Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:16:46  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 208
46  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Koçum Benim : Temmuz 20, 2008, 17:45:00
Gerçekten şimdiki bir çok gençlik dizisine göre oldukça kaliteli, çok daha sıcak, çok daha komik bir diziydi. Çok severdim açıkçası. Tamam biraz yabancı dizilere özenilmiş gibiydi ama olsun Dil Çıkaran  Tekrarlarını da görsem sıkılmadan yeniden izlerim. Zaten öyle bir yapım bence, sıkılmadan yeniden izlenecek türlerden.
47  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Ömer Hayyam : Temmuz 20, 2008, 17:40:29
Yok kitap başlığına yazarları da açabiliyoruz ya  ben de  yüzden açmıştım Gözlerini Deviren Kitabın tanıtımı da olmuş oldu böylece Kahkaha
48  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 20, 2008, 17:35:59
O kadar okuyacak olunca, bir yılın lafı olmaz herhalde Dil Çıkaran Kahkaha
49  Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 16. Bölüm : Temmuz 20, 2008, 02:27:04
Daha ismini okuyunca yerimde duramayacak oldum Kahkaha Hele Luth'un dediğinin üzerine Gözlerini Deviren Damla tadımlık istiyoruz Gözlerini Deviren  Bu bölüm tadımlığı hak ediyor. Bir hafta çabucak geçse de okusak hemen Gözlerini Deviren
50  Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 15. Bölüm: Tekrar Seç : Temmuz 20, 2008, 02:23:33
İşte Sirius! Oh yahu, o kurbağayı susturdu ya Kahkaha ayrıca Fudge'ın planına inanamıyorum <.< Kurbağa ve sahibi işte ne olacak <.< Son kısımlarda Remus'un Sirius'un nasıl dayandığını düşündüğü kısımları çok kötüydü. Ağlayan Biz o 1o yılın sadece geri dönüşlerini gördük ve şimdi Remus sadece birkaç gündür Onun elinde <.< Sirius geliyor ama kurtarmaya ki sanırım Sybill'in bahsettiği kehanetteki seçim işte bu olacaktı. Artık Voldemort kendisi için tehlikeli olanın kim olduğuna karar verir belki de en azından Harry'i rahat bırakır <.< Sirius'un durmayacağını biliyordum Kahkaha Çok güzel bir bölümdü. Eline sağlık bushu Alkış
51  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 20, 2008, 01:47:46

Oiiii süper paylaşımlar yapmışsınız yaa yirim yirim Gülümseyen Öpücük

ne demek sayın klub yöneticimiz sizi memnun ve bahtiyar etmek bizim görevimiz  Dil Çıkaran  Kahkaha

*Elif, aynen alıntılayarak cevap veriyorum Dil Çıkaran  Sarılan

*Gökçe, kesinlikle katılıyorum sana gerçekten yer misin yemez misin denecek durum ama sen hiç bakma bu tarz şeylere ve motivasyonunu da bozmasına izin verme. Ayıca Bilkent  de korkutmasın gözünü çünkü olmayacak şey değil ve  daha uygun durumdakiler de var, önemli olan senin istmen. Gözlerini Deviren O son cümlenin seni kamçılamasına çok sevindim Aww Hayalindeki vazgeçme Gözlerini Deviren Eminim o listedeki en üst sıralardan birinde olursun istersen Aww

*Miray, bence hiç uçmamışsın, hayal etmeden nasıl olabilir ki zaten? Sence şimdi baş hekim olanlar farklı şekilde mi oldu? Hayır tabi ki de Gözlerini Deviren Birde tıp 6 yıl bu arada Gözlerini Deviren

*İlkay'cım, tam da sorusunu sormuşsun Dil Çıkaran Öncelikle demeliyim ki Esra'ya sonunda dek katılıyorum Gözlerini Deviren  broşürdeki yurtlara kanmak en büyük hatanız olacaktır. O yurtlar hiiiç göründüğü gibi çıkmaz Dil Çıkaran Ayrıca sen çok şanslıymışsın esra burada ne yemek ne başka şey var <.< Hem de dünyanın parasına diyebilirim yani <.< Neyse Gözlerini Deviren  Şimdi yurt kısmını 3'e ayıralım Dil Çıkaran Devlet yurtları, üniversitenin yurtları ve özel yurtlar. Tabii ki fiyat olarak sıralama devlet yurtlarından özle doğru artıyor ve İstanbulda, kaliteli bir özel yurt malesef uç fiyatlarda Gözlerini Deviren Yani oraya o para verilleceğine iki arkadaş gayet rahat ev tutar paralarını birleştirip, hem de gayet güzellerinden. Devlet yurtları kalabalık oluyor ve doğal olarak herkes aynı anlayışa, saygıya ve dürüstlüğe sahip değil. <.< Ders çalışılamamasından, hırsızlığa, geceleri diğerlerinin uyumamasından dolayı uykusuzluğa vb. bir sürü olumsuz şeye sahip. Ancak bazı devlet yurtlarının tesisleri gerçekten güzel ve imkan açısından iyi olabiliyor. Bilardo salonuna, internet kafeye sahip devlet yurtları da var Gözlerini Deviren Ama açıkçası ben çalışamam asla o şartlarda. Üniversite yurtlarına gelirsek, onlar okulun içinde oluyor, oldukça rahat olanları var. Ama yemek memek yok. Ortak bir mutfağın oluyor genelde ve yemeklerini orada pişirebiliyorsun - bu durum devlet yurtlarında yok, yani mutfak bulunmuyor, onlarda ancak kantinden ya da yemekhanelerinden yiyebilirsin- Özel yurtlara gelirsek, okulun içinde bulunan özel yurtlarda, okulun dışında olan özel yurtlarda mevcut. Diğerlerine göre daha rahatlar, daha pahalılari daha komforlular, bazılarında sabah- akşam yemeği olabiliyor. Odada kalan kişi sayısı daha az oluyor doğal olarak.  Başka bir şey sorarsan özel olarak aklına takılan sor. Şimdi başka bir şey gelmedi benim aklıma. Bunlar dışında kayıt durumları ise; develt yurdunda ÖSS tercihinde başvuruyorsun, üniversite  yurtlarına okula kayıt olduktan sonra. ÖSS puanına, okuldaki kaçıncı yılın olduğuna, vb. durumlara göre yerleştiriyorlar. Umarım yardımcı olmuşumdur. Gözlerini Deviren Dediğim gibi ayrıca aklına şu nasıl diye bir şey takılıyorsa öyle sor, çünkü aklıma başka bir şey gelmedi pek. Dil Çıkaran

52  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Gerçeküstü Sadakat 7.Bölüm:Oscar'lık Oyun : Temmuz 20, 2008, 01:41:01
Elien sağlık Duygu Aww Açıkçası epey uzun zaman olmuştu, özlemişim Gözlerini Deviren Kolay ve güzelce atlattılar ama ben o Mark'ın uğursuz bakuşlarını hiç beğenmedim Gözlerini Deviren Biraz korkuyorum bir sorun çıkacak diye. Hermione ve Harry arasındaki olayın onları şaşırtmasını ve durgunlaştırmasını güzel anlatmışsın. Devamını merakla bekliyorum, umarım gelecek bölümü daha çabuk okuruz Gözlerini Deviren

* Bir de bir odalarında veya kendilerini yalnız sandıkları zaman gerçek isimleri ile hitap ediyorlar ya, hiç düşünmüyorlar mı acaba ya yakalanırsak diye Gözlerini Deviren
53  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Dünya'nın Merkezine Yolculuk/Journey to the Center of the Earth 3D~Eric Brevig : Temmuz 20, 2008, 00:49:44
zeynep abla birlikte gideriz  XD

Kahkaha   

Aaa, yazaymış derken inanamıyorum ama gelmiş bile film Gözlerini Deviren Açıkçası bu yaz merak ettiğim çok film var, kesinlikle bir ara bunu da göreceğim Gözlerini Deviren
54  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Temmuz 20, 2008, 00:44:19
Hatırlamıyorum Dil Çıkaran  27 Dresses sanırım Dil Çıkaran Romantik - komedi türü.  Güzeldi Gözlerini Deviren
55  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 00:42:25
Bulursan devamını buradan duyuru isterim ama Dil Çıkaran Ayrıca D&R'dan getirmelerini iste kitabı, eminim vardır Gözlerini Deviren Bu arada kitabı okuyasım geldi yeniden Gözlerini Deviren Ve bir de 5. kitabı mı var acaba Şaşırmış

edit: ah ah, siz filmden bu kadar seviyorsanız kitabı kuyunca kim bilir nasıl seversiniz Kahkaha
56  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Temmuz 20, 2008, 00:29:20
Snow Patrol l NYC
57  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: 24 / jack bauer : Temmuz 20, 2008, 00:26:17
Kesinlikle izle. Sevmemek mümkün değil Dil Çıkaran  Hele en heyecanlı yerlerinde dit dit dit diye saat saymıyor mu Âşık Deli olsamda, sabırsızlıktan ölsem de güzel Kahkaha Bir bölüm bu arada büyük bir ihtimalle sarmayacak ve "Amaan" dedirtecektir o sebeple bir kaç bölüm üst üste izlemeni tavsiye ederim Dil Çıkaran
58  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 00:23:08
Kahkaha İngilizce okumaı sevmiyorum Dil Çıkaran Tamam azıcık biliyoruz ama kitaptaki tüm kelimeleri, her vurguyu anlayamayacağım ve u bana o tadı vermeyecek <.< Deli oluyorum ama bir müddet daha sanırım yayınevini bekleyeceğim bir umut Dil Çıkaran Saol yine de çok Aww
59  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: _starlight_ : Temmuz 20, 2008, 00:17:44
Elif pek güzel yapmışsın listeni Kahkaha Kesinlikle katılıyorum sana. İnsan değişiyor, doğal olarak zevkleri de Gözlerini Deviren İlk yazdığın gruplar favorilerim değil ama severek dinlediklerim var, anethama'nın bazı şarkılarından nefret edip bazı şarkılarına bayılıyorum mesela Dil Çıkaran Ve böyle bir şeyi yapmayı nasıl beceriyorlar merak ediyorum Dil Çıkaran Epica'da öyle. Apocalyptica'ya diyecek söz yok zaten Âşık Muse Âşık Coldplay Âşık Placebo Âşık  Türk gruplarda ve şarkıcılarda da aynı şeyler geçerli ve gariptir ki onlar çoğu kişinin favorisi ve onların dışında da dinlenen yok pek Dil Çıkaran Benim yok en azından Dil Çıkaran Starlayt Dil Çıkaran Pek güzel bir müzik açıklaması olmuş kuzum Sarılan Aynı şekilde devamlarını da bekleriz Kahkaha Yazar, kitap, film c
vb . Dil Çıkaran Öpücük
60  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 20, 2008, 00:14:41
Hayır, hayır, hayır Dil Çıkaran  Bunu kabul etmek istemiyorum ya <.< Bu arada 3. kitap ingilizce değil mi Gözlerini Deviren
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 208