Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 15:55:06  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 10
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: ~A Walk To Remember~[2002] : Bugün 15:14:02
Çok güzel bi film bu
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Bugün 15:11:35
A walk to remember'ı izlemiştim.
3  Diğer Konular / Sinema / The Wedding Singer -- Evlilik Öpücüğü -- Frank Coraci : Bugün 15:04:06

Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi
Yönetmen : Frank Coraci
Senaryo : Tim Herlihy
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Teddy Castellucci
Yapım : 1998, ABD , 95 dk.

Oyuncular

Adam Sandler (Robbie Hart) , Drew Barrymore (Julia Sullivan) , Christine Taylor (Holly Sullivan) , Allen Covert (Sammy) , Matthew Glave (Glenn Guglia) , Ellen Albertini Dow (Rosie) , Angela Featherstone (Linda) 

Robert hart (Sandler) şarkı sözü yazarı olma hayalinni gerçekleştirmek için olağanüstü bir çaba harcamaktadır. Küçük yerleşim terlerinde düğün şarkıcısı olarak çalışmaya başlayan Robbie, bir düğünde güzel garson Julia (Barrymoore) ile tanışır. Her ikiside nişanlı olan ikili yavaş yavaş yanlış kişilerle beraber olduklarını anlayacaklardır. Robbie, Julia'nın nişanlısının ne kadar güvenilmez bir insan olduğunu keşfeder ve bunu Julia'ya göstermeye çalışır.

Çok güzel izlenesi bi romantik komedi.
Herkese tavsiye ediyorum.
4  Diğer Konular / Lost / Ynt: Claire Littleton / Emilie de Ravin : Bugün 13:42:03
Çok şirin bi kadın bu yaa
Tepenin gözlerinde de mi oynamış yaw bilmiodum
Aaron çok benziyo kendisine Kahkaha (ne alaka konuyla Hede Hödö )
5  Diğer Konular / Lost / Ynt: Naveen Andrews / Sayid Jarrah : Bugün 13:37:35
Süper bi karakter bu da ( gerçi hepsi süper ama )
Sayid'e bak sen çocuğu varmış
Bi de gitar çalıomuş yaw düşünemiyom onu öyle
Ben ilk izlemeye başladığımda Lost'u, Sayid'i gerçekten Arap sanmıştım çünkü çok yavaş konuşuodu Kahkaha Hede Hödö dediklerini analayabiliodum az çok.
Bu da rolüne çok uyuyyo ( hepsi uyuyor gerçi )
6  Diğer Konular / Lost / Ynt: Charlie Pace / Dominic Monaghan : Bugün 13:33:31
Çok muhteşem çok sempatik bir şey ya bu adam
Gerçekten çok fedakar biri Charlie
Dominic hakıında pek bişey bilmiyorum sayende çevreci olduğunu öğrendim
Bi de gerçek hayatta ( ne ilginç bi söz oldu Hede Hödö ) dizi dışında Kate yani Evangeline Lilly'yle beraber olduklarını biliyorum
7  Diğer Konular / Sinema / Serendipity -- Tesadüf -- Peter Chelsom : Mayıs 14, 2008, 09:33:37

Tür : Komedi / Romantik / Romantik Komedi
Gösterim Tarihi : 24 Mayıs 2002
Yönetmen : Peter Chelsom
Senaryo : Marc Klein
Görüntü Yönetmeni : John de Borman
Müzik : Alan Silvestri
Yapım : 2001, ABD , 90 dk.

Oyuncular

John Cusack (Jonathan Trager) , Kate Beckinsale (Sara Thomas) , Jeremy Piven (Dean) , Molly Shannon (Eve) , John Corbett (Lars Hammond) , Bridget Moynahan (Halley Buchanan) , Eugene Levy (Macall Polay)

Noel'den hemen önce New York'tayız. Bloomingdale'de kalan son bir çift kaşmir eldiveni aynı anda satın almak isteyen Sara (Kate Beckinsale) ve Jonathan (John Cusak) bu vesileyle tanışırlar. Eldivenlerin kimin olacağına karar vermek için Serendipity ismindeki küçük kafeye giderler. Ardından Central Park'ta paten kayarlar. Gece yıldızları seyrederler. Kraliçe Takımyıldızı'nın, Sara'nın alnındaki çillerle aynı desene sahip olduğunu farkederler. Sara telefonunu bir kitabın içine yazarak yarın onu rastgele bir kitapçıya göndereceğini söyler. Jonathan ise kendi telefonunu beş dolarlık bir banknota yazdıktan sonra bir sokak satıcısına verir. Eğer kader tekrar karşılaşmalarını isterse, kitap Jonathan'ı, para da Sara'yı bulacaktır.

Birkaç yıl sonra yine New York'tayız. Jonathan, Hally (Bridget Moynahan) ile evlenmek üzeredir. Batı Yakası'nda ise Lars (John Corbett), Sara'ya evlenme teklif eder. Hem Sara hem de Jonathan'ın aklına, aynı anda, birlikte geçirdikleri olağanüstü gece gelir. Jonathan yanına bir arkadaşını alarak kitabı bulmak üzere harekete geçer. Sara da bir arkadaşıyla birlikte New York'a gelerek Jonathan'ı aramaya başlar.

İzlenesi bi romantik komedi.
Ben çok beğendim,çok güzeldi.

8  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost-Resimler : Mayıs 12, 2008, 17:48:58
Bu da Lost Park Sırıtan
9  Diğer Konular / Sinema / Ynt: çizgi filmden film : Mayıs 12, 2008, 17:41:19
Cedric'i en azından Chan'le Cedric'in kavuşup kavuşmadığını öğrenirdik Dil Çıkaran
10  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost-Resimler : Mayıs 12, 2008, 09:30:55
lostun tanıtımı için özel bi video hazırlanmıştı o resimde o videodan alıntı.. yani dizide öyle bi sahne olmadı Gülümseyen

izlemek istersen ---> http://www.youtube.com/watch?v=EV4H8XYiHH4

ben zaten vermiştim Dil Çıkaran
Aaa görmemiştim
Saol.
11  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x11 | Cabin Fever : Mayıs 11, 2008, 17:26:13
 Şaşırmış Şaşırmış Acayip
12  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost-Resimler : Mayıs 09, 2008, 18:13:53
Yok Jack'in dans ettiği Kate
Jin'in dansettiği Sun
Sayid ve Boon'un dans ettiği de Shannon Gülümseyen
videoyu seyrettim Göz Kırpan
Aaaa videodan mı alıntı bi resim linkini verebilir misin
13  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Persepolis - Vincent Paronnaud : Mayıs 09, 2008, 13:25:45
Ben daha izleyemedim ne zaman film almaya gitsem elim hep buna gidiyo ama gözüme başka bi tane çarpıyo ben de onu alıyorum
Konusu gerçekten değişik
İzlemek istediğim bi film
14 Mayıs'ta izleris artık
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: En ilginç hayvanın gen haritası çıkarıldı : Mayıs 09, 2008, 13:18:18
Hmm bayağı acaip bi hayvan
Çok da tipsiz bişi Dil Çıkaran
15  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost-Resimler : Mayıs 08, 2008, 12:56:45
bu nedir Ne?
Şaşırdım biraz görünce  Acayip
İlginç bi resim olmuş hakkaten
Jack'in dan ettiği kız zaten kate deil dizinden biri de deil
Jin'in dans ettiğini de Sun'a benzetemedim pek
Arkada bi yerlerde sarışın bi kadın var çıkaramadım onu da
Hurley'le Locke da zavallı yanlarında kimse yok Hede Hödö
Zaten hepsi iki büklüm olmuş Dil Çıkaran
Anlaşılmıyo nası bişi olduğu