Soundtrack...her ne kadar geçmişte çok yaygın olamasada şuan neredeyse her filmde geçen musicleri satışa sunuyorlar, iyilerini de kötülerini de...
bana göre iyiler ise; LOTR'un, Star Wars'un, Matrix'in hepsi...DareDevil'inki sayesinde bikaç sıkı grup tanımış oldum [Evanescence özellikle]...Blade'in hızlı musicleri çok iyi geliyor...Limp Bizkit'in Gothica için seslendirdiği Behind Blue Eyes harika...en son ise Ben Moody Anastacia'nın Fantastic 4 için seslendirdiği Everything Burns olayı bitirmişti...Animasyonlarda ise Phill Colins efsanesinin oluşturduğu Disney Tarzan'ınkiler =) ...eskilerden ise Geleceğe Dönüş serisini unutamam...Cesur Yüreğin o müthiş gaydalı musici...ve birde elbette The Godfather...
bu saydıklarımın genelinde zaten özel bir isim hep war: John Williams...adam kesinlikle inanılmaz biri...
birde Türk soundtracklara hafif el atarsak pek bişey bulamayacağız ancak Teoman'nın filmi Balans ve Manevra'nın soundtrackını oldukça övüyorlardı...gerçi ben ondan sadece Şebnem'in söylediği Gönülçelen'i dinledim ama birgün dinlerim heral...bide İnşaat filmininki güzel gibi duruyor...ama yine onu tam dinleyemedim...bu arada G.O.R.A'nınkilerde unutmamak gerekir

gora

hheheh yahu gora dedikçe gülesim geliyor :d Özkan Uğur.. Olduramadım.. yahu klibinde falan koptum gülmekten kendini iyi ifade etmiş :d eğlenceli çok

bu arada türk film müziklerinden kahve bizansınkinde fena değildi.