Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 06, 2008, 16:36:38  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Spike Waveharp (Bölüm 15 - Yol + Bölüm 16 - Gece) (+16) : Nisan 20, 2008, 06:56:45
oooo!!!cidden çok güzel devamını merakla bekliyorum
2  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Yeni Melez Prens Oyuncuları : Şubat 21, 2008, 05:56:23
yeni oyuncuların oynadıkları rol hakkında bilgi vermişler

Ölüm Yiyen Lord John Paul Castrianni
"Hogwarts istilasında rol aldım, burada birkaç Ölüm Yiyen Hogwarts’a sızmayı teşebbüs edip Dumbledore’u bulmaya çalışıyor."

Nina Voelker
“Çok küçük bir rolüm var aslında. Profesör Slughorn’un (Jim Broadbent) eski öğrencisi ama şimdinin yazarı Wendy Slinkhard’ı canlandırıyorum. Bu yüzden sadece, Profesör Slughorn’la beraber, bir resimde yer alacağım.”

Guy Mannerings
“Oynayacağım rol Tom Riddle’ın arkadaşlarından biri değil aslında Slughorn’un seçme öğrencilerinden biriyim.”

alıntıdır
3  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Greyback ve Amycus Carrow belli oldu! : Şubat 20, 2008, 11:28:34
AH!Özür dilerim,konunun orda açıldığını görmemişim.Çok pardon!! Terleyen
4  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Greyback ve Amycus Carrow belli oldu! : Şubat 18, 2008, 13:13:23
Fenrir Greyback'i Dave Legeno,Amycus Carrowu ise Ralph Ineson canlandıracak.
(WB'dan resmi bir açıklama gelmedi)

5  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Carrow Kardeşler Seçildi : Şubat 17, 2008, 04:31:36
Ya bir dakika Flora ve Hestia Carrow mı?Onlar Alecto ve Amycus Carrow değil miydi?
6  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: 100 kişiden kimi tanımak isterdiniz ?? : Şubat 01, 2008, 20:13:40
Tom Riddle tabikide!!!
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Paul McCartney : Şubat 01, 2008, 19:29:06
yok inanmıyorum öldüğüne XD şu paul öldü hikayelerinin ardında kesinlikte lennon'ın cin fikirleri var, kesin yani Dil Çıkaran
valla adam taş gibi yaşıo anacım, karışmasın kimse Dil Çıkaran
hem ölse bile ben paul'un 66 sonrası bestelerini daha çok seviyorum (bkz: oha) Hede Hödö

(lakin I'm So Tired'ın sonunda lennon'ın "mıssısıs habaıısısıhh..." gibisinden mırıldanmaları tersten dinlenince kesinlikle o çıkıyor yani "paul is dead miss him" Hede Hödö. kesinlikle lennon bunu bilerek yaptı Dil Çıkaran şu solo albümü imagine'deki how do you sleep'te de o olayla ilgili paul'e manyak laf atıyodu abimiz. ay lav yu john Hede Hödö dahi adam... hani, o dönemlerde de lennon/mccartney ikilisinin bayağı rekabet vardı aralarında, kavgalar fln... "ağğbi sen öldün benim için!" falan diyip yapmış olabilir Hede Hödö)

neyse efenim hoşbulduk Aww

ben de lennon'ı işte bu yüzden seviyorum yaa adam tam cadaloz Kahkaha
ortaya bir şaka attı(bana göre yani) hala millet onu konuşuyor.

tüm o ipuçlarını şarkılara koymasının amacı neydi bilmiyorum ama bence müthiş bir şekilde dalga geçti insanlarla.bence de paul'ün 66 sonrası şarkıları daha başarılı ve eğer gerçekten teori doğruysa ve paul ölmüşse-ki ölmediğine adım gibi emnim Kahkaha- biz de paul mccartney'ye değilde william campbell'a hayranız abi!  Kahkaha Kahkaha Kahkaha Neyse çok mu uzattım bilmiyorum,saten milyonlarca yazı yazıldı bu konuda  Hede Hödö

anafikir tanıştığıma çok memnun oldum  Göz Kırpan
8  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Harry potter ve ölüm yadigarları kitabını okuyanlar mutlaka izlesinler : Şubat 01, 2008, 19:15:13
Sonunda izledim ve gerçekten çok güzelmiş
9  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Bu filmde en çok merak ettiğin sahne hangisi? : Ocak 31, 2008, 21:54:16
Tom Riddle'ı sahnelerin tümü ama Dumbledore'un onu okula çağırdığı sahne olabilir mesele...
10  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Kitapta Kocaman Hata : Ocak 31, 2008, 21:31:12
voldemort kendine öyle çok güveniyor,diğer insanları da öyle çok küçümsüyordu ki kimsenin hortkuluğu bulmasına ihtimal vermedi.zaten regulus'un hortkulukları keşfetmesinin yada farketmesinin-hernese işte- nedeni buydu.
11  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Snape in Lily aşkı : Ocak 31, 2008, 20:13:47
"Jaclyn: Lily'nin Snape'e karşı birşeyler hissetti mi?

J.K.Rowling: Evet, eğer Snape Karanlık Sanatlar'a bu kadar yatkın olup, kötü davranışlar içinde olmasaydı, belki de onu bir sevgili olarak da sevebilirdi. (ama onu kesinlikle arkadaşı olarak sevdi)"

aydınlatıcı olmuştur umarım

(http://www.harrypottercafe.com/forum/olum_yadigarlari_kitap/jkrye_sorulan_sorularin_yanitlari_spoiler-t13196.0.html)

12  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: İstemeyi Bilmek : Ocak 20, 2008, 18:55:43
vayyy süpermiş
13  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Harry potter ve ölüm yadigarları kitabını okuyanlar mutlaka izlesinler : Ocak 20, 2008, 18:52:38
inanmıyorum olamaz!!...çok merak ediyorum ve youtube a da erişim engellenmiş durumda bu ne yaa Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan -kafasınıklavyeyevuransmiley-
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Paul McCartney : Ocak 20, 2008, 18:46:18
arkadaşım nedir bu "miss him" li imza.paul is dead çilerden değilsin heralde...ah kafamm tabi değilsin demi nickinden belli.tanıştığımıza memnun oldum,ben de lennon a takmış durumdayım güzel öyleyse,bir ortak noktamız var-the beatles- Gülümseyen
15  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Radiohead : Ocak 20, 2008, 18:39:43
bjork le thom yoke un bir şarkısı vardı,i've seen it all.onun sayesinde tanımıştım.iyiki de tanımışım.gerçekten müthişler.harry potter ın deleted scenes inde acayip kızkardeşler de ilk kez gördüğümde krize girmiştim johnny greenwood u.jarvisle nasıl da kasıp kavuruyorlardı hogwarts ı Kahkaha
Sayfa: [1] 2