arkdaşlar biraz önce yine kordona yolu düşmüş bu spider ın.hemen beni aradı hakan gel bi poz daha çek izmir şenlensin dedi kırmadım bu yorgunlukla çektim işte o şekill fotoğraf
ihi saolun ya ben bişi sorcam bu arada bu spier ın cd si ne zman çıkar? gerçi biliyorum şu zamnda sotmak saçma oldu daha dublajlısı bile çıkmadı ama ne zman çıkar acaba bi bilginiz varmı cd si
arkadaşlar sonunda spider ın izmirde bi fotosunu çekmeyi başardım.ayarlamak biraz zor oldu ama burdada çok popülersin dedim millet sana hasta dedim tmm bi poz vereyim dedi işte zorlukla çektiğim resim
kendisine çok çok teşekkür ediyorum beni kırmadı çekmeme izin verdiği için artık izmire yolu düşdüğünde fotoğraçısının ben olacağımı söyledi harika yaww
bende dün akşam gittim.film gerçekten 1. ve 2. filmlere göre daha bi felaket aksiyon doluydu.paso bi hareket vardı filmde.bide bol bol ağ .harry nin ölmesine felaket derecede çok üzüldüm filmin sonunda resmen ağlıcaktım ama filmden çıkarken karizmayı çizmeyelim diye ağmadım tuttum kendimi .yani spi serini sevmeyenin bile gitmesi gereken bi film derim
ya varya bide unutmuşum film heycanından tam spi3 e konsantre olmuşum,arkadaşta ceketinmi çıkardı işte koycak yanına,ona yer açayım diye yanıma baktım sahneden kulağıma aşina olan bi ses geldi döndüm bi baktım potter arkadaşa sus falan diom valla süperdi
arkadaşlar spiderman 3 filminden biraz önce geldim.bildiğiniz gibi spi3 te potterın fragmanıda yer alıo.bi baktım fragmalarda ilk olarak potter .fragman türkçeydi.öncelikle harrynin sesi her sene olduğu gibi daha bi kartlaşmış.geçen seneki seslerle çok az bi bağlantısı var o da aynı çocuğun seslendirmesinin bağlantısı oluo .neyse umbridgein o orjinal ince sesinden sonra bizim türklerin seslendirdiği 60 lık kadının sesinin arasında çok büyük fark var .bakan ın sesi aynı.dumbledorun sesi yine her zmanki gibi büyüleyici ve gizem dolu süper.ronla hermione de aynı yanlız ronun biraz daha kalına kaçmış gibiydi ama aynı.bide hani fragman başlarken fırtına yaklaşıyor harry tıpkı son seferki gibi dio yaa onu seslendiren adamın sesi çok komikti maç spikeri gibi . neyse bence çok hoşu.harry potter ın bu büyüleyici 5. filmini sinemada türkçe olarak izlemek (fragmanı tabii ) süper bi duyguydu.yanımda oturan arkadaş her ne kadar benim kadar potter fan ı olmasada bu filme kaçalım dedi bana hayret.tek kelimeyle mütişti