Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 23:27:09  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 248
61  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Eylül 21, 2008, 04:28:30
Twilight sevmesi Âşık
62  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Eylül 21, 2008, 02:59:29
Seherbazlardan biri olması Kahkaha
63  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Fides : Eylül 21, 2008, 02:58:10
avatara alıştı değiştiremiyo  Hede Hödö

ben hala alışamadım fides e yav Sırıtan Sırıtan  ömlerimde fides ismini görmek garip geliyo Dil Çıkaran

Değiştiremem tabi Sırıtan Hem onun anısı var Sırıtan Sarılan

Ben de alışamadım hala esra ya Dil Çıkaran  Giriş yaparken bazen holy_ yazıp duruyorum Dil Çıkaran  Aslında alırken o kadar içime sinmişti ki, hani başka bir nick almam bunun yerine asla ama işte garip geliyor Dil Çıkaran  Ben değilmişim gibi Hede Hödö Sen bile alışamadıysan Dil Çıkaran Hoş esas en çok senin alışamaman normal Dil Çıkaran  Pöffff esra ya :S Tam ben geldim sen çıkıverdin :S Neyse belki bu kez dertleşmemek iyi gelir Dil Çıkaran  Canım arkadaşım Sarılan İyi ol Sarılan

kötü şeyler olduğunu seziyorum  Şaşırmış  her nese bi kaç gün içinde nasılsa yakalıcam seni Hede Hödö ben bi şekilde iyiyim çünkü nasıl oldu anlamadım geçen günkü halim yok Acayip

dertleşices nan söz ver özledim ben seni Ağlayan Ağlayan

ayrıca o avatrı ben bulduuuum  Sırıtan eskise de değiştirmicen Dil Çıkaran Sırıtan

Böyle alıntılaya alıntılaya roman olacak Dil Çıkaran 

Söz be Dil Çıkaran Ben de özledim Ağlayan 

Oh çok şükür diyorum Sarılan Devamlı olsun da bu iyilik Gözlerini Deviren Birbirimizi yakaladığımızda konuşuruz kuzum Sarılan Sezgilerin kuvvetlli diyeyim ben Hede Hödö

Sırıtan Değiştirmem tabi Sırıtan

Valla bende alışamadım ama herşey yakışıo ablamıza Kahkaha

Ehe Kahkaha Teşekkür ederim canım Sarılan
64  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Cümleyi Tamamla ! : Eylül 20, 2008, 06:38:56
hayal gücümden bir parça daha. Her geçen gün azalacak, biliyorum.

Ve böylece farkediyorum ki...
65  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Fides : Eylül 20, 2008, 06:32:35
avatara alıştı değiştiremiyo  Hede Hödö

ben hala alışamadım fides e yav Sırıtan Sırıtan  ömlerimde fides ismini görmek garip geliyo Dil Çıkaran

Değiştiremem tabi Sırıtan Hem onun anısı var Sırıtan Sarılan

Ben de alışamadım hala esra ya Dil Çıkaran  Giriş yaparken bazen holy_ yazıp duruyorum Dil Çıkaran  Aslında alırken o kadar içime sinmişti ki, hani başka bir nick almam bunun yerine asla ama işte garip geliyor Dil Çıkaran  Ben değilmişim gibi Hede Hödö Sen bile alışamadıysan Dil Çıkaran Hoş esas en çok senin alışamaman normal Dil Çıkaran  Pöffff esra ya :S Tam ben geldim sen çıkıverdin :S Neyse belki bu kez dertleşmemek iyi gelir Dil Çıkaran  Canım arkadaşım Sarılan İyi ol Sarılan
66  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Eylül 20, 2008, 06:28:02
Savaşın Sonu l Gerçek hikayeye dayalıymış. Gece gece hiçte iyi olmadı açıkçası. Tüylerim diken diken oldu bazı yerlerinde. Madem o gösteriyi yaparken de olsa barış içindeymiş gibi olabiliyorsunuz orada işiniz ne? Ama tabi savaşan siz değilsiniz ki? Ya da aslında neden savaştığınızı biliyor mıusunuz?
67  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Eylül 20, 2008, 06:23:08
Autumn Tears l They Watch With Closed Eyes Âşık
68  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Eylül 20, 2008, 06:16:47
Eduardo Galeano l Gölgede ve Güneşte Futbol Kahkaha

Daha çok başındayım Dil Çıkaran  Ama güzel Gözlerini Deviren
69  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: HPC Rapor ve Bildirim Defteri : Eylül 20, 2008, 06:14:17
03:58 Migren ile boğuştuğum için  <.< yatakta geçirdiğim bir günün ardından şimdi başım sağlam olmasına rağmen cin gibi ayaktayım, ne izlesem diye boğuşuyorum, müzik indiriyorum, Stargate Atlantis arıyorum ama bulamıyorum <.<Ah bir de  hala çikolata yiyorum Dil Çıkaran
70  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekini Tanıt ! : Eylül 20, 2008, 06:08:29

71  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Eylül 20, 2008, 03:05:39
Avatarında Deanin telefonu "Berat" diye açması ve onun cevabı: Efendim yavrum? Sırıtan

72  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-20.Bölüm:Noel Balosu(02.09.2008) : Eylül 19, 2008, 17:46:03
Oh sonunda gelmiş yeni bölümümüz Kahkaha Mantık hatası yoktu merak etme ve renkler de gözleri yormuyordu bence Gözlerini Deviren Güzeldi gayet. Doğrusu Draco için üzülüdüm Dil Çıkaran  Ama hala bir umut var diyorum çünkü Sarah onunla olmaktan da mutlu Gözlerini Deviren Tabi Harry ile de Dil Çıkaran  Karışık durum Dil Çıkaran  Ron ve Hermione ise çok geri planda kalmış Dil Çıkaran  Her ne kadar esas kız ve esas oğlan Hede Hödö önemli olsa da onları da unutma Dil Çıkaran Eline sağlık canım Aww
73  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Prison Break 4. Sezon : Eylül 19, 2008, 17:25:39

*geberesice; imzandaki maykııııl Âşık haline şiddetle katılıyorum Âşık Diyeyim dedim Dil Çıkaran Kahkaha
74  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Eylül 19, 2008, 17:16:32
Bizim de dersler 08.50'de başlıyor 15.25'de bitiyor.
Kantinimiz büyük ama çok sıra oluyor (sıra denemez daha çok millet yığılıyor)
Bir kulüpleri seçtik, Felsefe Kulübünü istedim bende Kahkaha

Bu arada ben TM seçmeye karar verdim ve Psikoloji okumak istiyorum sizce nasıl?? (Şimdi diyebilirsiniz nasıl sizce nasıl, biz nerden bilelim sana nasıl olduğunu ama sizin fikirlerinize de önem veriyorum. Kahkaha )

Bu psikoloji soruna Esra ve Elif'den çook güzel cevaplar alabilirsin Kahkaha Merak etme yani Kahkaha

75  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Eylül 19, 2008, 17:14:14
Rica etsem birisi bana Stargate Atlantis temalı bir imza yapabilir mi Ne? Geçitli bir tane Gözlerini Deviren  Bir de oyuncuların olduğu Gözlerini Deviren  Şimdiden çoook teşekkür ederim Aww

Yeniden diyeyim dedim Dil Çıkaran Gözlerini Deviren
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 248