Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 14, 2008, 10:09:54  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 42
61  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Eylül 01, 2008, 01:28:52
ayy noluyo yaww Acayip sn yazsaydın yha elif bana ne gerek vardı Hede Hödö Dil Çıkaran neyse

breaking dawn ile ilgili:
62  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Eylül 01, 2008, 00:53:43
ayy breaking dawn ile ilgili ister istemez bişi öğrendim çok sinir yhaa Kızgın <.<

63  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 31, 2008, 23:55:35
Yorum yaparken Spoiler yapııın..Ben okumuyorum  Terleyen

Baya uzun hee değerimi bilin  Göz Kırpan

ALINTI

aa benim dediğim yer burası diil Hede Hödö bi dk sanırım o sahneyi bulabilirim.. bulursam koyayım olmazsa çeviricem artık Hede Hödö Sırıtan
64  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 31, 2008, 23:52:07
ehi ehi  alaracım oo zaman oo sahneleri bize çeviri ver sana zahmet XD merak ettim Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan

çevirebilirim ama har_mon_ald bulursa gerek kalmayacak Sırıtan

65  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 31, 2008, 23:15:19
haaaa harry_ginny mi okuyo onun adı ne yaw Hede Hödö bizede çevirsin Kahkaha Kahkaha Ağlayan mümkün mü Ağlayan merak ettim şimdi Ağlayan

kitabı komple çevirebileceğimi zannetmiorum.. çok uzun ztn XD Terleyen ama merak ettiğiniz sahneler varsa anlatabilirim ama anlatmamı istemezsinizz Ağlayan çok sinirr bozucu Ağlayan.. hayatımı kararttı bu kitap yha Hede Hödö <.< Ağlayan pff.. daha kitabıda bitiremedim.. 50 60 sayfa fln varr oralarıda okuyabileceğimi zannetmiorumm..

hea bu arada bn Alara Göz Kırpan 

Bencede baya gerçek görünüyo..Keşke gerçek olsa hatta evlenseler Âşık Kahkaha

dimi yhaa Sırıtan, evlenip çoluk çocuk sahibi olsalar fln Hede Hödö Sırıtan yanlızz bunlar gerçek hayatta da baya yakışıorlar yhaa kristen ile robert birlikte olsunlar diye acayip ümit ettik biz kankimle ama malesef kristen ın sevgilisi varmışş Hede Hödö baya araştırdık bile heaa Hede Hödö Sırıtan ama onların arasında kesin bişiler olmuştur Sırıtan XD
66  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 31, 2008, 00:11:13
süperr Sırıtan olduk 4 Hede Hödö
istanbul baskınına ben de dahilim haberiniz ola Kahkaha

ei o zamn XD biz ikimiz burayı alıyoruz da daha fazla saçmalamayalım Sırıtan Sırıtan

tam siz istanbulu halledin bizde kankimle antalyayı Hede Hödö Dil Çıkaran

ama şöle bi 15 20 kişi olsaydık ciddi ciddi gelirdim hea istanbula Hede Hödö vampir kılığında twilight fanları taksim meydanında dehşet saçıyor görenler dili tutulmuş bir şekilde hastanelere hücum edior.. puehuahe tmm abartmayalım Sırıtan baya sesimizi duyururduk.. Sırıtan dünya duyardı beah.. Hede Hödö Dil Çıkaran kesin.. böyle bişi lazım çünkü bunlara..
67  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: victur mu? cedric mi? : Ağustos 30, 2008, 23:57:29
edward!! puhehau..XD Hede Hödö

tabükü cedric bu nasıl soru yaw Sırıtan
68  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 30, 2008, 23:08:36
bende gelirim seninle , Hede Hödö

süper iki kişi yeter ztn Sırıtan üzerimize en korkuncundan pelerin ve makyaj yapıp bide takma vampir dişi taktık mı tamam Hede Hödö Sırıtan taksim meydanında vampir kılığında turlarız artık Hede Hödö

bir elimizde Dikkat Isırabilir. pankartı

diğer elimizdede Kitapları Çıkartmayında Bakalım Noluyor pankartı Hede Hödö

ondan sonra cevap versinler bakalım kitapların türkçesini çıkarıyorlar mı çıkarmıyorlar mı Hede Hödö Sırıtan XD

sevdim bn bu fikri heaa hemen ilk uçakla ordayım.. Hede Hödö Dil Çıkaran
69  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Günün Şarkısı : Ağustos 30, 2008, 22:48:56
soldier of fortune ~ opeth Tapan
70  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 30, 2008, 22:43:26

Bir gözü biraz tuhaf ama olsun Dil Çıkaran Edward cırmalamıştır belki Dil Çıkaran

ahaha süper yhaa bayıldım Sırıtan Aww

bence biz en iyisi taksim meydanına çıkalım elimizde pankartlarla fln Sırıtan Hede Hödö gerçi bn antalyada oturuyorum ama gelirim oralara kadar.. Hede Hödö Dil Çıkaran yeter ki ne kadar ciddiyiz görsünler Hede Hödö Dil Çıkaran herkes e mail gönderio bi takan yok <.< cık cık.. o da işe yaramazsa yayın evini basarız.. baya ciddiyim bn bu konuda heaa Sırıtan

ayy edit: bnde dört gözle bekliorumm Sırıtan
71  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 30, 2008, 21:54:09
dayanamadım ve eclipse i e book olarak indirdim ve şu anda okuyorumm felaket özlemişim bellayla edwardı yhaa Hede Hödö Dil Çıkaran Sırıtan geçen gece yarısına geldim desem yeridir.. Hede Hödö Sırıtan

nese Duvar Kağıtları Aww Âşık :

bu arada telefona bittim heaa Sırıtan süper Acayip millet t shirtler, rozetler, ayakkabılar (valla deviantart ta birisi vansın üzerine yapmış.. ağzım açık kaldı Acayip), bir sürü siteler forumlar var, türkiyenin yarısından fazlasının kitaptan haberi yok.. hatta koca türkiyede sadece bizimle birlikle 100 200 kişi biliyordur <.< Acayip Hede Hödö
72  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 29, 2008, 23:43:14
inş. devam eder.. ztn galiba kesin değilmiş.. off ilerleyen sayfalarda edwardın düşüncelerini çok merak ediordum Hede Hödö Dil Çıkaran
73  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Online Kitap Alışveriş Şeysi : Ağustos 29, 2008, 21:14:34
öyledir tabi de işte o paypal ne kadar dürüst.. Hede Hödö bu online alışveriş hakkında hiç bişi bilmiorum.. bunun içinde babamı ikna etmek de olunca iş çığrından çıkıyor Dil Çıkaran Hede Hödö off türkiye off.. neden yok sanki kitap türkiyede bide bestseller yhaa  <.< Hede Hödö nese askıya aldık artık yada bilmiorum paypal ı olan birisinden isticem o benim için alcak parası neyse vericem fln Hede Hödö Dil Çıkaran Terleyen

saol yardımın için..

74  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü : Ağustos 29, 2008, 19:50:17
böhüeeeeee Ağlayan yıkılıyorummmm... [öcüm sn bu haberi okuma heaa !! Ağlayan Hede Hödö Dil Çıkaran]

stephen meyer yazdığı midnight sun ile ilgili, sitesinde bir açıklama yapmışş

böhüee!! Ağlayan Ağlayan

anladığım kadarıyla stephenie midnight sana artık devam etmicekmişş Ağlayan nedenide son zamanlarda internette dolaşan midnight sun ın illegal 12 bölümü.. ayrıcaa -orayı tam anlayamadım daha doğrusu artık okumak istemiorum Ağlayan Hede Hödö- kitabın devamını nasıl getireceğini fln bilmiormuş heralde neyse böyle bişi yani

offf nasıl devam etmez yhaa
stephenie lütfenn kitaba devam et yaa!! burdan sana sesleniorumm.. bizi böyle bırakamazsınn ilk bölümünü yayınlayıp bide ağzımızı sulandırıp sonra da devam yok diyip çekip gidemezsinn.. böhüee ağlarım bn buna yhaa Ağlayan Hede Hödö.. edwardımı istiorum benn Ağlayan Hede Hödö Dil Çıkaran

edit: tüm mesele stephenie midnight sun ı daha tamamlamadan ilk 12 bölümünü biri internete illegal bir şekilde yayınlamış ve bu stephenie i baya üzmüşş Ağlayan bir sürü hatalarım fln var diyor böyle okumanızı istemezdim diye de eklemiş Ağlayan Hede Hödö stephenie mi kim üzdü kim yaptı bunu ona yhaa hemen çıksın ortaya.. böhüee Ağlayan çok mu tepki gösteriorum Ağlayan Hede Hödö Dil Çıkaran 
75  Diğer Konular / Yardımlaşma / Online Kitap Alışveriş Şeysi : Ağustos 29, 2008, 01:15:16
Şimdi belli twilight fanlarının bildiği üzere twilight kitap serisinin ilk kitabı çevrilmiş olup diğer 3 kitap çevrilmemiştir.. <.<

nese hadi bunu geçtik kitabın diğer kitaplarının ing. leride türkiyede yok... 2. kitabı bulabilioruz belki ama 3. kitap yok... dr ler de bile yok <.< Kızgın

nese bnde e-book şekilde okumak istemediğimden 3. kitabı amazondan sipariş etmek istiorum.. ama nasıl siparış edeceğim hakkında bir fikrim yok XD Terleyen Hede Hödö yani demek istediğim ilk önce üye mi olmam gerek kredi kartı no su fln mı vercez napcaz, siteden bir iki kişinin harry potter kitabını amazon dan sipariş ettiğini görmüştüm. ondan yardımcı olurlarsanız çok sevinirim Sırıtan Terleyen
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 42