Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Kasım 19, 2008, 10:56:59  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: sihirli dadı : Ağustos 25, 2006, 18:47:46
İzLedim yha kLasik ama çocukLar çok şrnn Kahkaha
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Korkunç Bir Film 4 : Ağustos 25, 2006, 18:43:47
İzLeyemedim maaLesef son anda döndük ama izLicem çok komikmişş dierLerini izLedm ztn Kahkaha Sırıtan
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: EN SEVDİĞİNİZ VİDEO KLİPLER ?? : Ağustos 25, 2006, 18:29:51
BLue - Breathe Easy , BubbLin (Lee konusunda pek hoşnut oLmasam da Kahkaha ) , Curtain FaLLs  ( yine Lee Kahkaha )
HiLary DuFF - Wake Up
AvriL - He wasn't( brda çok şrndi Göz Kırpan ) , Nobody's Home
Sagopa Kajmer - Vasiyet ( ii kLipti hakkını vermek Lzm )
Gwen Stefani - HoLLaback GirL
Ajdar - Çikita Muz ( güLmekten yarıLdıım bi KLip Sırıtan )
Britney Spears - Lucky ( bu şarkıyı hep çok sevmişimdir )
.....
dvmıı akLıma geLince Sırıtan
4  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: avatarlar : Ağustos 25, 2006, 15:59:05
Hepsi çok gzzller saoluunnn Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan
5  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: harry sizce kiminle olmalı? : Ağustos 25, 2006, 15:28:07
Ginny !!! Kitapta tabi chpo ya Lanet ettim 5.kitabın sonundaa Kahkaha
6  Harry Potter Konuları / Ateş Kadehi / Ynt: Ateş Kadehi Galasından Resimler ve 2 video : Ağustos 25, 2006, 15:25:24
payLaşm için thnnxx Göz Kırpan Yha gaLada Katie hiç gzL çıkmamış fotoLarında sora cdric bu 2sinin fotosunu beenmedimmm Dil Çıkaran Ama Emma hr zmnki gibi çok gzlll Göz Kırpan
7  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Harry potter gıcığı : Ağustos 25, 2006, 15:22:56
Yhaa Draco n yaptı size çok masum o yha gıcık da oLsa seviorum o çocuu yhaa draco oLark ta Tom oLarak ta Kahkaha Bnce en gıcııkkkk hımmm... Umbridge Lanet etmiştim bitanecik harry me yaptıkLarndn soraa Kızgın Kızgın piss cadıı Kızgın
8  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: En İğrenç Sahne ... : Ağustos 25, 2006, 15:20:29
SümükLü böcek kusma sahnesii midem çok kötü buLanmıştı yhaa eghh Dil Çıkaran
9  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: sizce de değil mi? (nereye koyacağımı tam bulamadım ama heralde uygun) : Ağustos 25, 2006, 15:18:34
ALçakgönüLLü Rup o yhaa Kahkaha Kahkaha Bu çocuu da ondn doLayı seviorum atLamıyo hmn Kahkaha yerim bn onu Dil Çıkaran
10  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: sizce hangi harry potter filmi daha güzel???? : Ağustos 25, 2006, 15:13:36
Yhaa yaLan söyLemiorum hpsini çok seviorum ayrmak zor ama 4.fiLm i nefesimi tutarak izledim diebiLirim ( mecazi oLarktn Sırıtan )
11  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: daniel kimleri beğeniyormuş? : Ağustos 25, 2006, 15:12:02
ScarLett Johanson ı bn de çok beeniorum ama dierinin pek beenmedim ScarLett çok tatLı v gzLL bnce Göz Kırpan
12  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: harry potter'ı beğenmiyor...! : Ağustos 25, 2006, 15:09:31
Aaaaa çocuua bak o kimmiş ki de dan i beenmiyo turuncu kafa  Sırıtan Kıskanıyo işte noLcak kndinin ne özeLLiii varmış da oyuncu oLmuş göz zevkimizi zedeLiyo Dan den iisi mi var kii Cool Göz Kırpan
13  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: sizce hermione yerine baska biri oynamalıydı oynasaydı bu kısı kım olmalıydı??? : Ağustos 25, 2006, 15:06:50
Emma ii ama objektif bakamıorum aLıştım çnkü başkası oLsa o ii dicektim ama Emma yı severim yhaa gzLL kız hm de ii bi oyuncu oLdu geLiştirdi kndini Göz Kırpan Göz Kırpan
14  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: Hangisini yaşamak isterdiniz? : Ağustos 25, 2006, 14:48:41
Ron ve Hermione aşkı dedim ama LiLy ve James te de gözüm kaLdı Dil Çıkaran Ama Ron a ve Hermy ye bayıLıyorum yhaa çok eğLenceLi bi aşk onLarınkii Kahkaha
15  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: bana göre J.K yedi kitapla sınırlamamalı harry potter serisini : Ağustos 25, 2006, 14:46:28
Yha üzüLüorum 7 tane oLmasına ama fazLa uzatmasa bnce de ii oLur işin suyu çıkaBiLir Göz Kırpan Ama şu kaLanLar için kitap yazsa hoşuma gider yhaa Kahkaha Göz Kırpan
Sayfa: [1] 2 3 4