Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 06:17:03  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 15
1  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Oyunlar(6. Bölüm) : Ağustos 12, 2008, 13:24:31
cnmm süpersin her zamanki gibi   Öpücük

şimdi gelelim yorumuma  Aww

--Bugün Karanlık Lord yanına gitmemi istedi,önce çatışmayla ilgili olduğunu düşündüm ama sonra mesele anlaşıldı. Draco'nun Yoldaşlık'a girmesini istiyor,benim gibi çalışması gerektiğini düşünüyor.- Ben burayı anlayamadım bir türlü voldemort severus'un ajan olduğunu biliyo mu  Ne?

- ya bu snape kötü mü iyi mi anlayamadım  Şaşırmış

-cnm biliyorum yine aynı şey sende biliyorsun ama heyecan heyecan istiyorum  anlıyorum seni ama....  Kararsız

-diyalogların her zamanki gibi harika dumbeldore-snpe diyaloglarına bitiriyorum zaten   Cool Alkış

-her zmaanki gibi cümleleri harika kuruyor harika bağlıyosun cnm benim   Aww Alkış

cnm kısa bir yorum oldu beynim durdu resmen yorum yapamadım kusura bakma   Utanmış Ağlayan
2  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Sevdiğin Üç Üyeye Çiçek Ver : Ağustos 12, 2008, 00:36:04
2 çiçek almışım Dil Çıkaran

mer_dan-e: kuzumm yafrum sana orkide Cool

hrry_asly :sanadapapatya Kahkaha

ben şimdilik 2 kişiye veriim Utanmış
3  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: |HésTia| : Ağustos 11, 2008, 23:58:21
h.b Kahkaha merve sana ne diyim git beim konuma zorla yorum yap mı Dil Çıkaran XD
4  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ders Çalışmaktan Hoşlanır mısınız ; hoşlanırsanız hangi ders ? : Ağustos 11, 2008, 23:10:33
biyoloji her zaman benim için biyoloji ideal olmuştur aslında fiziği de severim ama biyolojiye çalışmak tan aşırı zevk alırım
5  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi mesleği seçtiniz veya seçeceksiniz? : Ağustos 11, 2008, 23:08:17
ben genetik mühendisi olmak istiyorum tam benlik Dil Çıkaran
6  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Kola İçince 1 Saat İçinde Olanlar... : Ağustos 11, 2008, 23:05:49
kola nın zararlarından sadece biri ama her ne olursa olsun içicem ister öliyim ister kalıyım yine de içerim =)
7  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Mesaj Sayısı : Ağustos 11, 2008, 18:59:47
ben neredeyse bi günde 15 mesaj attım ama hala 344 diye gözüküyorum.bi yardım edin

sıra sendeye atılan mesajlar sayılmıyo diye biliyorum Gözlerini Deviren
8  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sizce Karayip Korsanları serisinin en iyi filmi hangisi? : Ağustos 11, 2008, 14:31:19
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu bence daha güzeldi Kararsız
9  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Sizce en iyi Türk korku filmi hangisi? : Ağustos 11, 2008, 14:28:30
araf en korkuncu oydu bence Sırıtan
10  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Ağustos 11, 2008, 01:04:37
aslıcımm şevalle fotonuz ne güzel öyle Dil Çıkaran son resimde süpersin Cool

mevecim benden bile büyük gösteriyosun Dil Çıkaran ama çok güzel çıkmışın cnmm şımar şımar çok güzelsin cnm Öpücük

not:bu yorumlar zorla yapışmıştır
11  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: mer_dan-e : Ağustos 08, 2008, 16:15:50
h.g demiycem tabiki sen bana de hıh Sırıtan ii ki gelmişin ve iiki tanışmıiım senle kuzum heoşgeldin diyesim geldi Dil Çıkaran
12  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: |HésTia| : Ağustos 08, 2008, 16:04:39
Ben de 94 doğumluyum (doğum günüm 04.04.1994 var mı benim doğum günüm gibisi  Dil ÇıkaranAww bi de hala yaşlanıyorum diyosun Şaşırmış..cık cık cık..biz de burda yaşımızı büyütmeye çalışıoruz  Ağlayan

aman küçük kalalım daha iyi ne yapıcan büyüyüp bu arada söylemedin ama ben yinede hoş bulduk diyeyim ( arsızım biraz Dil Çıkaran )
ay unuttum hosgeldin tabii Kahkaha

hoşbuldumm
13  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Hangi Burç Kadını Hangi Tip Erkekten Hoşlanır? : Ağustos 05, 2008, 02:21:18
OĞLAK: 'Sosyetik adam' severler. Hangi ünlüleri tanıdığınız bu burç kadınları için son derece
önemlidir. Bir de yalaka olmanız gerekiyor. Çünkü iltifatı severler.

yalaka mı ıyyy aman istemem Sırıtan
14  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Oyunlar(5. Bölüm) : Ağustos 04, 2008, 21:44:38
görmemişim bölümü Üzgün

yine süpersin cnm Öpücük bu bölüm diğerlerine göre daha hareketliydi tabii ben şöyle birinin yaralanmasını beklerdim Sırıtan ama bu galiba hermione nin dracoyla karşılaşması içindi Gülümseyen ohh karşılaştılar vede bu aşkın temel adımları atıldı arrık Aww  dracoya üzülüyorum  Ağlayan doğrusu çocuk ruhsal çöküş yaşıyor  Ağlayan pansy çok cadı doğrusu ben bile korktum  Sırıtan bellatrix gibi hiç acıma yok ondada  Şaşırmış hermione ne her şeyi ne güzel yaptı öyle önce pansy sonra draco korkulur cidden ondan  XD vede hermione nin düşünceleri gerçekten güzel anlatmışın cnm her zamanki gibi snape'in hermione'yi koruması <.< beklemezdim doğrusu ondan Dil Çıkaran olsun ben seviyorum onu Aww vede cnm voldemortu biraz daha çok görelimm hikayey heyecan katıyor o  Gülümseyen

her neyse begümcüm her zamanki gibi çok güzel  Öpücük elelrine ve klavyene sağlık yine ilham perilerin seninle olsun  Gülümseyen
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: NauqhTy BLacK : Ağustos 04, 2008, 21:14:07
h.g sanırım bende __HeRmİoNe__ desem galiba yeterli olacak burayada h.g
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 15