Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 13, 2008, 23:34:44  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 125
31  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Öğrendim ki... : Haziran 04, 2008, 22:59:28
öğrendimki:Gerçektende bakıp da görmemek benim hattammış her zamanki gibi başımın dikine gitmişim  Dil Çıkaran ve öğrendimki bir özür borçluyum ona daa nası bu konuyu açıp özür diliycem orası başka çok gıcıksın hayat  Hede Hödö

edit: Öğrendimki bazı insanlar dünyanın kendi etraflarında döndüğünü sanarlarmış ve her şeye maydonoz olurlarmış Hede Hödö
32  Diğer Konular / Müzik / Ynt: rock & rap bi arda olurmu... : Haziran 04, 2008, 22:49:54
Ben sevmiyorum, rock tek başına zaten harika raple olunca batıyor biraz Dil Çıkaran
33  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hangi mesleği seçtiniz veya seçeceksiniz? : Haziran 04, 2008, 22:44:12
Ben tezatlar zinciriyim biraz Dil Çıkaran Şunu ol bunu ol diyen çok da... Dil Çıkaran Bende siyasalı bitirip toplumda ezilenler hakkın da falan çalışmak isterdim yada tarih hakkında Dil Çıkaran Meslek kesin değil de yani siyasal kesin Kahkaha Dil Çıkaran
34  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: YouTube’a erişim yakında sağlanabilir : Haziran 04, 2008, 22:37:53
E bunlar uğraşıyo da bizimkiler de bu zihniyet olduktan sonra sıkar biraz Dil Çıkaran
35  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Ders Çalışmaktan Hoşlanır mısınız ; hoşlanırsanız hangi ders ? : Haziran 04, 2008, 22:36:26
Kesinlikle Tarih baylılıyorum bu derse Dil Çıkaran Boş zamanlarımda can sıkıntısından tarih soru çözme merakım vardır Gözlerini Deviren O da yetmez o konunun yazıldığı farklı kitapları okurum falan bayılyıorummm bu derse Dil Çıkaran
36  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üsttekini Tanıt ! : Haziran 04, 2008, 19:23:59
avatırı ve imzası süper olan telve bi üyemis Dil Çıkaran
37  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Jim Dale, Audie Ödülünü kazandı! : Haziran 04, 2008, 19:20:41
Jim Dale Pushing Daisies'i de seslendiriyordu. Adam ödülünü hak ediyor valla  Alkış

pushingi seslendiren o muydu  Acayip çok şaşırdım neysem  Gözlerini Deviren tebrikler sana jim  Dil Çıkaran  Alkış
38  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: İzmir'in sloganı ne olsun ? [İzmirliler için] : Haziran 04, 2008, 19:17:57
7 güzel 8 güzel 9 güzel Dil Çıkaran 4 de güzel Kahkaha Dil Çıkaran İzmire hepsi yakışır sankim Gözlerini Deviren

39  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: YouTube süresiz kapatılabilir : Haziran 04, 2008, 19:13:58
Benim bu dediğim youtube kapatılmasaydı geçerliydi Dil Çıkaran şimdi site zaten kapalı Dil Çıkaran Kaldıki videolar kaldırıldı artık Dil Çıkaran
40  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Üstteki Üye, Forumda Olmasa Ne Olurdu? : Haziran 04, 2008, 15:30:56
imzasına bayıldığım bir üye olmazdı Dil Çıkaran
41  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Geriye Doğru Sayalım : Haziran 04, 2008, 15:30:21
2542-Hatırla Sevgili Dil Çıkaran
42  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: _SePeT_(2008 OKS eklentisi) : Haziran 04, 2008, 15:27:12
bu kadar kafanı takma canım ya Dil Çıkaran Sına griken stressiz girmek en iysi çıktıktan sonra görüceksin zaten sınav yıldaki emekelrin için nankör davranmayacak Dil Çıkaran Bşarılar sana Çapa AÖL ü kzanırsın inşallah Dil Çıkaran Sarılan
43  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 4.5 Milyon Etiyopyalı Acil Gıda Bekliyor : Haziran 04, 2008, 13:44:43
İnanmıyorum böyle bişieye nerde o her yere yardım ulaşrtıdğnı söyleyen Avrupa ülkeleri Dil Çıkaran Yani biz burda beğenmezken onlar bulamyıor Dil Çıkaran

44  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Foruma Her Girdiğimizde Buraya Yazalım : Haziran 04, 2008, 13:18:49
Ne Düşünüyorsun ?:Yanımda olmasına ihtiyacım oldğu tek kişi beni anlaycak tek kişi çare bulucak tek kişi şuan yanımda değil onnu dedikleri her zaman doğru çıkardı tavsiyleri her zaman işime yarardı ve beni anlardı en azından konşunuca içimin rahatlmasını sağlardı of of neden gereken insanlar gerektiği yerde bulunmaz eminim çözerdi bu kaırşıklığı Dil Çıkaran başım ağrıyor biazdaha pcde takılırsam midem yine ters dönüşler yapcak ama biraz önce farkında olmadan bişiler öğrendim o kadar haklı bir sözdüki söylediği gerçektende bazı şeylerin insnalrın elinde olmadığnı tekara anladım ama bu sadece yine baş ağrıı çkeme sebpe oldu başım çatlıycak sanki Ağlayan neden neden neden Ağlayan of keşkke okula gitseymişim en azından nee yapacağımı sracağım biri olurdu en iyisi mesaj atıyım o da pek anlmaıycak ama  Dil Çıkaran Nerdesin sen ya ver neden telefonun kapalı neden gözküymüyorsun neden neden işte dostluğun gıcık yanı birine bölye bağlı olduktan sonra hiç bir şekilde ulşamazsan belkide bu sefer her şeyi tek başıma çözmem gerek dediğin gibi..bu kadar çabukmu olmalıydın dediğin şeyde bu kadar karışıklık varken bu kadar seninle konşumaya ihtiyacım varken beni kendi kendime düşşünmeye bırkaman neden acele ettin neden acele ettiysen teli neden kapttın bunları tek başımıa aşıcam sonra ne olcuak..keşke orda olsaydım olucak evet ama yoksun ve ben hiç iyi hissetmiyorum bu yüzden ..
Ne Dinliyorsun ?:leavinonjetaplane gibi bişi
Ne Hissediyorsun ?:(baş)ağrısı (can)sıknıtsı gerek birine ulaşılamayıcan hissedilen o pis duygu
Ne Tıkınıyorsun ?:yk
Ne İçiyorsun ?:yk
Kaç Saattir Nettesin ?:sorma çııcam şimdi
Netten Sonra Ne Yapacaksın ?: ilk defa ders demiyorum bilmem Dil Çıkaran
45  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Anne kızın şaşırtan fotoğrafları : Haziran 04, 2008, 11:17:12
Şimdi aklıma geldi Türkiye de olmutşu bi benzeri bi anane doğum yapmış da da çocukla dayısı aynı okulda okumuştu falan Dil Çıkaran ama 70 de çok fazla gibim Dil Çıkaran
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 125