Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 06:26:27  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 194
16  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Blooms'tan. : Temmuz 02, 2008, 00:57:45
Eline sağlık, çok başarılıydı bazıları Aww Ancak aynı tarzda, aynı şekilde olan da çok vardı. Gözlerini Deviren  Bazılarındaysa sanki daha yapılacak bir şey var gibi eksik bir hava vardı Gözlerini Deviren Daha değişik şeyler de yaparsan daha  da güzel olur bence ::)Hem renk katar, Dil Çıkaran 
17  Diğer Konular / Heroes / Sezon 3 İle İlgili İlk Haberler : Temmuz 02, 2008, 00:17:29

Heroes 3.Sezon Yayım Tarihi Belirlendi.

Heroes’in 3.Sezonunun başlangıç tarihi NBC tarafından sunuldu. Dizinin 3. Sezonu 15 Eylül’de Amerika’da yayınlanmaya başlayacak.

İlk Bölümü yaklaşık 3 saat olması, bunun 1 saat civarının özet görüntülerle geçmesi, daha sonra kalan 2 saate yakın kısmının ise  bir şölen olması planlandı.

3. Sezon İlk Bölümler…

Heroes 3. Sezonun ilk 4 bölümün ismi belli oldu. Böümler , yazar ve yönetmenleri şöyle :

Bölüm 3×01
“The Butterfly Effect” (Kelebek Etkisi) 15 Eylül 2008
Yazan: Tim Kring
Yöneten: Allan Arkush

Bölüm 3×02
“Dreamtime” (Rüya zamanı)
Eylül 2008
Yazan: Tim Kring
Yöneten: Greg Beeman

Bölüm 3×03
“One of Us, One of Them” (Bizden Biri, Onlardan Biri)
Eylül 2008
Yazan: Joe Pokaski
Yöneten: Sergio Mimica-Gezzan

Bölüm 3×04
“The Year of Our Lord” (Lord’umuzun Yılı)
Sonbahar 2008
Yazan: Aron Coleite
Yöneten: Adam Kaneü

Fragman

Dizinin 3. sezon adı ise "Villains" yani "Kötüler".

Yayımlanan ilk fragman ise Villains denilenlerin hayal ettiğimizden farklı da olabileceğini gösteriyor.

*** http://www.heroestelevision.com/new-heroes-season-3-trailer/

nbc.com ve heroesturkiye.net'ten alıntılanmıştır.
18  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 01, 2008, 17:46:34
İşte böyle düşündüğünü düşündüğüm için ben de Gözlerini Deviren  "Sen özlesinler beni gideyim de." diyorsun. Tamam belki çalış diye baskı yapmış olabilirler ama inan belli bir zamandan sonra onları çok rahat anlıyor insan Gözlerini Deviren Yani iyi bir lise kazanmak da en az iyi bir üniversite kazanmak kadar önemli çünkü bir nevi yolunu o lise çiziyor az biraz Dil Çıkaran Haliyle onlarda çalış ister. Ama çok bunaldıysan gerçekten tabi o ayrı da ben sadece bir anlık öyle düşünüp yazma dedim. Enli boylu düşün, iyice araştır bence Gözlerini Deviren  Neyse Gözlerini Deviren Dayanamadım ben Miray'cım Gözlerini Deviren Dil Çıkaran

Ecem'cim geçmiş olsun Sarılan Zonaymış demek ... Olsun iyi ki bir kaç günde geçecek, ya geçmeyecek bir şey olsaydı değil mi Gözlerini Deviren Bir kaç güne turp gibi olursun merak etme Kahkaha Stres de yapma, bak sana demiştim Dil Çıkaran Gözlerini Deviren   
19  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Temmuz 01, 2008, 17:34:12
Bu hangi ili istediğine göre değişir sanırım ve biraz da OKS puanına göre Gözlerini Deviren AMa canım çok iyi düün bunu bence. Özellikle liseyi yatılı okumak hayli zor olabilir eğlenceli ve hoş kısımlarının yanı sıra Gözlerini Deviren  Belki şimdi öyle bir anlık istiyorsundur ama liseyi dışarıda okumak bence üniversiteyi dışarıda okumaktan da ciddi bir durum. İyice emin ol e mi hissettiklerinden Aww  Gözlerini Deviren
20  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Aziz dostum : Temmuz 01, 2008, 17:30:22
Noktalama hatalarına bakmazsak Gözlerini Deviren güzel bir yazıydı.  En çok böceklerin normal davranıp davranmayacağından, dışlayıp dışlamayacaklarından bahsettiğin kısmı beğendim, çok değişik bir düşünceydi ve o kısımı da çok iyi yazmışsın. Eline sağlık Aww
21  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Cadı Günlükleri~10.Bölüm Okulda Olanlar (eklenmiştir) : Temmuz 01, 2008, 17:19:55
Ooo uzun mu uzun bir bölüm Kahkaha Pek çok şey yaşanmış bu bölümde Gözlerini Deviren Ercan ve Seval'in çıkmaya başlaması, Pelin'in her şeye rağmen Dil Çıkaran  sorun yok demesi ve içini Hazal'a açması, Zeynep'in ameliyatı... Gayet olaylı ve güzel bir bölümdü. Pelin ve Hazal'ın arkadaşlıllarının yine güçlendiğini hissettim sanki Gözlerini Deviren En azından gerçekten ne hissettiğini bilen birisi olması güzel, bir ara hiç kimseye bahsetmeyecek sanmıştım Dil Çıkaran Sanırım en sondaki kişi de Hazaldı Gözlerini Deviren Aslında arkadaşının iyiliğini düşünerek yaptığını sanıyorum ama Pelin pek iyi karşılamayabilir bunu Gözlerini Deviren Ayrıca Ercan bileklerini tutarken bayılır gibi olmuştu,  ben de bir şey oldu sandım ama turp gibi sanrım Gözlerini Deviren Yaren hoca asla değişmeyecek sanrıım Gözlerini Deviren Dil Çıkaran Eline sağlık İlkay'cım Aww Sanrım tatilde olacağın için uzun bir süre okuyamayacağız herhalde ama bu bölüm uzun bir süre tutar bizi Kahkaha
22  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Son l Bölüm 8: Zihnefend : Temmuz 01, 2008, 17:01:38
İlk bölümünden başlayarak zevkle okudum hikayeni.Giderek geliştirmissin kendini ve böyle gidersen yıldızın çok güzel parlar bence Gülümseyen Hayal gücün gerçekten çok geniş çok beğendim hikayeni parmaklarına sağlık

Dip not: eee yeni bölüm ne zmn Ne?

Teşekkür ederim önce okuduğun  için Aww Ayrıca yorum için de Gözlerini Deviren İlerlemiş gözüküyor olmasına sevindim Aww Yeni bölüm Gözlerini Deviren Sanırım biraz zaman gerekiyor Dil Çıkaran Gözlerini Deviren
23  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Temmuz 01, 2008, 16:58:57
ben de üye olmak istiyorum ben de çok seviyorum ay savaşçısını küçükken ben de izlerdim

Bana ö.m atman gerekiyordu ama Gözlerini Deviren  Olsun, aramıza hoşgeldin diyelim Aww
24  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: 100 AnLam YükLü Söz : Temmuz 01, 2008, 08:38:47
Bu tarz sözleri çok seviyorum Gözlerini Deviren Şimdi alıntılayamayacağım kadar çok beğendiğim söz oldu Gözlerini Deviren Bir iki tanesini not aldım bile Gözlerini Deviren  Teşekkürler bu güzel paylaşım için Aww
25  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutsuzum. Çünkü... : Temmuz 01, 2008, 08:33:32
Mutsuzum çünkü uykum var <.< Uykusuzum çünkü cumartesine vizem var <.< Üzgünüm çünkü herkes çok çalıştı Ağlayan Ben hala yerimde sayıyorum Ağlayan Uffff mutsuzum işte Ağlayan Güzel geçse neler vermem Ağlayan
26  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Temmuz 01, 2008, 08:31:30
ThE cRaZy DrEaM
 Punky
 ginny_weasley

Doğum gününüz kutlu, mutlu olsun Aww Gözlerini Deviren
27  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Harry Potter ve Umudun Büyüsü-19.Bölüm:Asi Prenses : Temmuz 01, 2008, 01:26:23
Heyyy, yeni bölüm! Aww Öncelikle resim koyman hoş olmuş ve resimdeki Sarah da pek güzel Gözlerini Deviren  Sonra, renklendirme yapmışsın ki bu da çok güzel olmuş bence Gözlerini Deviren Ancak sarı ve pembe rengin gözü yorduğunu söylemeliyim Dil Çıkaran Hele pembe Dil Çıkaran

Harry sanırım hep aynı hatayı yapacak, bir gün hızlı davransa Kahkaha Sarah Draco'nun teklifini kabul etti ama ona karşı hissettiklerinin pek Harry'e karşı hissettiklerine benzediğini sanmıyorum Dil Çıkaran Ben belki öyle olmasını isterdim Dil Çıkaran Ama bekleyip göreceğiz Gözlerini Deviren  Harry aşırı sinirlenmez umarım diyeceğim fakat.... Kahkaha Bu arada ikalabalığın fısıltısı çok güzeldi Kahkaha Gryffindor'un Asi prensesi ve Slytherin'in kralı. Çok uyumlu olmuş Kahkaha Eline sağlık Tuğçe'cim Aww 2o. bölümü de sabırsızlıkla bekliyorum Gözlerini Deviren
28  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Haziran 30, 2008, 22:30:13
Ben de rica edecektim Gözlerini Deviren Twilight için  birkaç adet imza istiyorum Gözlerini Deviren Ama filmden bir şey olmasalar  desem Dil Çıkaran Yani şöyle karanlıkımsı bir şeyler, ve eee acaba "When you can live forever what do you live for?" yazısını da taşıyabilirler mi Gözlerini Deviren Çok şey istedim biliyorum ama Gözlerini Deviren
29  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: HPC Yazarlarının Loncası (Toplantı Sorunsalı) : Haziran 30, 2008, 22:26:21

TOPLANTI SORUNSALI

Arkadaşlar,ben Çınarcık'a gitmeden evvel bir toplanalım diyorum.
(4 Temmuz) Cuma saat 18.00 müsait olursanız süper olur.Olmadı burdan mazeretinizi paylaşıp günü yine ayarlamaya çalışırız.Ama cuma olsa iyi olur.

Toplantılar msn üzerindendir! Toplantılara katılabilmeniz için msn adreslerinizi vermeniz gerekmektedir!!!

Edit:40.sayfamız kutlu mutlu olsun 40+1 kere maşallah Kahkaha

Ertesi gün vizem var Dil Çıkaran O sebeple arkadaşımda olacağım ders çalışmak için Ağlayan Ben yokum Dil Çıkaran 
30  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Haziran 30, 2008, 22:22:45
The Fray * She is

Bu grubu seviyorum yahu Âşık
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 194