| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 20
|
|
1
|
Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü
|
: Mart 08, 2008, 16:34:40
|
yapmayın ama ya tmm alcam pztesiye, acelesi yoktu  (esra göstercem ben sana...) tmm tmm çalışcam, baskı yok baskı yok  sen de çalış bak, yoksa dayak yicez  beden eğitimi değil mi ya yata yata geçersin 
|
|
|
|
|
2
|
|
: Mart 08, 2008, 16:08:37
|
ne bu ya bi yas havasıdır gidiyo, kim öldü  hadi canlanın meleğlerim, bahar geldi, çiçekler açtı, börtü böcekler çıktı neşelenin hadi!!  bakın size bana geçenlerde gelen bi msjı yazayım... 'tavuklar çiçek açmış, ellerinde poğaça; madem yüzme bilmiyordun, neden çıktın ağaca; alakaya maydanoz, bu ne biçim lacivert, sizi çok özledim, yaşasın cumhuriyet''  bunu son zamanlarda bi yerde kullandım ama nerde kullandım hatırlamıorm  nys bunun bi önemi yok, siz mutlu olun yeter 
|
|
|
|
|
7
|
|
: Şubat 19, 2008, 19:59:46
|
Hüseyiiiiiiiiin oh yav sonunda  demiştm zaten herhalde çocuk Öss'ye çalışırken o kitapların arasında kaybolup gitti  Offf ya  sık dişini biraz daha Hüseyin kaç ay kaldı şurada  ah ah arkadaşlarla çalışılmaz kiii onlarla ancak çalışmaya çalışılır  neyse en azından güzel vakit geçirip doymuşsundur  Bİr şey de ben soracağıııım  sen hangi bölümü istiyordun aslında kafam çok karışık bu konuda.. sene başında bilgisayar müh. diyordum ama giden arkadaşların çektiklerini görünce vazgeçtim... şimdi endüstri mühendisliği diyorum, bana en uygunu bu sanırım  off çok zor olcak ya 
|
|
|
|
|
8
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu...
|
: Şubat 19, 2008, 19:50:22
|
marissa abla, silverdoe çok teşekkürler  heheee ben de tekrar kutlayacağım [iyice sevinsin  ] doğum günüm gelsin isatedim birden  neysem Hüseyiiin bak bize tekrar tekrar kutluyoruz  Sen de bizimkileri unutmazsın inş.  Doğum günün esas gününde olarak kutlu olsuuuuuuuuun zeynepcim tekrar çok saol  unutur muyum hiç ya ayıpsın, doğum günün gelsin bak o zaman görcen sen  devon aşkı, causa mortis doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar, iyi ki doğdukkkkkk 
|
|
|
|
|
9
|
|
: Şubat 19, 2008, 01:51:07
|
amaaaaaaan hüseyin gelmiş gelsin gelsin dedik geldi sonunda.  nerelerdesin sen dayak mı istiyorsun gıcık şey  neyse evet ben yine ilk soruna cevap veren şahsiyet  kulüp olarak şu anda okullar tatil olsun diye dua etmekteyiz gördüğün gibi.  sen anlatıcaksın öss çalışmaların nasıl gidiyor  mutlu musun  sınavların nasıl  ya kızmayın geldim işte, benm için garip bi tatil oldu bu, arkadaşlarda kaldık çalışcaz die  ama ii mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum  çalışmalar duraksadı şu aralar, tatil havasından çıkamadım bi türlü :/ son sınav da bunun göstergesiydi, say2 205 geldi :/ ama olsun tokat gibi geldi bu  tatil havasından bi çıkayım, sınava kadar durmak yok artık  siz neler yaptınız bakayım  yok di mi bi yaramazlık 
|
|
|
|
|
10
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu...
|
: Şubat 18, 2008, 21:07:40
|
hsyn doğum günün kutlu olsuuuuuuuun dedim ne zamndır uğramıyor belki burdan sesimi duyar  nice mutlu yıllaraaaaaaa iyi ki doğduuuuuun  edit:ya canım biz erken kutlamışız ama olsun sen yabancı değilsin nasılsa anlarsın bizi sen sanki zamanında kutlamışız gibi davran olur mu  neyse sen anladın  ayrıca söyleseydiniz editlerdim hayret bişi ne hemen peşime takıldınız ki  teşekkürler esracım ya olsun hiç önemli deil, maksat kutlama olssun, çok saol  zepnepcim çok teşekkürler ya  walla bi gün öncesinden böle çoook mutlu oldum  Doğum günün kutlu olsun hsyn  haticecim çok saol, çok teşekkürler  evt walla sizler bi gün önceden kutladınız, çifte mutluluk yaşıcam bu sene, çok ballıyım ya  yalnız arkadaşlar hsyn'nin doğum günü bugün değil, 19 şubat. doğum günü yaklaştığı için listenin en başında görünüyor  walla benm için hiç önemli deil, kutlamalara açığım 
|
|
|
|
|
11
|
|
: Şubat 18, 2008, 20:45:12
|
işte esra'nın felsefesi  keşke bende ders kim ben kim diebilsem.. napalım seneye inş  uzun zamandır ortalarda yoktum, görmeyeli nasılsınız bakalım 
|
|
|
|
|
15
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Hangi Ot'sunuz
|
: Ocak 27, 2008, 18:08:06
|
19 şubat:maydonoz
Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını istiyorsaniz siz de herkese öyle davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız.
benm de 19 şubat 
|
|
|
|
|
|
|
|