. Ama asıl ilginç olan , bu "ceza"yı verenlerin , bu etkinliği bir "ceza" olarak görmesi Hede Hödö Haber için teşekkürler Gözlerini Deviren
Kesinlikle katılıyorum... Çalışmayı ceza oarak verenler işin ucunu da hesaba katıyorlardır umarım...
editt: Yaaa... Yine kardeşimin hesabından yolladım mesajı...  Bendeniz DeLyMeRvE
Sayfa: 1 ... 39 40 41 [42] 43 44 45 ... 52