ark şu anda amerikadayım, burda her kitapçı twilight için ayrı bır stand açmış, türkiyede kitaptan bir tane bile bulamazsınız
iki dr ada gittim ve getirtmelerini istedim türkiyedeyken ne haber geldi ne de kitap...
sonunda burda buldum ing. cesini ve okumaya başladım... ve o kadar dersler turlar arasında 2 günde 200. sayfayı geçtim...
valla helal olsun bu kitabı yazana gerçekten çok sürükleyici... kitabı bulamayan ark için sölüyorum gerekirse ing. alın ve okuyun kelimeler çok zor değil
bnde antalyalıyım... .) harika bir şehir diye övmek istemiyorum ama kendime engel olamıyorumm gerçekten gelip görmeniz gereken yerler arasında olmalı.. tabi sadece merkezi diil alanyayı kemeri fln da görmeden gitmeyin bncee
bu arada sölemedn edemicem sampi kavş.dan tut konyaaltı cad. kadar uzanan tramvay sisteminin de gözünü seveyim geçen hafta değerini tekrar anladım.. tabi bu ant kart şeysi çıkmadan önce daha rahattı [benim gibi ant kartı kaçıranlar için ]
twilight'tan Edward ve Bella lost'tan Kate ve Jack ayrıca pokemon'dan Dawn ve Ash
çiftlerinin olduğu karışık alttaki imza boyutlarında bir imza yapabülür müsünüz ?? (çok fazla oldu diosanız yada beni uğraştırır derseniz pokemon çiftini çıkarabilirsiniz )