Yok, hayır. Sinema falan karışmasın işin içine. Düzgün bir şey olmaz çünkü ve de çok uzar, zamanından çok sonra olur. Bi de dublaj falan yaparlarsa içine ederler. Bilet bulmaya çalışmak da cabası tabii. Bence en güzeli dizi olarak bitmesi.
Bunu Lost bölümüne açman gerekirdi bence. Ama komikmiş . Hurley: Ahbap açlıktan karnım zil çalıyo..
Burhan: Yiye yiye iyice dana gibi oldun ha, insan hayvanı oldun ha.. Aha gene yiyi bu ya..Bu kiloları nasıl eriteceksing azman.. Geri zekalı gibi yiyisin.. Sanki Claire değil sen hamilesin ha..
ismail yk ye sorulursa,kesinlikle gerçek bir olaydır.madonna madonna olalı böyle bir album görmemiştir zaten,dinlemesi de bu yüzden hayli doğaldır.en cok sevdiği parça allah belani versin'dir.diğer parçalarını da seven madonna bu şarkı için istanbul'a gelip,isoyka* ile düet yapacaktır.madonna, isoyka'ya tapmaktadır aynı zamanda.din değiştirip isoyka dinine bile geçmeyi düşünmektedir. olası bir durum gibi gözükmemektedir.
yıldız tilbenin slipknotun bütün albümlerini begenerek dinlemesi gibi bir şey.
kıyamet alameti olarak da yorumlanabilir.
ismail yk 'nin madonna dinlemesinden daha kötü olan durum.
(bkz: madonna nin ismail yk nin albumunu dinlemesi)
insanın aklına "peki ya ismail yk ne dinleyecek Amadeus Mozart mı?"düşüncesini getiren korkulacak eylemdir...
Yaratıkların olmadığı, çeşmeden kan akmadığı korku ve gerilim filmerini seviyorum(bkz:White Noise) Fantastik Macera ( bunda az biraz yaratık olsa da olur ) Duygusal Komedi
Çok güzel bi kitap değildi. Düzgün bi sona bağlanmadı. Eylül'ün ölmesi gerekiyordu Ya da ikisinin düzgün bi hayata başlamış olmaları... Ne bilim... Sonunu bağlayamamış işte. editttt: Ha bi de kitabın kapağını görünce midem bulanıyodu Niye ben de bilmiyorum.