| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 42
|
|
66
|
Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Twilight Hayran Kulübü
|
: Ağustos 31, 2008, 00:11:13
|
süperr olduk 4 tam siz istanbulu halledin bizde kankimle antalyayı
ama şöle bi 15 20 kişi olsaydık ciddi ciddi gelirdim hea istanbula vampir kılığında twilight fanları taksim meydanında dehşet saçıyor görenler dili tutulmuş bir şekilde hastanelere hücum edior.. puehuahe tmm abartmayalım baya sesimizi duyururduk.. dünya duyardı beah.. kesin.. böyle bişi lazım çünkü bunlara..
|
|
|
|
|
71
|
|
: Ağustos 30, 2008, 21:54:09
|
dayanamadım ve eclipse i e book olarak indirdim ve şu anda okuyorumm felaket özlemişim bellayla edwardı yhaa geçen gece yarısına geldim desem yeridir.. nese Duvar Kağıtları :bu arada telefona bittim heaa süper millet t shirtler, rozetler, ayakkabılar (valla deviantart ta birisi vansın üzerine yapmış.. ağzım açık kaldı ), bir sürü siteler forumlar var, türkiyenin yarısından fazlasının kitaptan haberi yok.. hatta koca türkiyede sadece bizimle birlikle 100 200 kişi biliyordur
|
|
|
|
|
73
|
Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Online Kitap Alışveriş Şeysi
|
: Ağustos 29, 2008, 21:14:34
|
öyledir tabi de işte o paypal ne kadar dürüst.. bu online alışveriş hakkında hiç bişi bilmiorum.. bunun içinde babamı ikna etmek de olunca iş çığrından çıkıyor off türkiye off.. neden yok sanki kitap türkiyede bide bestseller yhaa nese askıya aldık artık yada bilmiorum paypal ı olan birisinden isticem o benim için alcak parası neyse vericem fln
saol yardımın için..
|
|
|
|
|
74
|
|
: Ağustos 29, 2008, 19:50:17
|
böhüeeeeee yıkılıyorummmm... [öcüm sn bu haberi okuma heaa !! ]
stephen meyer yazdığı midnight sun ile ilgili, sitesinde bir açıklama yapmışş
böhüee!! 
anladığım kadarıyla stephenie midnight sana artık devam etmicekmişş nedenide son zamanlarda internette dolaşan midnight sun ın illegal 12 bölümü.. ayrıcaa -orayı tam anlayamadım daha doğrusu artık okumak istemiorum - kitabın devamını nasıl getireceğini fln bilmiormuş heralde neyse böyle bişi yani
offf nasıl devam etmez yhaa stephenie lütfenn kitaba devam et yaa!! burdan sana sesleniorumm.. bizi böyle bırakamazsınn ilk bölümünü yayınlayıp bide ağzımızı sulandırıp sonra da devam yok diyip çekip gidemezsinn.. böhüee ağlarım bn buna yhaa .. edwardımı istiorum benn 
edit: tüm mesele stephenie midnight sun ı daha tamamlamadan ilk 12 bölümünü biri internete illegal bir şekilde yayınlamış ve bu stephenie i baya üzmüşş bir sürü hatalarım fln var diyor böyle okumanızı istemezdim diye de eklemiş stephenie mi kim üzdü kim yaptı bunu ona yhaa hemen çıksın ortaya.. böhüee çok mu tepki gösteriorum
|
|
|
|
|
75
|
Diğer Konular / Yardımlaşma / Online Kitap Alışveriş Şeysi
|
: Ağustos 29, 2008, 01:15:16
|
Şimdi belli twilight fanlarının bildiği üzere twilight kitap serisinin ilk kitabı çevrilmiş olup diğer 3 kitap çevrilmemiştir..
nese hadi bunu geçtik kitabın diğer kitaplarının ing. leride türkiyede yok... 2. kitabı bulabilioruz belki ama 3. kitap yok... dr ler de bile yok 
nese bnde e-book şekilde okumak istemediğimden 3. kitabı amazondan sipariş etmek istiorum.. ama nasıl siparış edeceğim hakkında bir fikrim yok yani demek istediğim ilk önce üye mi olmam gerek kredi kartı no su fln mı vercez napcaz, siteden bir iki kişinin harry potter kitabını amazon dan sipariş ettiğini görmüştüm. ondan yardımcı olurlarsanız çok sevinirim 
|
|
|
|
|
|
|
|