tam olarak tatmin ettiğini söyleyemem.yani kitabı beğenmedim diyemem ama çok beğendim de diyemem.kitap sıradan olmuş bnc.bn olsam daha farklı yazardım yani.ayrıca cevaplanması gereken o kadar soru var ki.o yüzden beni tatmin etmedi bu kitap.
1-olivander asanın yerini bilmiyordu.ayrıca asa harry de olsa bile voldemort hortkulukları yok olmadığı sürece var olacaktı.o yüzdende hortkulukları seçerek griphook ile konuştu. 2-snape harry ile doğrudan konuşamazdı.çünkü harry onun yoldaşlığın ve dumbledeore nin tarafında olduğunu bilmiyordu.kimse bunu bilmiyordu.kısacası eğer harry ile snape konuşsaydı harry snape i dinlemezdi bile.ayrıca ölümyiyenler hala snape e tam güvenmiyorlardı.o yüzden böyle birşey olsa çok dikkat çekerdi ve voldemort herşeyi anlardı. 3-taş sayesinde harry srius,lupin,annesi ve babasını çağırdı.onlarda harry e cesaret verdiler
şimdi aslında emin değilim.ama gringotts sahnesinden kesmezler bnc çünkü o sonlara yakın bi bölüm.bnc büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde kesecekler.yani harry maral ı gördükten sonrada kesebilirler, veyaron un harry i kurtardıktan sonra ikisini çadıra dönerken kesebilirler.dediğim gibi emin değilim.ama büyük ihtimalle gümüş maral bölümünde keserler.çünkü kitabı eşit olarak bölmeleri gerek ve bu bölümde kitabın ortalarındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
7. kitabı beğendim bn.ama yinede sizlerede katılıyorum.birçok soru cevapsız kaldı.ayrıca sıradan geldi bana bu kitap..ne biliyim.yani kitap fena değildi.ama öyle muhteşem de değildi.bn jk nin daha iyi bi eser çıkarmasını beklerdim.o yüzdden fazla beğenmedim.ayrıca da vurguladığım gibi de birçok soru cevapsız kaldı