Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:22:39  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 30
76  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore (sizin için) Ne Zaman Öldü? : Haziran 20, 2008, 13:28:07
benim için harry e yalan söylediği için 7. kitapta öldü.
77  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Ay Savaşçısı Hayran Kulübü : Haziran 20, 2008, 13:27:09
ewet gerçekten güzel bi resim.paylaşımın için sağol.

ayrıca aramıza hoşgeldin Gülümseyen
78  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Cümleyi Tamamla ! : Haziran 20, 2008, 13:08:56
sözü sana bırakıyorum

şimdi sıra...
79  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: Nereden Bölerler? : Haziran 20, 2008, 13:06:10
şimdi aslında emin değilim.ama gringotts sahnesinden kesmezler bnc çünkü o sonlara yakın bi bölüm.bnc büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde kesecekler.yani harry maral ı gördükten sonrada kesebilirler, veyaron un harry i kurtardıktan sonra ikisini çadıra dönerken kesebilirler.dediğim gibi emin değilim.ama büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde keserler.çünkü kitabı eşit olarak bölmeleri gerek ve bu bölümde kitabın ortalarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
80  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: 7. kitaptan memnun *olmayanlar* : Haziran 20, 2008, 12:55:51
7. kitabı beğendim bn.ama yinede sizlerede katılıyorum.birçok soru cevapsız kaldı.ayrıca sıradan geldi bana bu kitap..ne biliyim.yani kitap fena değildi.ama öyle muhteşem de değildi.bn jk nin daha iyi bi eser çıkarmasını beklerdim.o yüzdden fazla beğenmedim.ayrıca da vurguladığım gibi de birçok soru cevapsız kaldı
81  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Avada Kedavra Hortkuluk yok eder mi? - Yeni bir hata [mı acaba??] : Haziran 13, 2008, 17:18:42
ya iyice kafam karıştı benim.herkes başka bişey söylüyor.

ama bnc voldemort avada kedavra ile harry nin içindeki hortkuğu yok etti.çünkü voldemort un 7 hortkuluğu var ve bunlardan biri de harry.harry nin dumbledore ile konuşmasını hatırlarsak harry bi yaratık görüp ona yardım etmek istemişti.o yaratık voldinin ruhunun bi parçasıydı bnc.işte harry bu yüzden ölmedi.çünkü sadece ruh parçası yok oldu bnc.ayrıca hortkuluklar yok olmadan voldemort ölemezdi.ama öldü.çünkü harry nin içindeki hortkuluğu da kendisi yok etti
82  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Filmden Birisi Ölmüş..!!!!! : Haziran 13, 2008, 17:00:35
bu konu zaten açılmış bi konu.boş yere konu açmaktansa hiç açmamak lazım

bence bundan sonra konu açarken o konunun daha önce açılıp açılmadığına dikkat et
83  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: En Merak Ettiğiniz Sahne? : Haziran 13, 2008, 16:39:56
yaa oof oooff gauntların sahnesidee gitti benim en mrk ettiğim sahnelerden biriydi ben bu david yates'i döverim yanlız Kızgın
Ya herife bak istediği sahneyi kafasına göre çıkartıyo  Şeytani
Kızgın >:(beni de bekle.beraber dövelim.adama bak ya 5. filmi berbat etti zaten.bari 6. film güzel olsun.

6.filmde en merak ettiğim sahneler gaunt soyu,sectumsepra,yıldırım çarpmış kule bölümlerindeki sahnelerin hepsi.
84  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigarları Filmi / Ynt: Yadigarlardan İlkinin Resmi Yayın Tarihi Açıklandı : Haziran 07, 2008, 12:45:27
2010 da bn öss ye gireceğim.ve kasımda da üniversite 1. snıfta olacağım.off of daha çok var....
ewet arkadaşlar nasıl beklicez biz şimdi 2010 un kasım ayını.
85  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter Bir Çocuk Romanı Değildir! : Haziran 07, 2008, 12:38:45
harika bi yazı olmuş.tebrik ederim.umarım sizin edebiyatçı da böyle düşünür.bnc bu yazıyı sırf çocuk romanı diye okumayanlar ve sırf çocuk romanı diye küçük görenler okumalı aslında.

bu arada aldığın notu da söylemeni istiyorum.eğer hocanız gıcık biri değilse bu yazıya en azından 90 vermesi gerekir
86  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Hangi Bölüm... (Spoiler) : Haziran 07, 2008, 12:32:25
aslında ayrım yapmak gerçekten çok zor.çünkü bnc bütün kitap içiçe geçmiş durumda ve olaylar sürekli birbirine bağlı.ama...
1-yeniden ormanda
2-hogwarts savaşı
3-godric hollows
4-19 yıl sonra
5-dursleyler yola çıkıyor
6-düşmüş savaşçı
7-gümüş maral
8-prensin hikayesi
9-düğün
10-muggle doğumlular kayıt konfederasyonu(federasyon da olabilir,emin değilim)
bölümlerini beğendim
87  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: görünmezlik pelerini nasıl yadigar oluyor. : Haziran 07, 2008, 12:22:05
"Üstüne ne büyü yapılırsa yapılsın..." sözü pelerin için geçerli; içerisindeki kişi için değil; örnek olarak, üçlü Hogsmeade'e gittiğinde Ölüm Yiyenler büyü yapıyor ama pelerin çağırma büyüsüne çağrı vermiyor, ancak Ölüm Yiyenler onlara nişan alıp sersemletme büyüsü yapsalardı, büyü pelerinin içerisindeki insana etki ederdi.
mantıklı.yani tamam pelerine büyü işlemiyor ama pelerin aynı zamanda kalkan büyüsü de yapmıyo ki.kısaca pelerine asla büyü işlemiyo ama içindeki kişi büyüden etkileniyor
88  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Bilmeyenler içinn !! : Haziran 07, 2008, 12:07:59
evet arkadaşlar spoilerda herhakkı saklıdır
1.bunlar bilinmeyen şeyler değil.6. ve 7. kitabı okuyan herkes bunları bilir.
2.ayrıca harry de bir hortkuluk unutma

yani bnc gereksiz bir konu açmışsın
89  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Resimdeki Beyaz Kıyafetli Kişi Kim? : Haziran 07, 2008, 12:03:31
bn ginny e benzettim.sanırım savaş sırasında bi sahne.neyse bu önemli değil.

kız ginny bnc.çok benziyor yani büyük ihtimalle odur.
90  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Çiçekler böceklere el sallıyor : Haziran 07, 2008, 11:52:27
ah canım çiçeklerim Aww benim.sonunda bunu da gördük.çiçeklerde aşık oluyorlar ha Aww
Sayfa: 1 ... 3 4 5 [6] 7 8 9 ... 30