Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 07, 2008, 01:20:09  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 87
1  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Dün 23:05:05
bizim single hâlâ çıkamadı. kayıt şirketi de beni takmıyor, cd sipariş ettikleri için silemiyorum da ne halt yiycem bilmiyorum. yeni çalışma da yapamıyoruz. iğrenç bir durum. biri yardım etsin!
2  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Dün 00:14:24
Punk: Bir Alt Kültürün Oluşumu - Tricia Henry Young
3  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Dün 00:12:50
Karakter sayfandan Kişisel'e tıkla, orda karakter portresi var, 114 x 156 boyutunda bi resim kullanabilirsin Göz Kırpan

Şimdi bir mekanda bulunan kişiler listesinde bulunan ''birisi'' gizli olan kişilermi?

Sanırım öyle oluyo Gülümseyen

edit: Ben şimdi çaylaklıktan çıktım mı?? Sırıtan

birisi diye geçen kişiler DEVler.
gizlenen biriyle aynı mekandayken onu görebilirsiniz. Göz Kırpan
4  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Çete İşleri : Dün 00:07:04
Ben bu ceteye uyeydim ama oss yuzunden ayrilmistim tekrar katilmak istiyorum =)
o zaman sizi üye başvurularına alalım efendim. =)
5  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: 30 Haziran 2008 Ankara Buluşması : Temmuz 05, 2008, 17:49:56
Eylül gibi belki biz yine gelcez Dil Çıkaran buluşuruz o zaman?
6  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 05, 2008, 17:48:38
Ama Yeşilbayır'ı duymamıştım Utanmış

Yeşilbayır'ı duymasan da Antalya Fen'e gittiyseniz gezi maksatlı yeşilbayır'da bulunmuşsun demektir. Göz Kırpan
Antalya Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi ve bina tamamlandığında Antalya Erünal Sosyal Bilimler Lisesi (benim okulum)'nin olduğu yer diye anılacak hep Dil Çıkaran -ki şuan Fen Lisesinin olduğu yer yaaa diyolar. Dil Çıkaran

Buluşmaya bir tarih ayarlarız o sorun değil.
7  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 05, 2008, 01:53:17
Antalyalı mıyım? hayır, ama Antalya'nın nacizane ilçesi Manavgatta oturuyorum.
Ankara ve İstanbul'a sıcak diyip duranlar Antalya'yı hayal bile edemezler. İzmir hmm belki hayal edebilir.
Güzel şehir evet, Lise dolayısıyla merkeze daha yakın olan Yeşilbayır'a taşınacağım. Hede Hödö
sıcak memleket, denizine tuzlu derler. ama ben tuzu severim. Kahkaha
Antalya merkezinde çok fazla takılmadım gerçi ama Manavgat güzel. Gülümseyen
höönkk manavgat mıı???hangi lisedensin sen???tanıyomuyum acaba bn senııı adın neydi =Pbnde manavgatta yasıorumdaa ondan yanii Sırıtan
lisede değilim, atatürk'te okuyodum da Dil Çıkaran lise için Yeşilbayır'a taşıncam. Gülümseyen
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 04, 2008, 20:50:42
Yalnız Aslı,Manavgat ve Yeşilbayır'ın merkeze uzaklıkları aşağı yukarı aynı. Dil Çıkaran
Evet,eğer oralar sıcaksa...
Antalya'nın merkezi daha güzel Şeytani
hayır aynı değil. yeşilbayır'dan inmesi 30 dk, Manavgattan gitmesi 1 saat. hıh
Yeşilbayır'da kar bilem yağıyo hıh
Manavgat daha sıcak.

eh, 18 senem geçti orada Dil Çıkaran

antalya lisesi mezunuyum Dil Çıkaran

7 si ile 25 i arasıda bu yaz antalyadayım Hede Hödö
aha Kahkaha kayıt dönemine denk geliyo. hihahaha Kahkaha
kayda geldiğimizde görüşürüz belki bayım Hede Hödö
Aa o nasıl oldu be Kahkaha Biz neden yeşil bayıra 50dk. da anca varabiliyoruz Hede Hödö Neysem.Yeşilbayır da pek soğuk ayrıca Kahkaha
Höyt leyn.Sen kayıda geldiğinde benlen buluşmicak mıydın Kahkaha
forum buluşması olmuycak mı ulen, isteyen gelir.

tarih henüz belli değil kaydın ama olsun.
9  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Çete Duyuruları (Önemli!) : Temmuz 04, 2008, 10:56:24
_SePeT_ ve Weesel ilk uyarılarını almışlardır. İkinci bir uyarı daha alırlarsa atılacaklar!
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 03, 2008, 21:21:46
Yalnız Aslı,Manavgat ve Yeşilbayır'ın merkeze uzaklıkları aşağı yukarı aynı. Dil Çıkaran
Evet,eğer oralar sıcaksa...
Antalya'nın merkezi daha güzel Şeytani
hayır aynı değil. yeşilbayır'dan inmesi 30 dk, Manavgattan gitmesi 1 saat. hıh
Yeşilbayır'da kar bilem yağıyo hıh
Manavgat daha sıcak.

eh, 18 senem geçti orada Dil Çıkaran

antalya lisesi mezunuyum Dil Çıkaran

7 si ile 25 i arasıda bu yaz antalyadayım Hede Hödö
aha Kahkaha kayıt dönemine denk geliyo. hihahaha Kahkaha
kayda geldiğimizde görüşürüz belki bayım Hede Hödö
11  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 17:25:50
dövüş sanatları geliştirmek ah, hitabet tamam da Kahkaha dövüş mövüş bilmem ben ya döverlerse beni?
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Temmuz 02, 2008, 18:11:39
yaa nerden araba alacağım bilen varmı
otomobil dükkanından VİP isen alabiliyorsun.
13  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 02, 2008, 18:07:49
Antalyalı mıyım? hayır, ama Antalya'nın nacizane ilçesi Manavgatta oturuyorum.
Ankara ve İstanbul'a sıcak diyip duranlar Antalya'yı hayal bile edemezler. İzmir hmm belki hayal edebilir.
Güzel şehir evet, Lise dolayısıyla merkeze daha yakın olan Yeşilbayır'a taşınacağım. Hede Hödö
sıcak memleket, denizine tuzlu derler. ama ben tuzu severim. Kahkaha
Antalya merkezinde çok fazla takılmadım gerçi ama Manavgat güzel. Gülümseyen
14  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Atıl Aykaya : Temmuz 02, 2008, 17:59:13
Hayatım tehlikede gerçekten, "oy topla laaan" diyerek öldürecek beni adam. Dil Çıkaran ona göre.

sitesini en kısa zamanda açar inşallah da daha çok kişiye ulaşabiliriz. Gülümseyen
15  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Çete Duyuruları (Önemli!) : Temmuz 01, 2008, 20:39:05
Bu başlıkta çete ile ilgili duyurular yapılacaktır. Yeni duyuru eklendikçe bu mesaj düzeltilecek (tarafımdan).
Çete elemanlarının takip etmesi güzel olur. Özel Mesaj atmak uzun süren bir şey sonuçta. Buradan takip edin hepimiz mutlu olalım.

3 Temmuz 2008 Perşembe'ye kadar Laila, _SePeT_, Weesel yazılarını koymak zorundalar.
Koymayan olursa son bir uyarı alır, bir sonraki uyarıda çeteden atılırlar.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 87