Tuttum bu fikri Rowling'in bunu düşünüp yardım yapması çok güzel birşey. Zengin ama çevresine duyarsız olmak çok utanç verici bence. Kutluyorum Haber için teşekkürler.
ben hep merak etmişimdir bu tür konuları gizemli şeyler.. e tabii insanlar ilgi duyuyorlar böyle şeylere.bir efsanede olabilir gerçekte ama ben gerçek olduğuna inanıyorum hala paylaşım için teşekkürler..
arkadaşlar pek iyi bir örnek değil ama biz test sınavlarında şöyle bir uygulama gerçekleştiriyoruz bilenleriniz vardır : mesela biri yapamadığı soruyu sesli bir şekilde söylüyor 'hocam 17. soruda yanlışlık varmı' diye. sonra yapanlarda eğer cevap A ise Açık, B ise Basit, C ise Çelişkili, D ise Düzgün, E ise Eksik o soru diyerek soran arkadaşa cevabı söylüyorlar. ve hocalarda anlamıyor
harry'nin de annesi bir muggle doğumluydu ama şapka onu slytherin'e koymak istedi. slytherindeki tüm öğrenciler safkan değil. en basit örneklerden bir diğeri de: snape
müthiş bir ses müthiş bir güzellik =)) Candan Erçetin en değerli sanatçılarımızdan biri bence sanatçı gibi sanatçı.. !!! her şarkısı çok anlamlı.. hiç öylesine bir şarkı yapmıyor..herkes kendinden birşeyler bulmuyor mu şarkılarında ? işte bu..!!!
yeri burasımı bilmiorum ama merak ettiğim bişey var voldemort nasıl oluyorda slyterin öğrencisi oluyor?? babası bir muggle değilmiydi ?? safkan değil yani.. :S