Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 13:06:59  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 20
1  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mart 08, 2008, 16:34:40
yapmayın ama ya tmm alcam pztesiye, acelesi yoktu Dil Çıkaran(esra göstercem ben sana...)

tmm tmm çalışcam, baskı yok baskı yok Kahkaha sen de çalış bak, yoksa dayak yicez Terleyen beden eğitimi değil mi ya yata yata geçersin Kahkaha
2  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mart 08, 2008, 16:08:37
ne bu ya bi yas havasıdır gidiyo, kim öldü Dil Çıkaran hadi canlanın meleğlerim, bahar geldi, çiçekler açtı, börtü böcekler çıktı neşelenin hadi!! Gülümseyen

bakın size bana geçenlerde gelen bi msjı yazayım...

'tavuklar çiçek açmış, ellerinde poğaça; madem yüzme bilmiyordun, neden çıktın ağaca; alakaya maydanoz, bu ne biçim lacivert, sizi çok özledim, yaşasın cumhuriyet'' Sırıtan

bunu son zamanlarda bi yerde kullandım ama nerde kullandım hatırlamıorm Terleyen nys bunun bi önemi yok, siz mutlu olun yeter Sarılan
3  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Mart 07, 2008, 23:47:47
Recep İvediik!!! Alkış

''odayı danıtacam ayağına 20 milyonu indiregandi yapacaağn deelmiii çakaaaal!'' Kahkaha
4  Diğer Konular / Müzik / Ynt: +DraconiaN+ : Mart 03, 2008, 16:48:45
death come near me, she dies, the cry of silence, the solitude.... hepsi birbirinden güzel Göz Kırpan
5  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Şubat 26, 2008, 20:48:57
In Flames - Only for the Weak
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Şubat 22, 2008, 23:37:49
paylaşım için saol esra, olabildiğince erken başvurcam bende, nolur nolmaz Terleyen

hepimize kolay gelsin arkadaşlar Gülümseyen
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Şubat 19, 2008, 19:59:46
Hüseyiiiiiiiiin oh yav sonunda Kahkaha demiştm zaten herhalde çocuk Öss'ye çalışırken o kitapların arasında kaybolup gitti  Dil Çıkaran  Offf ya Kararsız sık dişini biraz daha Hüseyin kaç ay kaldı şurada <.< ah ah  arkadaşlarla çalışılmaz kiii onlarla ancak çalışmaya çalışılır Dil Çıkaran Hede Hödö neyse en azından güzel vakit geçirip doymuşsundur Dil Çıkaran Bİr şey de ben soracağıııım Kahkaha sen hangi bölümü istiyordun Ne?

aslında kafam çok karışık bu konuda.. sene başında bilgisayar müh. diyordum ama giden arkadaşların çektiklerini görünce vazgeçtim... şimdi endüstri mühendisliği diyorum, bana en uygunu bu sanırım Gülümseyen off çok zor olcak ya Acayip
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Şubat 19, 2008, 19:50:22
marissa abla, silverdoe çok teşekkürler Sarılan

heheee ben de tekrar kutlayacağım [iyice sevinsin Kahkaha ] doğum günüm gelsin isatedim birden Dil Çıkaran  neysem Hüseyiiin bak bize tekrar tekrar kutluyoruz Dil Çıkaran Sen de bizimkileri unutmazsın inş. Sırıtan Doğum günün esas gününde olarak kutlu olsuuuuuuuuun Sırıtan

zeynepcim tekrar çok saol Sarılan unutur muyum hiç ya ayıpsın, doğum günün gelsin bak o zaman görcen sen Sırıtan

devon aşkı, causa mortis doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar, iyi ki doğdukkkkkk Sarılan Alkış
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Şubat 19, 2008, 01:51:07
amaaaaaaan hüseyin gelmiş gelsin gelsin dedik geldi sonunda. Dil Çıkaran nerelerdesin sen dayak mı istiyorsun gıcık şey Dil Çıkaran

neyse evet  ben yine ilk soruna cevap veren şahsiyet Sırıtan  kulüp olarak şu anda okullar tatil olsun diye dua etmekteyiz gördüğün gibi. Gözlerini Deviren  sen anlatıcaksın öss çalışmaların nasıl gidiyor Ne? mutlu musun Ne? sınavların nasıl Ne?

ya kızmayın geldim işte, benm için garip bi tatil oldu bu, arkadaşlarda kaldık çalışcaz die Gülümseyen ama ii mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum Gülümseyen çalışmalar duraksadı şu aralar, tatil havasından çıkamadım bi türlü :/ son sınav da bunun göstergesiydi, say2 205 geldi :/ ama olsun tokat gibi geldi bu Terleyen tatil havasından bi çıkayım, sınava kadar durmak yok artık Gülümseyen

siz neler yaptınız bakayım Ne? yok di mi bi yaramazlık Ne?
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Şubat 18, 2008, 21:07:40
hsyn  doğum günün kutlu olsuuuuuuuun  dedim ne zamndır uğramıyor belki burdan sesimi duyar Gözlerini Deviren  nice mutlu yıllaraaaaaaa  iyi ki doğduuuuuun Hede Hödö Sırıtan

edit:ya canım biz erken kutlamışız ama olsun sen yabancı değilsin nasılsa anlarsın bizi sen sanki zamanında kutlamışız gibi davran olur mu Dil Çıkaran  neyse sen anladın Öpücük

ayrıca söyleseydiniz editlerdim hayret bişi ne hemen peşime takıldınız ki Dil Çıkaran

teşekkürler esracım ya olsun hiç önemli deil, maksat kutlama olssun, çok saol Sarılan Sırıtan

iyi ki doğduuuuuuuuuuuunnnnnnnnnn hsyn!!! Aww mutlu yıllaraaaaa  Aww

iiiii, Hüseyin Terleyen senin doum günün yarınmııııış Utanmış yani 19'u . ama ben erken kutlamış olaım hem yarın belki girmem felan belli mi olur Kahkaha  dimi  Kahkaha erken olsun geç olmasın Kahkaha Hede Hödö Kahkaha

zepnepcim çok teşekkürler ya Sarılan walla bi gün öncesinden böle çoook mutlu oldum Alkış

Doğum günün kutlu olsun hsyn  Kahkaha

Hepsi o ikisinin suçu benim değil  Dil Çıkaran Terleyen
Ayrıca olsun biz bir gün önceden kutluyoruz değerimizi bilsin  Dil Çıkaran Kahkaha

haticecim çok saol, çok teşekkürler Sarılan evt walla sizler bi gün önceden kutladınız, çifte mutluluk yaşıcam bu sene, çok ballıyım ya Sırıtan Terleyen

yalnız arkadaşlar hsyn'nin doğum günü bugün değil, 19 şubat. doğum günü yaklaştığı için listenin en başında görünüyor Terleyen

walla benm için hiç önemli deil, kutlamalara açığım Sırıtan

11  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Şubat 18, 2008, 20:45:12
işte esra'nın felsefesi Gülümseyen Alkış keşke bende ders kim ben kim diebilsem.. napalım seneye inş Gülümseyen

uzun zamandır ortalarda yoktum, görmeyeli nasılsınız bakalım Kahkaha
12  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Estatic Fear : Şubat 16, 2008, 13:01:03
bişi değil ya beğenmene sevindim, sana dediğim kadar var di mi Gülümseyen
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Son Zamanlardaki Favori Şarkınız... : Ocak 28, 2008, 12:40:49
Demons & Wizards - Fiddler on the Green
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Yabancı Dilde İsminiz? : Ocak 28, 2008, 12:27:35
ispanya, Patricio Vázquez Sırıtan
15  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Hangi Ot'sunuz : Ocak 27, 2008, 18:08:06
19 şubat:maydonoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir
sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl davranılmasını
istiyorsaniz siz de herkese öyle davranıyorsunuz.
Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya
karşısınız.

benm de 19 şubat Sırıtan
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 20