Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 20, 2008, 12:08:22  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34]
496  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore'un soyu : Ocak 23, 2007, 20:04:53
Sırıtan ii de madem akrabalık falan olmadıını açıklamış bacımız neden yukarda ailesi gryfindordan olabilir demişsin Ne? Sırıtan
497  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: James Walters'dan yeni resim : Ocak 23, 2007, 19:58:23
ezdiniz adamı gençler ya,naptı bu adam size ;Dfilmi çıkınca ama hepiniz ağzı açık izliceniz filmi Sırıtan Sırıtan
498  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore Kesin Animagus;işte kanıtı : Ocak 23, 2007, 19:54:23
tabi abii dumbledore bu yani adam gizem ve bilinmezlik adamı yaw çözmek imkansız gibi bişi Sırıtan Sırıtan Sırıtan
499  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore'un soyu : Ocak 23, 2007, 19:47:41
ya bence arkadaşlar dumbledore un merlin ve gryfindor arasında uzaktan yakından ilgisi yok uzaktan yakından derken akraba olarak demek istedim tabii.şimdi benim söliceğim şu ki;sırlar odasında harry basiliski yenmek için şapkadan gryfindorun kılıcı çıkarmıştı biliosunuz.dumbledore da ona ancak gerçek gryfindor bunu çıkartabilir dememişmiydi.yani demek istediğim,eğer dumy kardeşimiz gryfindorla bi samimiyeti olsaydı çoktan çıkartabilirdi derim ben size.ama siz şimdi diceksinizki ozman senin dediğine göre harry nin bi samimiyeti var gryfindorla diceksiniz.onuda kendi düşünceme göre şöle yorumlayım,bence Jk bacımız harry nin gryfindor la olan her türlü samimiyetini bu 7. kitapta açıklıcak derim.bende böle düşünüyorum...
500  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore Kesin Animagus;işte kanıtı : Ocak 23, 2007, 19:34:58
bende böle bir teoriyi ilk defa duyuyorum vede hiçte mantıksız diil bence.yani dumbledore dan bahsediyoruz sonuçta o büyücü dünyasının en büyük ve yetenekli büyücüsü.dumbledore u dumbledore yapan şeylerde bizim bu teorilerimiz bence.kesinlikle dumbledore
bir diil belkide birden fazla animagus.kimbilir daha bilmediimiz sürü sürü özellikleri vardır adamın.ama o mezardan animagusu çıktı yok anka özelliği uçup gitti falan onlar bence biraz abartma derim... Göz Kırpan Göz Kırpan
501  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: James Walters'dan yeni resim : Ocak 23, 2007, 17:03:02
bence sirius un gençliğini canlandırabilecek tip var arkadaşta derim.lily yide görmüştüm hiçte hayal ettiğim gibi diil:D
ayrıca luna yıda kitapta okurken o kadarda güsel biri olarak hayal etmemiştim ama çok güsel çıktı:DTABİ EMMA DAN DAHA GÜSELİNİ TANIMAM!!! Göz Kırpan Göz Kırpan Göz Kırpan
502  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: kanıtlarıyla beraber birkaç hortkuluk teorisi : Ocak 23, 2007, 00:39:01
asa meselesi şu ana kadar duyduum en mantıklı teorilerden biri bence ama,JK nin harry yi hortkuluk yapacağına inanmıyorum.yinede bu kadına güven olmaz derim ne yapsa yeridir.ama inş.harry ve tayfasına zarar gelmez:Dvoldi ölür geberir dumby geri döner falan:Dama bunlar hiç bi zman 7. kitap çıkana kadar belli olmaz.kitap çıkana kadar böle teorilerle yaşamaya devam...
503  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7.KİTAP:ÖLÜMCÜL KUTSAMALAR : Ocak 23, 2007, 00:26:49
hermione yi neden öldürdün baba yaa Ne? Ne?[/font]
Sayfa: 1 ... 31 32 33 [34]