Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 16:51:52  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 72
1  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Bir Aşk Hikayesi ~ Bölüm 4: Geceyi Güneşle Sarmak : Dün 01:55:45
Bu bölüm kızı o raddeye getiren ne olabilir ki acaba diye sordurtuyor resmen. Böyle mutlu gözüken bir evlilik varken... sabahlamaları güzeldi. Bir an çok değişik ve hoş geldi gözüme. Manzaraya bakıp gün doğana dek oturmak ve sonra akşama dek uyumak. Yazışın çok değişik. O kadar çok kız ve oğlan demene rağmen bu hiç rahatsızlık vermiyor buu hikayede. Sanki zaten böyle olması gerekyor gibi geliyor kulağa. Eline sağlık Aww Çok güzeldi.
neden kız intihar düşünüyor acabaaa? Kahkaha
dıdıdın... Dil Çıkaran
sabredin efendim. göreceksiniz, şaşıracaksınız ve bunu seveceksiniz.

"kız" ve "oğlan"ı isimleri gibi kullandığım için rahatsız olmuyor olabilirsiniz. Dil Çıkaran
2  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Bir Aşk Hikayesi ~ Bölüm 4: Geceyi Güneşle Sarmak : Dün 00:22:49
Bölüm 4
Geceyi Güneşle Sarmak
4.45 sularıydı. Sabaha kadar uyumama kararı almışlardı beraber. Uykuları açılsın diye, kendilerine gelmek için balkona çıktılar. Oğlan balkon kapısını açtı kıza, kız teşekkür edip balkondaki iki sandalyeden birine oturdu. Oğlan da diğer sandalyeye geçti. "Soğukmuş." dedi kız. Oğlan kıza sordu: "Üşüdün mü bi'tanem?"  "Hayır, henüz değil. Kahve yapmamı ister misin?" diye sordu kız. Oğlan başını 'hayır' anlamında sallayıp, bıkkın bir ses tonu ile "İçimiz dışımız kahve oldu. Uykumu açmaktan çok, uykumun gelmesine ve midemin bulanmasına neden oluyor." dedi. "Benim de" diyerek onayladı kız. Yayılıyordu sesleri. Hafif bir meltem esti. Kız kollarını sıvazladı. "Üşüdün sen, hırka getireyim sana." diyerek kalktı oğlan. Kız bir şey diyemeden içeri gitmişti. Oğlan içeride hırka ararken kız evlerinin balkonundaki (kıza göre) eşsiz manzaraya bakıyordu. Şehrin ışıklarıyla karanlığın dansı, mükemmel denge... "Muazzam bir kompozisyon, resmini çizebilseydim keşke." diye geçirdi kız içinden.
Şehrin tepelerinden birinde onar katlı üç binanın olduğu bir sitede oturuyorlardı. İki oda bir salondu evleri. Kirası çok değildi. Zaten oğlanın işi iyiydi... Maaşı evin tüm giderlerine yetiyordu. Kızın maaşlı bir işi olmasa da çeşitli yerlere makaleler, deneme yazıları yolluyordu. Çeviri yaparak katkısı oluyordu ev bütçesine. Aynı zamanda üniversitesinde doktora yapıyordu. Bu yüzden maaşlı bir işte çalışamıyordu ya. Evleneli yaklaşık bir sene oluyordu.
Kızın aklına balayları geldi. Amerika’ya gitmişlerdi beraber. Ucuz bir pansiyonda kalmışlardı. İki hafta gezinmiş, sonra bir gemiyle İtalya'ya gitmişlerdi. Oradan trenle tüm Avrupa'yı dolaşmışlardı. Her ülkede bir iki gün, ucuz yerlerde kalmışlardı. Kızın çocukluk hayaliydi bu. Hayallerinin erkeğiyle, hayallerini gerçekleştirebilecek kadar şanslıydı.
Bu sırada oğlan geldi. Hırkayı kızın omuzlarına örttü. Sandalyesini, kızın sandalyesine yaklaştırdı. "Sarılmamı ister misin?" diye sordu. Gülümseyerek "Olur." dedi kız. Oğlan sağ kolunu kızın omzuna attı, kendine çekti kızı, kız da oğlanın göğsüne yaslandı. Beraber seyrettiler dışarıdaki manzarayı. Mutluydular. Gözlerinden okunuyordu. Uzun süre öylece durdular. Sessizliğe gömülmüşlerdi... Kız "Susadım... Sana da su getireyim mi?" diyene dek sessizliği bozan tek bir çıt bile yoktu. "Yarım bardak." dedi oğlan, kız kalktı. Oğlan kızın elini tutuyordu. O narin, küçük eli bırakmak istemiyordu, ama bırakmak zorunda kaldı. Kız elinde büyük bir bardak suyla geldiğinde dalmıştı. Kız oturup suyun yarısını içti, sonra bardağı oğlana uzattı. Oğlan suyu içti. Kız bardağı içeri götürdü. Kız balkona geri gelince yine eski pozisyonlarına döndüler... Oğlan kızın saçlarını okşuyordu, kız sanki ayrı dururlarsa vücutları bir daha hiç kavuşmayacakmış gibi sıkı sarılmıştı ona. "Aşk bu." diye geçirdiler içlerinden.
Saat 6.00'a geliyordu. Güneş görünmüştü. Amaçlarına ulaşmışlardı, sabah olmuştu. Geceyi güneşle sarıp, rafa kaldırmışlardı beraber.
Kız esnedi, bebeksi bir sesle "Artık uyuyalım mı?" dedi. Ayağa kalktı oğlan ve kızı kaldırdı yerinden. Yatağa gittiler beraber. "Şu an sadece uyumayı mı istiyorsun?" dedi oğlan yatağa yattıklarında. "Sevişmeyi de istiyorum, ama şuan çok uykum var" diye cevapladı kız. "Nasıl istersen." dedi oğlan, buruk sayılabilecek bir tonda. Değdi dudakları birbirine, kız gülümsedi sonra. Başını yastığa gömdü sonra. Sarıldı oğlan kıza, 'kaşık pozisyonu'nda uyudular...
Uyurken bedenleri ayrıldı birbirinden, yatağın kendi taraflarına geçtiler, bilinçsiz olarak. Birbirlerini sıkmadan, rahatsız etmeden uyudular. Akşama kadar.
3  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Dün 00:03:21
hmm o yüzden ben ertesi haftaya serisini seve seve yazarım hoş olur her hafta farklı heyecanlar falan Hede Hödö
tamam o zaman seni Ertesi haftaya'ya ekliyoruz kuzum. Gülümseyen
4  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 23:29:56
ertesi haftaya serisini biz Madeleine ile yazacaktık ama size haber vermemiş sanırım Aww + oda bana birşey söylemedi daha Göz Kırpan
hayır haber verdi. sadece eğer diğer 2 gruptan birine geçmek isterseniz diye serbest bırakmak istedik. yani seçim senin. Göz Kırpan
5  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 21:13:43
tamam neyse Gözlerini Deviren ama şu aralar tiyatro benim gerçekten kendimi geliştirmek istediğim bi yazın türü Gülümseyen

peki hikayelerin ilk bölümleri ne zaman yayınlanıyor? Gülümseyen

edit: aa 26. sayfaaaa Hede Hödö Kahkaha ve Paramore! Kahkaha

cuma günü mail olarak ben Fırat Abi'ye yollayacağım. Fırat Abi düzeltmelerini yaptıktan sonra burada yayınlayacağız. Dil Çıkaran
Ah özel bölümümüz olsaydı orada ayrı başlıklar olarak açabilirdik sanırım. ne güzel olurdu.
6  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 21:01:43
tamam Gözlerini Deviren özür dilerim Gözlerini Deviren Öpücük

ben dördüncü grupta olabilir miyim nooluurrr!! Aww

kesin olarak bir şeyi ancak tüm üyelerin katıldığı bir toplantı da söyleyebilirim. kafama göre grup üyelerini yerleştirmek istemem.
7  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Genç Yazarlar Çetesi : Mayıs 14, 2008, 20:39:56
3. grup tüm edebiyat türleri ile ilgileneceği için 3. gruptan birine ilham geldiğinde ilhamını kullanarak şiirini yazar.
4. grup için sahne sanatlarıyla ilgilenecek. yani uyarlamalar yapacaklar. önceleri kitaplardan kopyalama yapabilirler ama zamanla kendilerinin üretmelerini isteyeceğiz normal olarak. Kahkaha Tiyatro oyunu ya da bir film için senaryo yazacaklar yani. Gülümseyen

2-)aslında destan değil de Fırat (ferat yazdım allahım Hede Hödö) abinin yazdığı gibi efsaneler yazmaya çalışabiliriz belkim Gözlerini Deviren hoş onun yazdığı seviyeye ulaşamayız gibime geliyo ama Gözlerini Deviren Kahkaha
Dünyada imkansız diye bir şey yok. Kendini kısıtlamak istiyorsan "biz" ibaresini kullanma derim. sen Fırat Abi'ye ulaşamayacak kadar aşağıda görüyorsan kendini bizi de aşağıya çekme. Fırat Abi'nin seviyesine ulaşmamızı engelleyecek ne var sorabilir miyim? Ne eksiğimiz var? Dünya çapında olacak kişiler vardır belki içimizde, neden böyle bir şey söylerek hem kendine hem de çetedeki diğer kişilere psikolojik baskı yapıyorsun (belki istemeden ama.) Bilinçaltına böyle şeyleri işlersen istesen de istemesen de yapamazsın zaten. dediğin gibi o seviyeye "ulaşamazsın."
8  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 14, 2008, 19:05:05
çok çaylakça gerçekten ama hatta cevap bie vermeyebilirsiniz;D
şimdi popomundoya yeni geldim ve bi işe girdi temizlikçi işine örneğin ve ama başka bi temizlik şirketinde daha ücretli bi iş gördüm eski işimi bırakabiliyomuyum yeni işe tıkladıımda zaten bi işte çalışıyorsunuz yazıyor Ağlayan

vip olmayan işlerde bir hafta boyunca çalışmak zorundasın =) daha sonra işini bırakabiliyorsunç
bir hafta değil, 2 gün.
diye biliyorum ben ki öyle iş değiştirmişliğim oldu...
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Avatar The Last Airbender Hayran Kulübü : Mayıs 14, 2008, 19:02:43
Biraz resim paylaşımı yapayım. Dil Çıkaran
devamını bir başka zamanda paylaşırım efendim Dil Çıkaran
10  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Mayıs 14, 2008, 16:56:28
Ayy herkesin grubunda ne kadar çok para var yaa  Cool
Bizde 2k cık Üzgün
Konserleri güzelleştiriyim diye canım çıkıyo valla Üzgün
Parasızlık ve yeteneklerin durumu ise ayrı bişey Üzgün
Neyse şuan Dünya turundayız inşallah ilerde grubumuz daha ii yerlere gelir ama şuan hiç umudum yok dyebilirim Üzgün
2k cık Kahkaha
ehe bizde o bile yok şuan. Kahkaha
çulsuzluktan öte bir durumdayız Kahkaha
150 ytlcik Kahkaha

8 haziranda turneye başlayacağız da, ya ankara'da vereceğimiz ilk konserin bilet limitini yükseltmedi barın ceosu ya. delirecem... 500 bilet satıldı devamı yok. üstelik daha konsere 20 küsür gün var ya.
9 hazirandaki İzmir konseri için yaklaşık 2000 bilet sattığımız düşünülünce Ankara'daki barın ceosunun yaptığı ayıp yani. ilgilenmiyo mudur nedir. Kahkaha
11  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Mutsuzum. Çünkü... : Mayıs 12, 2008, 23:28:28
onunla aramız kötü...
12  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Bitki-böcek alım satım : Mayıs 12, 2008, 21:45:51
arkadaşımın elinde ravent yaprakları var. satın almak isteyen olursa bağlantı kurabilirim.
hmm senin arkadaşın acaba nerede  Terleyen
ist.
13  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 12, 2008, 21:44:58
şuan itibariyle öğlen okulu kırmış bulunuyorum. omzumda ve dizimde bir ağrı var. test çözmem gerek puf.
17'sinde deneme sınavı var.

deneme sınavı genel mı??

hayır bizim dersanede sadece. Gülümseyen oks deneme Dil Çıkaran 53 kişi içinden kaçıncı olacağım acaba?
14  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Kampüs Kulübü : Mayıs 12, 2008, 13:10:28
şuan itibariyle öğlen okulu kırmış bulunuyorum. omzumda ve dizimde bir ağrı var. test çözmem gerek puf.
17'sinde deneme sınavı var.
15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Bitki-böcek alım satım : Mayıs 12, 2008, 13:08:00
arkadaşımın elinde ravent yaprakları var. satın almak isteyen olursa bağlantı kurabilirim.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 72