ehuah hey millet şeker bayramınız kutlu mutlu vatana millete hayırlı uğrulu olsun ah be ben hiç bir bayram şeker toplamaya gitmedim içimde kaldı ya koca dana oldum şimdide gidilmez ki
eh benim başıma gelen en komik şey sabahın 6 sında radyoyu açıp kimin sölediğene dair bir fikrim olmayan şarkıyı kasede tam başından çekebilmem oldu ki o şarkıda ben çok ufakkenee ( 7- 8 yaşlarında) İzmir'de babamla kaybolduğumuz zaman şarkının çaldığını duyduğum her cafenin önünde babamı durdurum şarkıyı dinlettirdiğim için babamla benim şarkımdı haa ama sonra Şarkının adınıda öğrendim What's Up. For Non blondes mı ne sölüo
eheuhu aynı şeyleri okumuşuz Ayrıca Rewenloft serisi son kitabı hariç Gedik savaşları (çırak ve Büyücü) Yüzüklerin Efendisi hobbit Silmarlion Ejderha mızrağından Luthienin okuduklarına ilaveten Tanışmalar serisinin ilk 3'ü Huma destanı Fistandantilus Yeni çağın ejderhaları serisi (3 kitap) Dhamon efsanesi serisi ( 3 kitap) Ruhlar savaşı 3 lemesi. Unutulmuş diyarlardan Anayurt, Sürgün ve Göç. şu an başkada aklıma gelmio