Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:13:22  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 35
16  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x13 & 4x14 There's No Place Like Home - Part2 & Part3 : Haziran 02, 2008, 18:40:36

17  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x13 & 4x14 There's No Place Like Home - Part2 & Part3 : Mayıs 31, 2008, 16:23:44

aa evt büyük ihtimalle o nedenden dolayı olabilir Sırıtan
18  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4x13 & 4x14 There's No Place Like Home - Part2 & Part3 : Mayıs 31, 2008, 00:34:00
aman tanrımm yuh höhh oha deve... bu nasıl bölümdü yhaa Acayip

süperdi !! of etkisinden çıkamadım hala

bence lost harika gidior.. bişiler yerine oturmaya başlıor gibi geldi bana

5. sezonu nasıl beklicez bilemiorum hemen yeni dizi arayışına girmeliyim gerçi izlemediğim dizi de kalmadı ama bulurum bişiler artık Hede Hödö Dil Çıkaran

bu arada editt:

19  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 27, 2008, 23:28:04
oyunu açtıktan sonra, herhangi bir işlem yapmadan 20 dk geçerse, otomatik olarak açtığın otorum kapanıyor ve bu uyarıyı alıyorsun.

ama oturumu açmadan çıktı.

daha doğrusu oturumu açmak için kullanıcı adı ve ismimi yazdım ok a bastım oturum açılmadı onun yerine bu yazı çıktı Kararsız

20  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Mayıs 27, 2008, 23:09:50
OYUNDA DEĞİL
20 dakika boyunca aktif olmadığınız için oyundan çıktınız. Şimdi oyuna girip bu mesajı aldıysanız muhtemelen browser'ınız cookie'lere izin vermiyordur. Lütfen güvenlik ayarlarınızı düzeltin.

uzun süredir girmiorum (giremiorum malum sınavlar) ve bugün bir giriyim dedim bu yazı çıktı. ayrıca 20 dk boyunca aktif olmadığınız için fln dio ama oyuna bile giremediğim için aktiflik şeyini şeedemedim daha Dil Çıkaran Hede Hödö

cookieslerimi fln hepsini sildim hala çıkıo... bu ne demek oluyor acaba Ne? Acayip . (kendimi bayaa çaylak hissettim bu arada)

21  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Avatar Ve İmzaya Not Ver ! : Mayıs 26, 2008, 17:36:18
i: 10
a: 10

gerard!! Sırıtan
22  Diğer Konular / Sıra Sende / Ynt: Yeni Nick Bul ! : Mayıs 25, 2008, 17:25:29
lithium

olsun bence (evanescence) Gülümseyen
23  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: ÖSS yerine YÖGES geliyor : Mayıs 25, 2008, 17:17:11
ben de 9. sınıfım bizi de vurmasın ya aslında 4 sınav olacağında bize pek etkisi olacağını sanmıyorum 3 sınav fln olacak değiliz heralde Hede Hödö

iğrenç bir sistem yha zaten lise felaket her gün sınav quiz fln bide o senenin sonunda genel sınav var diye moral fln kalmıcak bu ne yha Dil Çıkaran
24  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Girişine Hasta Olduğunuz Parçalar_? : Mayıs 25, 2008, 16:31:48
the man who sold the world ~ nirvana Tapan 
(we passed upon the stare
we spoke of was and when...)

all apologies, smells like teen spirit, lithium, heart shaped box, come as you are ~ nirvana

cant stop, by the way, californication ~ red hot chili peppers

back in black ~ ACDC

fury, plug in baby, unintended, stockholm syndrome, hysteria, blackout ~ muse

sweet child o'mine, knocking on heavens doors, civil var  ~ guns n'roses Tapan

the kiss of dawn, wicked game ~ HIM

spit it out, wait and bleed ~ slipknot

metallicanın hemen hemen tüm şarkıları

deli, cambaz ~ mvö Göz Kırpan

paint it back ~ the roling stones Tapan

lonely day, chop suey ~ system of a down

bu kez anladım ~ emre aydın

losing my religion ~ REM   (oh, life is bigger...)

editt:he bide

dead, this is how i disappear, ~ mcr

lost control, angelica, deep, parisienne moonlight, one last goodbye, flying  ~ anathema

i walk alone ~ green day

stairway to heaven (unplugged), path, one, fade to black, nothing else matters, the unforgiven ~ apocalyptica

missing, my immortal, bring me to life, sweet sacrifice ~ evanescence

freak on a leash, falling away from me, coming undone, evolution  ~ korn

dumanın hemen hemen tüm şarkılar

i'm not jesus ~ apocalyptica | corey taylor

i wanna hold your hand, twist and shout ~ the beatles
25  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 25, 2008, 01:34:48
Kereme de bi mini etek giydirip Haruna buz pateni yaptırıp aptal grupielerle şov yapsaydık Hede Hödö
yada gömleğini çıkarttırsaydık Dil Çıkaran
öpücük atsa bile yeterdii

ayy koptum yhaa Sırıtan Kahkaha valla hea Dil Çıkaran
26  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 25, 2008, 01:31:30
Dünya Yalan Söylüyor mor ve ötesinin dediği gibi Hede Hödö

şarkınında hiç ilginçliği yok yani öle bildiğimiz normal şarkılardan (rusyanınki)

geçen sene nasıl molitva mıydı neydi o kazandıysa bu sene de öle rusya kazandı <.<

bırakıorum ben eurovisionu fln yhaa Hede Hödö

iyi geceler Dil Çıkaran

Alkış Alkış Alkış Alkış  Türkiye Türkiye
27  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 25, 2008, 01:20:59
yha biz 7. liklere düşecek kadar kötümüydük yha <.< Kızgın bir kere de müziğe göre puan verin !!

abarttılar artık yani yha litvanyaya bile yüksek puan verildikten sonra eurovisionun hiç eğlencesi kalmadı

türkiyede az değil yani gitti azerbeycan a verdi neresini beğendilerse artık şarkının

danimarkadan 4 puan mı Acayip yuh artık en az 8 bekliodum
28  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 25, 2008, 01:07:17
ermenilerin şarkısı çok mu iyiydi yha bu ne herkez ermenilere verioo <.< sinir oldum yaaa

bu arada biz de verdik çok hoş bir durum yanii
29  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 25, 2008, 00:53:22
hiç adil değil yhaa

rusya romanya ya verir romanya rusyaya verir iyici şeyi çıktı bu işin
30  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Eurovision 2008 : Mayıs 25, 2008, 00:40:19
estonia gibi ülke görmedim ben

resmen rusya ukraynaya flnn gönderdiler müzik kulaklarını şeediyim 4 5 puan verselerdi bari
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 35