Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 10:28:55  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 49
16  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Burcunuz nedir? : Ağustos 15, 2008, 15:08:49
Oğlakkk.
Özelliklerim benzer aslında ama çok da bezemez ( o nasıl oluyo Hede Hödö )
17  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Ağustos 15, 2008, 14:53:49
a:9
i:9
18  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ağustos 14, 2008, 17:57:28
Kendi kendime şarkı söylüyom bu da dinlemekten sayılır mı Dil Çıkaran ?
Avril-Nobody's Fool
19  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost'daki Türk Figüran ile Röpotaj...! : Ağustos 14, 2008, 17:33:48
Ne şanslı adammış be!
Merak ettim kimmiş acaba?
20  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost-Final Bölüm Sinema Filmi(anket) : Ağustos 14, 2008, 17:17:17
Yok, hayır. Sinema falan karışmasın işin içine.
Düzgün bir şey olmaz çünkü ve de çok uzar, zamanından çok sonra olur.
Bi de dublaj falan yaparlarsa içine ederler.
Bilet bulmaya çalışmak da cabası tabii.
Bence en güzeli dizi olarak bitmesi.
21  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: İsmail YK Karşıtları Topluluğu : Ağustos 14, 2008, 17:09:26
nkatinaburtona sağol paylaşım için  Aww
22  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Burhan,LOST Adasında :) : Ağustos 14, 2008, 15:14:52
Bunu Lost bölümüne açman gerekirdi bence.
Ama komikmiş Kahkaha .
Hurley: Ahbap açlıktan karnım zil çalıyo..

Burhan: Yiye yiye iyice dana gibi oldun ha, insan hayvanı oldun ha.. Aha gene yiyi bu ya..Bu kiloları nasıl eriteceksing azman.. Geri zekalı gibi yiyisin.. Sanki Claire değil sen hamilesin ha..

Hurley: Sakin ol dostu-..

Şu çok hoşuma gitti Kahkaha .
23  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Ağustos 13, 2008, 18:14:27
Linkin Park: Somewhere I Belong
24  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: İsmail YK Karşıtları Topluluğu : Ağustos 13, 2008, 18:12:33
Madonna'nın İsmail YK Dinlemesi...

ismail yk ye sorulursa,kesinlikle gerçek bir olaydır.madonna madonna olalı böyle bir album görmemiştir zaten,dinlemesi de bu yüzden hayli doğaldır.en cok sevdiği parça allah belani versin'dir.diğer parçalarını da seven madonna bu şarkı için istanbul'a gelip,isoyka* ile düet yapacaktır.madonna, isoyka'ya tapmaktadır aynı zamanda.din değiştirip isoyka dinine bile geçmeyi düşünmektedir.
olası bir durum gibi gözükmemektedir.

yıldız tilbenin slipknotun bütün albümlerini begenerek dinlemesi gibi bir şey.

kıyamet alameti olarak da yorumlanabilir.

ismail yk 'nin madonna dinlemesinden daha kötü olan durum.

(bkz: madonna nin ismail yk nin albumunu dinlemesi)

insanın aklına "peki ya ismail yk ne dinleyecek Amadeus Mozart mı?"düşüncesini getiren korkulacak eylemdir...

madonna'nın müzik hayatının sonudur.

(bkz: kıyamet alametleri)

(bkz: madonna sen kocaman bir çılgınsın)

Alıntıdır...
25  Diğer Konular / Sinema / Ynt: ne tür filmleri seversiniz? : Ağustos 13, 2008, 16:37:32
Yaratıkların olmadığı, çeşmeden kan akmadığı korku ve gerilim filmerini seviyorum(bkz:White Noise)
Fantastik Macera ( bunda az biraz yaratık olsa da olur Hede Hödö )
Duygusal Komedi
26  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Eroinle Dans - Canan Tan : Ağustos 12, 2008, 21:43:48
Çok güzel bi kitap değildi.
Düzgün bi sona bağlanmadı.
Eylül'ün ölmesi gerekiyordu Hede Hödö
Ya da ikisinin düzgün bi hayata başlamış olmaları... Ne bilim... Sonunu bağlayamamış işte.
editttt: Ha bi de kitabın kapağını görünce midem bulanıyodu Kahkaha Niye ben de bilmiyorum.
27  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: İsmail YK Karşıtları Topluluğu : Ağustos 12, 2008, 21:15:26
smac ın yaptıı imzayı isteyen koyabılıosa bnd koym
Evet isteyen koyabiliyor.
28  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Moraliniz bozuk olduğunda :) : Ağustos 12, 2008, 17:54:30
 Şaşırmış İyi de ben bunların hepsini biliyorum zaten Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö Hede Hödö Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Yaa duyun duyun. Beni unutanlarr size diyorum Hede Hödö
29  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: İsmail YK Karşıtları Topluluğu : Ağustos 12, 2008, 17:41:59

Smac'in imageshack'in bazen resmi bozması nedeniyle başka bir siteden aktarmış olduğu imzamızzz.
Tekrar teşekkürler Smac.
30  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Çağrışım Oyunu : Ağustos 12, 2008, 17:28:28
Voldi Zımbırtı
Yarış?
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 49