Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:29:35  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 34
16  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma'dan Deli Frikik! (+18) : Nisan 23, 2008, 18:18:26
Emma'nın bunu yaşamasının talihsizlik olduğunu pek düşünmüyorum.çünkü diğer röportaj videolarına resimlerne işte ne bileyim konuk olduğu programlarda nerdeyse hep etek giyiyor ve her 1 dakikada bir eteğini düzeltiyor rahatsız oluyor kameralar biyerini yakalamasın diye çırpınıyor! fakat son aylarda 18 ine yaklaştığı sıralarda arabalara binerken yada bindiğinde bir kaç fotoğrafında frikikler vermiş.bana kalırsa Emma şu sıralar genç sexy kız rolünü oynamak istiyor.yani büyüdüğünü kanıtlamak.haksızmıyım.
17  Harry Potter Konuları / Gazete / Emma'dan Talihsiz Frikik : Nisan 23, 2008, 17:36:31
Harry Potter serisinin İngiliz yıldızı Emma Watson (18), frikik verdi. Otomobilden inerken bacak arasını açan Emma’nın şeffaf külodu göründü.

ben böyle bişey yapacağını bekliodum zaten Allah ailesine ve bize sabır versin!

Önemli Edit: Orjinal habere eklenen resimler, Harry Potter Cafe yayın ilkeleri gereğince kaldırılıp, yerine yukarıdaki gölgelenmiş fotoğraf eklenmiştir. ~ Fantasticc
18  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Rupert: Sette Masa Tenisi Oynuyoruz : Mart 22, 2008, 12:52:30
emma hertürlü sporu yapıyormuş zaten bundada iyi olmasına şaşırmadım Kahkaha
haber için saol Göz Kırpan
19  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Şubat 06, 2008, 22:22:31
saçları 5. filmdeki gibi olmuş pek fark yok bence.ama bana kalırsa saçları bu filmde biraz daha uzun olsaydı daha iyi olurdu.
Paylaşım için saol Göz Kırpan
20  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: melez prens'in ilk posteri çıktı : Ocak 14, 2008, 12:57:54
resmi upload edip öyle koysan daha iyi olmazmıydı
21  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Ekim 20, 2007, 19:41:55
uzun b aradan sonra ben.. Gülümseyen

22  Diğer Konular / Kulüpler / Emma Hayran Kulübü : Ağustos 09, 2007, 00:47:01
bende fotoşopta bışıler karaladım.ınş. ıı olmuştur.. Gülümseyen

23  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Ağustos 01, 2007, 16:16:34
kaykay kayarkenkı halımız sağdakı ben soldakıdde arkadaşım amet Gülümseyen

24  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: SilkRoad Online : Temmuz 06, 2007, 18:56:48
arkadaşlar çok süper oyun 2 yılır oynuyorum olympusta 40 lvl ım Gülümseyen bu ay büyük update de var fos olcak Alkış oynayın derım
25  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: HP konferansı yapıldı.. : Haziran 23, 2007, 21:56:30
allahım aşkımın güzeliine bakın ya allh özene bezene yaratmış maşallah nazar değmez inş. Kahkaha
haber için saol nezii Alkış
26  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: ZAY'dan kısa bir fragman daha yayında..!! : Haziran 12, 2007, 11:23:26
ya tmm iyi güzelde nerdeyse film bvitti artık.insan izlemicem desede bu tanıtımları izlio yine olsun güzelmiş

saol haber için nezii Alkış
27  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu : Haziran 12, 2007, 00:21:59
evet arkadaşlar internette gezerkene 4. filmin afişini buldum yanlış duymadınız işte ...AQUA DE VİDA

bu afiş tabiki fake Gülümseyen demin ben yaptım saçma olmuş biliyorum ama 4. filme hitap ettiği için biraz moral verici Gülümseyen
28  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu : Haziran 11, 2007, 22:17:40
arkadaşlar bugün filme tekrar gittim akşam ve 4. filmin çekilmesinin gerektiğini artık kesinlikle zorunlu olduğunu düşünüyorum.çok şeyin yarıda kaldığını 2. gidişimde daha iyi anladım her neyse benim size bir sorum olacak

acaba hani 2. filmde johns un çaldığı müzik varya piyanosunda o müziğinde içinde olan bi karayip korsanları müziği biliomusunuz biliosanız lütfen şarkının ismini buraya yazın Gülümseyen o melodiye hastayım nedense.neyse anladınız siz onu şimdiden saolun Alkış Gülümseyen

evet gerçekten o müzik süper Sırıtan sen diyince bi araştırdım piyanoda çaldığı müziği buldum Gülümseyen adı Pirates of the Caribbean Dead Man's Chest - Davy Jones Sırıtan büyük ihtimalle Davy Jones yazsan çıkar..

filmin devamına gelince inşallah çıkar bende çok istiyorum ama orlando ve keira oynamazsa ne kadar güzel olur bilemem Üzgün aslında johnny depp oynasa yeterli Sırıtan

bab büyüksün ya hll olsun kardeşime çok çok saol adaşım çok makbule geçti Kahkaha
29  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 3.Fragmandan Kendi Çektiğim fotolar : Haziran 11, 2007, 21:24:32
siz saolun arkadaşlar beğenmenize sevindim Alkış
30  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu : Haziran 11, 2007, 21:23:03
arkadaşlar bugün filme tekrar gittim akşam ve 4. filmin çekilmesinin gerektiğini artık kesinlikle zorunlu olduğunu düşünüyorum.çok şeyin yarıda kaldığını 2. gidişimde daha iyi anladım her neyse benim size bir sorum olacak

acaba hani 2. filmde johns un çaldığı müzik varya piyanosunda o müziğinde içinde olan bi karayip korsanları müziği biliomusunuz biliosanız lütfen şarkının ismini buraya yazın Gülümseyen o melodiye hastayım nedense.neyse anladınız siz onu şimdiden saolun Alkış Gülümseyen
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 34