Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 01:15:10  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 20
31  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Ocak 20, 2008, 13:42:43
off yarın ve salı üst üste 2 deneme var.. 3hftdır bişi yoktu, iyiydik, şimdi de üstü üste geldi olcak şey mi bu ya :/

vizesi olana da, finali olana da, denemesi olana da kolay gelsin Sırıtan
32  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Ocak 18, 2008, 23:37:30
evt bende sayısalım.. başka kimler var peki sayısal olan?

büşra sen hangi bölümdesin? ea mı?
33  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Ocak 18, 2008, 23:30:20
hoşgeldin ebru Gülümseyen sende sayısalsın demek, umarım istediğin yeri kazanırsın Gülümseyen hepimiz istediğimiz yeri kazanalım en iyisi Gülümseyen
34  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Ocak 16, 2008, 23:12:29
doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar Gülümseyen iyiki doğdunuzz Gülümseyen
35  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Ocak 15, 2008, 19:12:54
slm arkadaşlar ben hüseyin Gülümseyen kulübe yeni katıldım sayılır Hede Hödö összedeyim, geçen sene girdim, istediğim yerler olmadı, bu sene bi daha deniyorum Gülümseyen

katılıyorum ya isimleri yazalım, resmi bi kulüp olsun Gülümseyen
36  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: Ölüm Yadigârları Dedikoduları : Ocak 14, 2008, 10:32:55
film uzun olmuş, yok iki parça olmuş önemli değil; önemli olan filmde kitaptaki çoğu olayı, ayrıntıyı bulmak!! ama bunlar nie bizi anlamıyor ki!? filmi HP ci bir yönetmen çekse(misal içimizden biri çeksin Gülümseyen), eminim süper bişi ortaya çıkardı Terleyen

olmaz fln demeyin! inanırsak olur bence Sırıtan Hede Hödö
37  Diğer Konular / Müzik / Estatic Fear : Ocak 13, 2008, 22:09:36
Ülke : Avusturya                     
Tür : Doom
Resmi Sitesi: http://www.estaticfear.net
Elemanlar
Markus Miesbauer : vokal
Stauff : Gitar
Markus Miesbauer : Bas Gitar
Astaroth : Bateri

Albümler

1996 - Omnium Obmutum
*Des Naechtens Suss' Gedone
*Somnium Obmutum
*As Autumn Calls
*Ode To Solitude

1999 - A Sombre Dance
*Intro
*Chapter I
*Chapter II
*Chapter III
*Chapter IV
*Chapter V
*Chapter VI
*Chapter VII
*Chapter VIII
*Chapter IX

Grup Hakkında

Avuturyalı grup Estatic Fear 1994 yılında kuruldu.Geleneksel doom/gothic melodileri ile klasik melodileri kaynaştırmasını çok iyi bilen grup ,aşırı karamsar melankolik doom- metal ile orkestra düzenlemeleri ve ud gibi otantik enstrumanları birleştirme yolları,flüt ve akustik gitarlar ile kesinlikle çok çekici hoş bir melodiye ulaşmayı başarmıştır

İkinci albümleri ile grup tamamen Matthias Kogler projesine dönüşmüştür.Bu albüm için bir çok müzisyen kiralanmış ve A Sombre Danse albümü çok özlü bir albüm olarak piyasaya çıkmasına çalışılmıştır.
Grubun vokalleri(death,black,clean,dişi )ve piyano,flüt ve çello gibi ensturmanlardan oluşması tam manasıyla sek bir doom metal grubu değil birçok farklı tarzı harmanlamasını ve kaynaştırmasını bilen bir grup olarak ön plana çıkmıştır.Albümlerinin akustik ve atmosferik olması ise doom yanını vurgulamaktadır.

38  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Dark Tranquillity ! : Ocak 12, 2008, 23:35:07
Insanity's Crescendo yu da dinleyin derim ben Göz Kırpan tmm Lethe kadar olmasa da, seveceğinizden eminim Gülümseyen
39  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Bu İsim Neyin Oluyor? : Ocak 12, 2008, 13:31:19
onu da ben tanımıyorum Gülümseyen

arzu
40  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Miss Murder : Ocak 12, 2008, 11:38:14
cafeye hoşgeldin, iyi eğlenceler Gülümseyen
41  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Bu İsim Neyin Oluyor? : Ocak 12, 2008, 11:34:46
eski bir arkadaş

berk
42  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öp ya da Tokatla : Ocak 11, 2008, 22:29:22
elini öperdim Hede Hödö

avril lavigne
43  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Bu İsim Neyin Oluyor? : Ocak 11, 2008, 22:24:12
dersaneden arkadaşım

özgün
44  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Her An Dinlerim Dedikleriniz? : Ocak 09, 2008, 20:00:43
estatic fear, anathema, almora, dream theater, nickelback... ve de In flames cloudconnected; nerde, ne zaman, nasıl bir ruh halinde olursam olayım dinlerim walla kaçırmam Terleyen
45  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: hsyn : Ocak 07, 2008, 20:53:31
teşekkürler Gülümseyen evt avatarım süper ya onu ilk gördüğümde vuruldum Hede Hödö Sırıtan
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 20