Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 14:38:22  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Diğer Konular / Alıntı / Seninki sence ne? : Nisan 28, 2008, 17:09:07
Sesini duyduğunuz anda avuçlarınız terlemeye kalbiniz deli gibi çarpmaya başlıyorsa…
bu aşk değil HOŞLANMAK‘tır
-
Ellerinizi ondan çekemiyor sürekli dokunmak sarılmak istiyorsanız...
Bu aşk değil ARZULAMAK‘tır
-
Yanınızda bir tek o olduğu için onu istiyorsanız….
Bu aşk değil YALNIZLIK‘tır
-
Herkes onunla olmanızı beklediği için onunlaysanız…
Bu aşk değil SADAKAT‘tir
-
Size sıcak, yakın davrandığı için onunlaysanız…
Bu aşk değil KENDİNE GÜVENSİZLİK‘tir
-
Üzülmesini istemediğiniz için onunlaysanız…
Bu aşk değil ACIMAK‘tır
-
Ona değer verdiğiniz için hatalarını hoş görüyorsanız...
Bu aşk değil ARKADAŞLIK‘tır
-
Bütün gün ondan başka hiçbir şey düşünmediğinizi söylüyorsanız...
Bu aşk değil KOCA BİR YALAN‘dır
-
Onun iyiliği için kendinizden çok Şey feda edebiliyorsanız…
Bu aşk değil YARDIMSEVERLİK‘tir
-
O üzgünken sizin de kalbiniz acıyorsa…
İşte bu AŞK‘tır
-
Tarif edemediğiniz bir çekim yüzünden ondan bir türlü kopamadığınızı düşünüyorsanız...
İşte bu AŞK‘tır
-
O herkese güçlü görünmesine rağmen içindeki zayıflığı hissedebiliyorsanız...
İşte bu AŞK‘tır
-
Başkalarını da çekici bulmanıza rağmen hiç pişmanlık duymadan onunla kalmaya devam edebiliyorsanız...
İşte bu AŞK‘tır
2  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Titreme... : Nisan 19, 2008, 21:49:29
Titreme nöbetleriyle sarsılarak ve düşlerle boğuşarak geçen sıradan bir gece daha...

benim içimden geçenleri kağıda dökmüşsün adeta ve de harika olmuş  Alkış okumak güzeldi...
3  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Aşk İki Kişiliktir : Nisan 13, 2008, 19:01:29
bu şairin şiirlerini çok beğendim gerçekten çok güzel yazıyor  Alkış

Gülüşü bir yabancının
Çalmıştır senden sevdiğini

özellikle burasına bayıldım.. paylaştığın için sağol Gülümseyen
4  Diğer Konular / Alıntı / Ynt: Yaşadıklarımdan Öğrendiğim Bir Şey Var : Nisan 13, 2008, 18:54:44
Çünkü ömür dediğimiz şey, hayata sunulmuş bir armağandır
Ve hayat, sunulmuş bir armağandır insana

burasını çok beğendim.. güzelmiş Gülümseyen paylaştığın için sağol Alkış
5  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Hoşçakal(!) : Nisan 13, 2008, 18:47:52
Beğenmene sevindim  Gülümseyen
6  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Son Hangi Filmi İzledin? : Nisan 12, 2008, 23:03:54
Phenomenon etkileyici bi filmdi..
7  Diğer Konular / Not Defteri / Hoşçakal(!) + 1 şiir : Nisan 12, 2008, 22:56:23
Dört duvar da birleşmiş üstüme geliyor. Koca odada saklanacak yer bulamıyorum. Doluyorum, doluyorum; patlamak üzereyim. Kaskatı kesildim. Dokunsalar ağlayacak derler ya işte öyleyim. Gözlerim odanın bir ucundan diğerine yürüyüşe çıkmış. Ağlayamıyorum, boğazım yanıyor, canım çok acıyor…

“Istersen kaç uzaklara”

Beynimde eski bir şarkının sözleri… Içimden sana lanetler okuyorum. Beni sevmediğine değil elbette beni düşürdüğün hallere… Birbirinden acımasız düşünceler beynimin her yerini kapladı, esir aldı adeta. Yoruldum düşünmekten. Defol artık beynimdem. Bu kadar hayatımım ele geçirmeye hakkın yok…

“Ölmeyi öğrendim ben daha yürümeyi öğrenmeden”

Bitsin artık! Hayat dursun, zaman akmasın istiyorum. Seni sevdiğim güne lanet olsun. İşte yine haykırıyorum. Senden nefret ediyorum.

“Kimlerlesin bana ne bundan?”

Ben yeni bir umut arıyorum sevgili…Seni değil. Artık gitmişsin dönmüşsün kimin umrunda? Benim olmadığı kesin! Kimin sevgilisi olursan ol, bana ne bundan, eminim ki sen ona da yalan söylüyorsundur. Aşk iddaalarla kazanılmaz, içinden gelmeden kimseye sevdiğini söylmezsin! Işte sen bir yalancısın…

“Ölemem ölenle”

Sen önceden de yoktun yanımda, gidişin pek etkilemedi aslında… Varlığını istemiyorum yokluğunu alma bari…

“Düşünmeye ne gerek var her şey olduğu kadar”

Buraya kadar her şey gidiyorum senden. Senle ilgili her şeyden vazgeçiyorum. Aslında sana aşık olduğum ilk günden beri ben bu güne hazırlanıyormuşum…

“Sana aşık olmaya mı geldim dünyaya?”

Işte bunun cevabını veriyorum şimdi: Hayır! Yine de hiçbir şey için pişman değilim. Bana acımasız olmayı öğrettin… Hayata boş gözlerle bakıyorum şimdi ne geçmiş canımı yakabiliyor ne de gelecek endişelendiriyor… Hayatın boş hayallerle geçecek kadar uzun olmadığını öğrendim sayende… Hoşçakal…

11.04.2008

Gripin dinliyordum bunu yazarken.. şarkının sözlerinden alıntı yaptım.. paragraflar birbirinden kopuk oldu ama yine de beğenirsiniz umarım.. Terleyen

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

umut

Umud`umla vedalaşıyorum şimdi
Son vedaydı gözümdeki yaş
Elveda demek yakışmazdı ona
Acıyarak bakıyordu adeta bana

Sorar gibiydi emin misin diye
İkinci damlada düştü yere
Arkasını döndü ve yürümeye başladı
Her adımında ise canım yanmaya

Koşsam yetişir miydim ona
Yetişmeli miydim acaba
Hala bakıyorum ardından
Kalp atışlarımın arasından

Şimdiden yokluğu acıtıyor canımı
Hala görebiliyorum onu, yolun ucunda
Madem ben istemiştim onu gitmesini
Ama niye istemiştim ki gitmesini..?

Şimdi koşuyorum, gözümden gittikçe uzaklaşana
Kalbim ürkek bir güvercin gibi titriyor her adımda
Ellerini tutuyorum umudumun bir daha bırakmamak üzere
Umut aşktır ben ise aşksız yaşayamam...
8  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Miras Serisi - Cristopher Palloini : Mart 23, 2008, 12:20:56
şu an eldesti okuyorum hatta dün elimde kitap uyuyakalmışım Kahkaha filmini hiç beğenmedim gerçekten kitapla hiç alakası yoktu..
9  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En çok okuduğunuz dergi ne? : Mart 23, 2008, 12:17:09
cosmogirl ve cnbce  Gülümseyen
10  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En Son Kimin, Hangi Kitabını Okudunuz??? : Mart 23, 2008, 12:14:38
Jean Christophe Grange - Taş Meclisi (bn böyle bi kitap okumamıştım..mükemmeldi Gözlerini Deviren)
11  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Mart 23, 2008, 12:10:40
Diane Setterfield - On Üçüncü Hikaye
12  Diğer Konular / Kitap / Ynt: agatha christie : Aralık 19, 2007, 20:58:28
Büyük Dörtler'i dün bitirdim, ilk defa bir kitabında başından sonuna kadar her sayfasında bir olay vardı. Rüyalarıma bile girdi bu kitap  Dil Çıkaran onun dışında Üçüncü Kız, 16:50 Treni de mükemmeldi  Alkış Kahkaha
13  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En sevdiğiniz yayın evi? : Aralık 19, 2007, 20:51:00
carpe diem ve altın kitaplar   Gülümseyen
14  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Sevdiğiniz film? : Ekim 28, 2007, 19:52:02
evsizlikten harvard'a çok etkilenmiştim bu filmden Üzgün
15  Diğer Konular / Alıntı / Yalnız olanlara : Ekim 25, 2007, 19:18:36
Yalnız olanlara;
Ask bir kelebek gibidir,pesinden kostukça hep senden kaçar.. En iyisi birak uçsun, inan ki hiç beklemedigin bir anda gelip omzuna dokunuverir...Ask mutlu eder, bazen de üzer ama ask özeldir, askini hak eden birine sunarsan eger..

Sevgilisi Olanlara;
Askin amaci birileri için "mükemmel insan" olmak degildir,seni mükemmellige en çok yaklastiracak insani bulmaktir..

Capkinlara;
Sevmedigin birine asla "seni seviyorum" deme.. Içinde olmayan duygulardan varmis gibi sözetme.. Kimsenin hayatina kalbini kirmak için girme.. Sevgi dolu bakan gözlere asla yalan söyleme,cünkü birine verebilecegin en büyük aci, asik olmadigin birini kendine asik etmektir...

Evli Olanlara;
Seven insan "senin hatan" yerine "özür dilerim" diyendir... "neredesin" yerine "ben buradayim" diyendir.. "nasil yaparsin" yerine "niye yaptigini anliyorum" diyendir.. ve ask "keske" yerine daima "iyi ki" diyendir...

Kalbi Kirik Olanlara;
Kalp yarasi siz kanatmaktan vazgeçinceye kadar sürer ve ilaci bu aciya alismak degil, ondan ders çikarabilmektir.

Asik Olmaktan Korkanlara;
Aska düs ama tökezleme,anla ama bekleme, paylas ama isteme,yaralan ama asla aciyi içinde büyütme...

Sevdigini Fazla Sahiplenenlere;
Sevdiginin bir baskasiyla mutlu oldugunu görmekten daha aci bir sey varsa,o da sevdiginin seninle mutsuz oldugunu görmektir..

Askini Itiraf Etmeye Cekinenlere;
Sevdiginden ayrilinca ask aci verir,sevdigin seni terk edince daha da çok aci verir ama en acisi, onu ne kadar sevdigini bilmesine hiç firsat vermemektir..

Dönmeyecek Birini Hala Bekleyenlere;
Hayatin en hüzünlü ani, deli gibi sevdigin insanin buna hiç degmedigini gördügün andir ve en büyük kaybin onun için harcadigin yillardir... Senin askini su gün hak etmeyen, bilki 10 sene sonra yine hak etmeyecektir...
Sayfa: [1] 2 3 4