Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:21:20  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 37
31  Diğer Konular / Kitap / Ynt: şu an hangi kitabı okuyorsunuz? : Temmuz 25, 2008, 02:46:39
Twilight ~ Stephenie Meyer  Tapan Âşık
32  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight Serisi l Alacakaranlık Serisi ~ Stephenie Meyer : Temmuz 24, 2008, 21:37:58
ark şu anda amerikadayım, burda her kitapçı twilight için ayrı bır stand açmış, türkiyede kitaptan bir tane bile bulamazsınız  <.<

iki dr ada gittim ve getirtmelerini istedim türkiyedeyken ne haber geldi ne de kitap... Kızgın <.<

sonunda burda buldum ing. cesini ve okumaya başladım... ve o kadar dersler turlar arasında 2 günde 200. sayfayı geçtim... Hede Hödö

valla helal olsun bu kitabı yazana gerçekten çok sürükleyici... kitabı bulamayan ark için sölüyorum gerekirse ing. alın ve okuyun kelimeler çok zor değil

Ve bir de 5. kitabı mı var acaba Şaşırmış

hyr daha 5. si yok kitabın onunla ilgili bilgi de yok ama 4. kitap[breaking dawn] geliyor 2 ağustosta ..
33  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: R/Hr Kulübü : Temmuz 07, 2008, 11:31:44

34  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: R/Hr Kulübü : Temmuz 03, 2008, 20:46:07
evt yhaa yerim bn onları .)

ayyh bu resimde ikiside çok tatlı çıkmışş Aww Sarılan
35  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Antalya Cafe : Temmuz 03, 2008, 20:06:39
bnde antalyalıyım... .) harika bir şehir diye övmek istemiyorum ama kendime engel olamıyorumm gerçekten gelip görmeniz gereken yerler arasında olmalı.. tabi sadece merkezi diil alanyayı kemeri fln da görmeden gitmeyin bncee XD Hede Hödö

bu arada sölemedn edemicem sampi kavş.dan tut konyaaltı cad. kadar uzanan tramvay sisteminin de gözünü seveyim XD Sırıtan geçen hafta değerini tekrar anladım.. tabi bu ant kart şeysi çıkmadan önce daha rahattı [benim gibi ant kartı kaçıranlar için Hede Hödö]
36  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens - Filmden Fotoğraflar : Temmuz 03, 2008, 18:30:56
aman tanrımmmm !!!  Boogie

ron a bak yha yerim bn onu Sırıtan Hede Hödö

lavenderı gördüm bu arada amma sinsi duruo heaa <.<

ayy ginny çok tatlı yaww [harry ile yanyana oturmuşlar heaa Aww XD]

saol paylaşım için blooms
37  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: R/Hr Kulübü : Temmuz 01, 2008, 13:09:57
paylaşımlar harika zigu Alkış eline sağlık

38  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Avatar-İmza...İstek-Yapım Hattı : Haziran 22, 2008, 21:31:37
arkadaşlar belki çok şey istiorum ama bana

twilight'tan Edward ve Bella
lost'tan Kate ve Jack
ayrıca pokemon'dan Dawn ve Ash

çiftlerinin olduğu karışık alttaki imza boyutlarında bir imza yapabülür müsünüz ?? Sırıtan Hede Hödö Dil Çıkaran

(çok fazla oldu diosanız yada beni uğraştırır derseniz pokemon çiftini çıkarabilirsiniz Gülümseyen XD)

39  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: R/Hr Kulübü : Haziran 22, 2008, 21:05:41
uzun zamandır uğramıodum buralara hikayeyi daha yeni gördüm

süper yhaa Ağlayan biri dokunsa ağlıcam yani

elinize sağlık çeviri için harika olmuşş Alkış  Sarılan

wallpaper

40  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Josh Hartnett : Haziran 18, 2008, 16:30:21
30 Days of Night Tapan çok güzeldi yhaa

geçen gün arkadaşımla izledik.. malesef etkisinden uzun süre çıkamadık Dil Çıkaran Hede Hödö bütün hafta boyunca ewan ewan... die sayıkladık Sırıtan Hede Hödö

ayrıca lucky number slevin ve pearl harbor da çok güzeldi onun dışında hangilerini izlediğimi hatırlamıorum 
41  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Twilight l Alacakaranlık ~ Stephenie Meyer : Haziran 13, 2008, 19:30:15
off yhaa bende burdaki 3 dr'ada baktım üçündede bulmadımm  Üzgün artık bulursam korsan alıcam o derece yani Hede Hödö Dil Çıkaran
42  Diğer Konular / Sinema / Ynt: En Beğendiğiniz Oyuncular : Haziran 06, 2008, 20:41:30
Ewan McGregor  Âşık Âşık Âşık

James McAvoy  Tapan

Robert Downey Jr. Âşık

Shia LaBeouf Âşık

Ed Westwick Tapan

Gwyneth Paltrow, Rachel McAdams, Alexis Bledel (her zmn Sırıtan)

43  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Gossip Girl. : Haziran 04, 2008, 22:07:12
18 bölümlük 1. sezonu bitiren biri olarak Gossip Girl'ü herkese tavsiye ediyorum

evt bende ilk sezonu bitirmiş biri olarak bayaa (lost kadar olmasada) beğendim..

gossip girl ün ilk kitabını okumuştum ama filmle ilgili pek bir etkisi olmadı çünkü ilk kitabı neredeyse 2 3 bölümde fln bitirdiler Hede Hödö

nese bende biraz daha resim ekliyim Kahkaha

Serena van der Woodsen

Blair Waldorf

Nate Archibald Âşık

Chuck Bass Âşık

Dan Humphrey

Jenny Humphrey

Lily van der Woodsen                                  Rufus Humphrey Âşık

Eric van der Woodsen                                Vanessa Abrams

44  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Haziran 03, 2008, 20:19:56
a: 8
i: 8
45  Diğer Konular / Lost / Teori: Philadephia Deneyi : Haziran 03, 2008, 13:02:36

Edit: http://www.yuzsekiz.com/
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 37