Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 06:40:39  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27
346  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Üçüde Çiçek İsmi İlginç! : Ocak 31, 2007, 17:09:19
bana hiç de ilginç gelmedi walla Gülümseyen
ama bir bağ varsa gerçekten o zaman ilginç gelebilir Kahkaha
aynen
347  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: YA SİZ? : Ocak 31, 2007, 17:05:02
 Arabayla İngiltere ye giderdim.Ve Dan ın yanına cisimlenirdim                                                                                                                                                                     
348  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: annemizden duyduklarımız : Ocak 31, 2007, 17:01:20
sizi bilmem ama ben annemden çok çekiyorum İşte annemin sözleri   1.odanı topla                                                                                                                                                                                       2.ders çalış                                                                                                                                                                                        3. elif bana bir çay ver                                                                                                                                                                                         4.bu odanın hali ne böle                                                                                                                                                                                        5.kalk o bilgisayarın başından  vb.                                                                                                                                                                                             daha öyle çok var ki anca bu kadarını yazabildim. hepsini yazmaya kalksam ömrüm dayanmaz                                                                                                                     
349  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dudley in Sonu : Ocak 31, 2007, 16:35:17
dudley in sonu derken ölümü kastedmiyorum.bence Dudley bir cadıyla evlenecek. Kim olur bilmem.
1. Not  Saçma bir teori biliyorum                                                                             
2. Not Zaten olucağına da inanmıyorum                                                                                          

sana katılıyorum cok sacma bir konu olmuş.. Gülümseyen madem olucagına inanmıyorsun pekı neden olcagını düşünüyorum dedin...kusura bakma gereksız ve saçma olmuş... Göz Kırpan Gülümseyen
evet saçma olduğunu biliyorum özür dilerim
en azından bu konudaki düşünceni (yani dudley'nin niye bi cadıyla evlenceğini ) bi açıklasan... Dil Çıkaran
en azından bu konudaki düşünceni (yani dudley'nin niye bi cadıyla evlenceğini ) bi açıklasan... Dil Çıkaran
ben bu teoriyi başka bir HP sitesinde görmüştüm ve paylaşmak istedim.ama çok saçma olduüğunun farkındayım
350  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: hocanın sorusu????- : Ocak 31, 2007, 16:13:44
güzelmiş paylaşımın için saol
351  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Sınavlardan Seçmeler... : Ocak 31, 2007, 16:04:01
çok komikmiş paylaşımın için saol
352  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dudley in Sonu : Ocak 31, 2007, 15:53:33
kusura bakmayın biraz düzensiz yazmışım
353  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Dudley in Sonu : Ocak 31, 2007, 15:48:19
dudley in sonu derken ölümü kastedmiyorum.bence Dudley bir cadıyla evlenecek. Kim olur bilmem.                                                                                                                                                                                  1. Not  Saçma bir teori biliyorum                                                                                                                                                                                  2. Not Zaten olucağına da inanmıyorum                                                                                           
354  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: sizin de okulunuzda böyle sorunlarınız oluyomu??? : Ocak 31, 2007, 15:20:23
benim öle bir sorunum olmuyor çünkü kimse bilmiyor benim HP ci olduğumu
355  Diğer Konular / Geveze / Ynt: doğdunuz aya göre yorum... : Ocak 31, 2007, 15:15:21
ben haziran da doğdum.yorumlarının çoğuna uyuyorum. paylaşım için saol
356  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: imzalarım : Ocak 31, 2007, 15:00:33
imzaların gerçekten de çok güzel. hepsinin ayrı bir güzelliği var. eline sağlık Gülümseyen
357  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Bu kadar güzel resimler olmaz ya )_( : Ocak 31, 2007, 14:55:31
resimler gerçekten çok hoş. paylaşım için saol
358  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: kamera arkası görüntüler(zümrüdüanka yoldaşlığı) : Ocak 31, 2007, 14:17:33
ben de kaçırmışım.sağ ol.
359  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İğrenç ötesi albüm kapaklari =))) : Ocak 31, 2007, 14:13:29
bu ne yaaa. ben bu kadar iğrenç birşey daha görmedim. hepsi tiksindirdi yani.miğdem bulandı yaaa
360  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: * Emma'yla Dan çıksalar ne yaparsınız * : Ocak 31, 2007, 14:09:54
emmayla dan cıksa iç bir tepki vermezdim bu kadar durdukları hata derdim Dil Çıkaran Dil Çıkaran
ben de tepki vermezdim. çünkü çok yakışıorlar bence. bu yüzden sonuna kadar desteklerdim Alkış Alkış
Sayfa: 1 ... 21 22 23 [24] 25 26 27