Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 14, 2008, 06:41:55  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 167
1  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Myrtle Serinin Altıncı Filminde YOK! : Bugün 00:38:25
Bir şeyi de çıkartmasalar, bir şeyi de değiştirmeden kitaptaki gibi yapsalar olmayacak değil mi <.< İllaki değişiklil <.< Yahu biz filmleri taksit taksit, seriyi kendi içihnde seri olarak izleyecek hale geldik onlar hala aynı şeyi yapıyorlar <.< Mızmız olmasa da olur tamam da umarım malfoy ile olan sahneyi de değiştirmezler <.<
2  Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 6. Bölüm : Dün 20:03:45
İlk başta bende bu kadar kısa mı dedim daha okumadan Dil Çıkaran

Cidden Luthien tam manşetlik olmuş Dil Çıkaran Kahkaha 

Ben bir an Hermione'nin değil Ron'un tehlikede olduğunu sanmıştım. Cumartesiye öğreneceğiz artık Gözlerini Deviren. eğer Draco böyle bir şey yaptırıyorsa... Bilemiyorum.Ama Voldemort'un da bilmediği bir şey var ki o da Sirius Black geri döndü! Ve meydan artık boş değil Hede Hödö Gözlerini Deviren
3  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekinin En Sevdiğiniz Özelliği : Dün 17:37:30
 İmzasına eklediği son yazı Sırıtan Sırıtan
4  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Dün 17:25:26
2642* Hala başlayamadım Hede Hödö Ama başlayacağım Hede Hödö
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Hemşireler Haftası (12 - 18 Mayıs) : Dün 13:18:04
Tüm hemşirelerin hemşireler haftası kutlu olsun Aww
Ayşe abla hemşireler haftan kutlu olsun Sarılan Aww
6  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Pushing Daisies : Dün 13:11:19
Ben buna da yeni başladım Kahkaha  Dizi merakı sardı da beni bu aralar Dil Çıkaran Az önce ilk bölümünü izledim Aww Güzeldi, hoştu ama belki de ilk bölüm olduğu içindi ama öyle aşırı derece de sarmadı Dil Çıkaran Belki bir kaç bölüm daha izleyince daha değişik düşüneceğim ama Dil Çıkaran Gözlerini Deviren Chuck'a dokunamamısına çok üzülüyorum bir tek. Umarım ona ileri de bir şey bulurlar Dil Çıkaran Ayrıca o köpek hiç mi sahibinin üzerine atlamaz, sevince ona koşmaz yahu Dil Çıkaran Dizi boyunca çappışmazlar yalnışlıkla umarım diyerek izledim Dil Çıkaran Azıcık çalışınca devamını da izleyeceğim Gözlerini Deviren Toplam kaç bölümdü acaba Gözlerini Deviren
7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck. : Dün 02:55:04
Sezon finalini izlediiim demek istiyorum Sırıtan Desem mi acaba Gözlerini Deviren Dil Çıkaran Sadece merakla bekletecek şekilde biteceğini söyleyebilirim Kahkaha Morgan gerçekten süperdi yemek sahnelerinde Kahkaha
8  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutluyum. Çünkü... : Mayıs 12, 2008, 19:14:54
Mutluyum çünkü az önce "Chuck" izledim Kahkaha
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 12, 2008, 19:13:57
Yakınış başlıyor Dil Çıkaran

İngilizce sınavına girdim bugün e yine yetiştiremedim Dil Çıkaran Hep böyle oluyor zaten pes ettim artık yetiştireyi ummuyorum Dil Çıkaran Konularda zaten pek iç açıcıydı Gözlerini Deviren  Neyse az önce "Chuck" izledim ve yine çok eğlendim ama şimdi ders zamanı azıcık odamı derleyip hemen süper bir program hazırlayacağım ve derslere girişeceğim Kahkaha  Zaten son 8 gün kaldı ne yapacağım bakalım Terleyen Bana da dua edin Dil Çıkaran Kahkaha Şu 3 haftayı bir atlatsam...

Hepimize kolay gelsin Aww
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Chuck. : Mayıs 12, 2008, 00:29:22
Yeni izlemeye başladım ve bayıldım Kahkaha Çok güzel ve çok komik ya Kahkaha Yani beni çok güldürüyor en azından Kahkaha Bu Chuck'ı seviyorum Âşık Daha üç bölüm izledim Dil Çıkaran  Şimdi dördüncüyü izleyeceğim Kahkaha
11  Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 5. Bölüm: Kırılma ve İnanma Arasında : Mayıs 12, 2008, 00:15:00
Kahkaha Ben de çevirirken neredeyse ağlayacaktım Ağlayan Çok güzeldi çünkü. Bir an bayağı korkmuştum gidecek diye de yanılttı beni çok şükür Dil Çıkaran Geciktirdiğim için özür dilerim Terleyen Ve Luthien yardımların için teşekkürler Aww
12  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 11, 2008, 15:37:06
Öff ya bizim haziranda bile sınavımız var  hem de bir sürü <.< <.<  Ağlayan  Ağlayan
uzun yazıcam diye laf kalabalığı yapan bi sürü arkadaşımızdan çok daha düzgün bi mesaj atmışsın daha ne olsun

Burada insanlar uzun olsun uzun olsun diye çabalayıp laf kalabalığı yapmıyor. İçinden ne geliyorsa onu yazıyor. Uzun da olur kısa da olur bu Gözlerini Deviren

Neyse, snape'çim yani ekin'cim aramıza gelmene çok sevindim. Sarılan  Hah, dök işte içini şöyle Kahkaha Burasını Elif o amaçla açtı zaten Sırıtan Meslek için de herkesin karşılaştğı haldesin ama merak etme zamanla neyi istediğini bulursun Kahkaha

Meve Nur, matematiğinin zayıf olduğunu düşünen birisi için 75 hiç de düşük bir not değil bir kere onu diyeyim. Ayrıca notun aynı da kalmamış ki ne güzel artmış. O yüzden sevin bence hiç ağlama diğer sınavda da çok daha iyi yaparsın. Hem bu neyi gösteriyor biliyor musun? Gayet de güzel matemaiği anladığını Kahkaha Eğer anlamasydın çalıştığın halde yine yapamayacaktın. ama bak daha çok çalışınca daha iyi yaptığına göre ne güzel işte Aww Umarım diğer sınavın daha da güzel olur canım üzülme sen Sarılan

Bilgesu kesinlikle ağlayıp gitme yeri oldu Hede Hödö Kahkaha Kendime süre vermiştim final tatilinde ama onu bile aştım. Ben yine eski moda dönüp dert anlatıp kaçmaya başlayacağım galiba Dil Çıkaran Kahkaha

Aslı Aww Damla kesinlikle haklı her şeyi konuşuyoruz burada Kahkaha Kopya vermezsen de hiç takma denilenleri Dil Çıkaran   

Neyse benim şimdi gitmem lazım:P Yarın u dönemin ilk finaline gireceğim bana da dua edin Kahkaha
13  Diğer Konular / Savunulan Sözler / Ynt: 6. Bölüm : Mayıs 11, 2008, 15:06:35
Lütfen yazsın, lütfen yazsın Gözlerini Deviren Bu kitap buraada bitmememli ben daha okumak istiyorum Hede Hödö Gözlerini Deviren Neyse Buket hızına yetişilmiyor malesef Kahkaha missmurder kolay gelsin çok Aww
14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Mayıs 11, 2008, 04:45:59
Evet ilk avatarını gayet iyi hatırlıyorum İlkay Sırıtan Çok şekerdi Kahkaha Paylaşımlar da harika, saol çok Sarılan Öpücük

Laila , aaa demek istiyorum Kahkaha Daha sık görürüz umarım seni Kahkaha

15  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Ölüm Bizi Ayırana Dek ( Bölüm VI , Kısım I - Yarım Kalan Yüzleşme ) : Mayıs 10, 2008, 21:07:52
Canıııım Kahkaha Sonunda demeyeceğim- dedim say Dil Çıkaran - neyse okudum aslında dün gece de hiç yazamadım Gözlerini Deviren Şimdi yazıyorum Dil Çıkaran En çok o bella'lı kısma şaşırdım. Hatta hala azıcık inanamıyorum bella Voldemort'una azıcık kızdı içinden hııı Kahkaha Bu günleri de mi görecektik Dil Çıkaran Kahkaha İnsanı bir duyguya az da olsa sahip olmasına mutlu oldum Dil Çıkaran Belki Bella bile iyilerin tarafına geçebilir Hede Hödö Çok mu uçtum ben ne Hede Hödö Yok uçmadım,  Nil'in hikayesinde [Raziel Neith] öyleydi zaten Kahkaha Bu birinci kısım demişsin ikincisini de merakla bekliyoruz, biliyorsundur. Eine sağlık canım Sarılan Öpücük
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 167