Ne Düşünüyorsun ?:Yanımda olmasına ihtiyacım oldğu tek kişi beni anlaycak tek kişi çare bulucak tek kişi şuan yanımda değil onnu dedikleri her zaman doğru çıkardı tavsiyleri her zaman işime yarardı ve beni anlardı en azından konşunuca içimin rahatlmasını sağlardı of of neden gereken insanlar gerektiği yerde bulunmaz eminim çözerdi bu kaırşıklığı

başım ağrıyor biazdaha pcde takılırsam midem yine ters dönüşler yapcak ama biraz önce farkında olmadan bişiler öğrendim o kadar haklı bir sözdüki söylediği gerçektende bazı şeylerin insnalrın elinde olmadığnı tekara anladım ama bu sadece yine baş ağrıı çkeme sebpe oldu başım çatlıycak sanki

neden neden neden

of keşkke okula gitseymişim en azından nee yapacağımı sracağım biri olurdu en iyisi mesaj atıyım o da pek anlmaıycak ama

Nerdesin sen ya ver neden telefonun kapalı neden gözküymüyorsun neden neden işte dostluğun gıcık yanı birine bölye bağlı olduktan sonra hiç bir şekilde ulşamazsan belkide bu sefer her şeyi tek başıma çözmem gerek dediğin gibi..bu kadar çabukmu olmalıydın dediğin şeyde bu kadar karışıklık varken bu kadar seninle konşumaya ihtiyacım varken beni kendi kendime düşşünmeye bırkaman neden acele ettin neden acele ettiysen teli neden kapttın bunları tek başımıa aşıcam sonra ne olcuak..keşke orda olsaydım olucak evet ama yoksun ve ben hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden ..
Ne Dinliyorsun ?:leavinonjetaplane gibi bişi
Ne Hissediyorsun ?:(baş)ağrısı (can)sıknıtsı gerek birine ulaşılamayıcan hissedilen o pis duygu
Ne Tıkınıyorsun ?:yk
Ne İçiyorsun ?:yk
Kaç Saattir Nettesin ?:sorma çııcam şimdi
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ilk defa ders demiyorum bilmem