ben hala alışamadım fides e yav ömlerimde fides ismini görmek garip geliyo
Değiştiremem tabi Hem onun anısı var
Ben de alışamadım hala esra ya Giriş yaparken bazen holy_ yazıp duruyorum Aslında alırken o kadar içime sinmişti ki, hani başka bir nick almam bunun yerine asla ama işte garip geliyor Ben değilmişim gibi Sen bile alışamadıysan Hoş esas en çok senin alışamaman normal Pöffff esra ya :S Tam ben geldim sen çıkıverdin :S Neyse belki bu kez dertleşmemek iyi gelir Canım arkadaşım İyi ol
kötü şeyler olduğunu seziyorum her nese bi kaç gün içinde nasılsa yakalıcam seni ben bi şekilde iyiyim çünkü nasıl oldu anlamadım geçen günkü halim yok
dertleşices nan söz ver özledim ben seni
ayrıca o avatrı ben bulduuuum eskise de değiştirmicen
Böyle alıntılaya alıntılaya roman olacak
Söz be Ben de özledim
Oh çok şükür diyorum Devamlı olsun da bu iyilik Birbirimizi yakaladığımızda konuşuruz kuzum Sezgilerin kuvvetlli diyeyim ben
ben hala alışamadım fides e yav ömlerimde fides ismini görmek garip geliyo
Değiştiremem tabi Hem onun anısı var
Ben de alışamadım hala esra ya Giriş yaparken bazen holy_ yazıp duruyorum Aslında alırken o kadar içime sinmişti ki, hani başka bir nick almam bunun yerine asla ama işte garip geliyor Ben değilmişim gibi Sen bile alışamadıysan Hoş esas en çok senin alışamaman normal Pöffff esra ya :S Tam ben geldim sen çıkıverdin :S Neyse belki bu kez dertleşmemek iyi gelir Canım arkadaşım İyi ol
Savaşın Sonu l Gerçek hikayeye dayalıymış. Gece gece hiçte iyi olmadı açıkçası. Tüylerim diken diken oldu bazı yerlerinde. Madem o gösteriyi yaparken de olsa barış içindeymiş gibi olabiliyorsunuz orada işiniz ne? Ama tabi savaşan siz değilsiniz ki? Ya da aslında neden savaştığınızı biliyor mıusunuz?
03:58 Migren ile boğuştuğum için yatakta geçirdiğim bir günün ardından şimdi başım sağlam olmasına rağmen cin gibi ayaktayım, ne izlesem diye boğuşuyorum, müzik indiriyorum, Stargate Atlantis arıyorum ama bulamıyorum <.<Ah bir de hala çikolata yiyorum
Oh sonunda gelmiş yeni bölümümüz Mantık hatası yoktu merak etme ve renkler de gözleri yormuyordu bence Güzeldi gayet. Doğrusu Draco için üzülüdüm Ama hala bir umut var diyorum çünkü Sarah onunla olmaktan da mutlu Tabi Harry ile de Karışık durum Ron ve Hermione ise çok geri planda kalmış Her ne kadar esas kız ve esas oğlan önemli olsa da onları da unutma Eline sağlık canım
Bizim de dersler 08.50'de başlıyor 15.25'de bitiyor. Kantinimiz büyük ama çok sıra oluyor (sıra denemez daha çok millet yığılıyor) Bir kulüpleri seçtik, Felsefe Kulübünü istedim bende
Bu arada ben TM seçmeye karar verdim ve Psikoloji okumak istiyorum sizce nasıl?? (Şimdi diyebilirsiniz nasıl sizce nasıl, biz nerden bilelim sana nasıl olduğunu ama sizin fikirlerinize de önem veriyorum. )
Bu psikoloji soruna Esra ve Elif'den çook güzel cevaplar alabilirsin Merak etme yani