Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 07, 2008, 05:44:06  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 165 166 167 [168] 169 170 171 ... 254
2506  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 12:02:05
Sırıtan sen istersin yapmaz mıyız Kahkaha   

imzana koymuşsun bu arada Kahkaha

2507  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Şubat 04, 2008, 11:59:16
 bir, bir animagus olması ve hep sıra sendedeyken rastlaşmam Kahkaha
2508  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Şubat 04, 2008, 11:48:58
Alıntı
marissa,Gria_Himonas,JameSirius,skeeter,esn ve holy_solemn  sizi çok seviyoruuum

Aybüke'cim ben de seni seviyorum çok Sarılan  Aww
2509  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 11:45:00
Tamam, Japonca duymak da bir garip Dil Çıkaran neyse tabi bence de öyle yapalım altına da özet veya tam çeviri veya ne bileeeem işte Hede Hödö bir şey buluıruz Kahkaha Aslanım benim beaaa  Kahkaha
2510  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 11:38:18
tamam öyle yapalım ama altyazılı dimi Terleyen
2511  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 11:17:40
Kahkaha Esra süper fikir Kahkaha  Harmandalım Kahkaha Dil Çıkaran  bunlar son bölümdeki yıldız ışığı savaşçıları  hatta hemen onlarla ilgili bilgi bulup ekleyeyim ben Dil Çıkaran
2512  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Ölüm : Şubat 04, 2008, 11:02:58
Sen yine yoksun, ellerim bomboş, gözlerim ıslak ve ben yine üşüyorum…

Eline sağlık Rüya Aww çok güzeldi  ve aynı zamanda çok da üzücüydü Ağlayan

Şimdi o hep benimle, elleri ellerimde, gözlerimdeki yaşları siliyor ve beni bir güzel ısıtıyor.. Onu seviyorum Hede Hödö

Teşekkürler =)

Buna sevindim Aww Aww Aww
2513  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: holy_solemn : Şubat 04, 2008, 10:59:21
hayatım gördüğüm gibi yeni girme fırsatı bulmuş olarak zamn bitmeden gece 12 yi vurmadan Hede Hödö  senin cafedeki birinci yılını kutluyorum  Sarılan ne mutlu sana ve kısmetse bana Hede Hödö  umarım daha uzuuuuuun yılları hpc de beni azarlayarak geçirirsin Öpücük

Canniiiim Sarılan heeeheee yetişmişsin Kahkaha teşekkürler tatlım kıymetlıım , ikimizede inşallah Kahkaha hpc'li yıllara cidden Alla Alla ya tamam hep ben kaşındığım için bana kızıyorsun ama sana takılması çok zevki Esra ben napiiiiim Sırıtan Sırıtan

ben de düşünüp duruyorum sabahtan beri neler dönüyor burada diye Dil Çıkaran  nice hpc'li yıllara,darısı başıma Kahkaha  o korktuğun olay varya Sırıtan ben de o yüzden geldim buraya Aww iyiki gelmişim Gözlerini Deviren sen de iyiki  gelmişsin Sarılan

Amin canım darısı başına Kahkaha  iyi ki sende gelmişsin Kahkaha ve iyiki öyle bir konu olmuş yoksa buraya üye olmasaydımmmm Ağlayan Sarılan teşekkür canım
2514  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Çapulcular Hayran Kulübü : Şubat 04, 2008, 10:53:57
Gria Fred'li resim çok güzeldi Ağlayan Ağlayan teşekkürler... Ağlayan
2515  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Son-5.Bölüm-Eve Dönüş : Şubat 01, 2008, 17:12:37
çooook güzel olmuş ellerine sağlık umarım en kısa zamanda devamını yazarsın draco-hermi ha çok güzel
teşekkürler miss-potter Aww yakında yazacağım
2516  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Son-5.Bölüm-Eve Dönüş : Şubat 01, 2008, 16:41:48
ooo soru üçten başlamak istiyorum Sırıtan yok yaaa Sırıtan ahhh ah yurtta bilgisayar olsa kolay hemen yazarım ama önce yurtta yaz,s onra burada zor oluyor Üzgün pazartesi veya salı uzun mu uzun Kahkaha
soru 2: dikkat edersen sadece kim olduklarını belli etmemelriyle ilgiliydi yemin bu yüzden bu konu onları bağlamıyor . Rondan neredeyse her ayrıntıyı aldılar çünkü MAlfoy'un iyi rol yapabilmesi için bu gerekliydi. ah evet işleri zor olacak  Sırıtan

soru 1:Evetttt ama bunu Ron-Herm aşkı olarak yaşayabilecekleri için o kısım epey bir karışık geçecek Sırıtan

canım soruların için saol Kahkaha
2517  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Son-5.Bölüm-Eve Dönüş : Şubat 01, 2008, 16:24:03
oooffff ya anlatım tarzı çok güzell betimlemeler falann yani böyle aklımda canlandırabiliyorum kolayca Alkış
yine süpperdiii Alkış
teşekkürler canım Snape'im Sarılan ben de zaten öyle hayal etmeye çalışıp yazıyorum çünkü mesela yazdığım ama  hayalimde canlanmayan bir şey ise bu onlara olmaz diye vazgeçiyorum. Ee sorusu olan yok mu ?
2518  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Cafe'nin ilk Halini Görmek İstermisiniz !!! : Şubat 01, 2008, 16:20:53
cafenin ilk görüntüsünün bu şekilde olmasının bi sebei var Dil Çıkaran ilk önce siteyi %100 flash ile hazırlamayı düşünüyoduk Dil Çıkaran kapıan girince cafe'nin içine fln girecektiniz. hatta bunların taslak çalışmaları fln bile yapıldı ama baktık ki çok zaman alıyor sonra ertelemiştik Hede Hödö
ben de merak eetim şimdi yapabilir misiniz Ne? Çok güzel geliyor kulağa Aww 
2519  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Umudun Büyüsü : Şubat 01, 2008, 16:20:14
Aww önemli değil ne kusuru , eline sağlık öncelikle miss-potter bu bölüm tam tahmin ettiğim gibiydi. Yani Sarah'ın Slyterin olmayacağı barizdi Kahkaha
2520  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: holy_solemn : Şubat 01, 2008, 16:05:33
canım cafede ilk yılın kutlu olsunnn nice hpc'li yıllara  ben de bir yıl istiyorum ya  daha var benim bu siteyi bilip de üye olmamıştım salaklığıma doymayayım  sonra furkan ne kadar salak olduğumu anlamamı sağladı allahtan

neyse konudan konuya atladık  kısaca iyi ki burdasın canımmm

teşekkür ederim Elif'çim saol Sarılan daldan dala olmuş Kahkaha Hede Hödö

OOO ben bu başlığa bakmamakla çok ayıp etmişim. İnsan kulüp üyelerinin yaptıklarıyla ilgilenmeli yüksek gecikme ve buna bağlı özür dileyerek iyiki gelmişsin   
YAŞASIN NARUTOYU SEVENLER(yada sasukeyi )

ya yaaaa, neyse ne azından şimdi de olsa farketmişsin Dil Çıkaran   bu da bir şeydir Hede Hödö Teşekkürler Aww Aww 'Sasuke'yi sevenler' işte buna daha çok katılıyorum Kahkaha
Sayfa: 1 ... 165 166 167 [168] 169 170 171 ... 254