Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Aralık 02, 2008, 05:34:40  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 38 39 40 [41] 42 43
601  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: çizgi filmler : Aralık 19, 2005, 17:58:48
Sailor Moon, jetgiller, Şker kıs Candy hmm sonra taş devri o kadar galiba Gözlerini Deviren
602  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: GoF Londra galası bugün! : Aralık 19, 2005, 15:34:50
Herkesin kendi zevki. Sırıtan Ama bence Emma Liv Tyler ve beni (!) Sırıtan asla geçemez:P Dil Çıkaran Dil Çıkaran
603  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Artemis Fowl : Aralık 19, 2005, 12:14:11
hehe sonunda üçünüde okudum beklediğimden daha iiydi diğer iki kitap ama bence 2. kitap en güzeliydi. Kahkaha
604  Diğer Konular / Kitap / Ynt: En Son Kimin, Hangi Kitabını Okudunuz??? : Aralık 19, 2005, 12:13:07
Eoin Colfer den Artemis Fowl " Sonsuzluk şifresi" ni okumuş bulunmaktayım Kahkaha
605  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 18, 2005, 14:34:05
bira çok acı yavs şarap daa ii gerçi oda acı böeeh Hede Hödö

benim kısım bira, şarap, rakı, vodka, cin, teklia, viski, şampanya, kanyak, likör (öehh aklıma başka gelmedi) neyse işte, onları mı içiyor?
niye soruyorum ki, içmese tadını nerden bilecek Kızgın

fant ne kızıosun aaa, çok mrk etti ben de izin verdim, yani sonuçta tadının hoş olmadııını öörenmiş oldu, eer içmeseydi bilmiycek ve ona olan ilgisi artcaktı cık cık cık Kızgın

ben senin abinim tuba hanım Kızgın kısımın da babasıyım (ilginç bi tespit oldu Sırıtan) ben ne dersem o olur! benim kısım denemediği herşeyi çok çok merak ederse yandık... uyuşturucunun nasıl bişey olduğunu denemedi diye çok merak ederse ne olacak? istersen bi şırınga ver de bi kez denesin. Kızgın

esgi! kaçma bakayım, buraya gel. bir daha içki içilmeyecek! bir haftalık da ceza veriyorum: odandan çıkmayacaksın. hııı Kızgın
tuba, sana ceza yok, ama kısıma bi daha içki içmesi için izin verme.  Kızgın

eft sen benim abimsin dolayısıyla esginin halasıyım, yani ona sen olmadııın zamanlar [genelde pek uuramıyosun ama Dil Çıkaran] sorumluluğun bende olduğu kişiyim, yani alt tarafı bi yudum, hem hadi ben izin vermemiş olsaydımda, çevresindeki insanlarla içip sarhoş olup sonra bi daa içseydi hı hıı Kızgın o zaman daa mı iyi olurdu, hem uyşturucunun zati nası iirenç bişi olduunun bilincinde tamammı, o yüzden denemesine gerek yok [ben ona anlattım nası iirenç bişi olduuunu Dil Çıkaran]

hem ceza vermek de nerden çıktı, oturup düzgünce konuşmak yerine ceza da nein nesi yaaaa aaaaa, esgi yanlışını biliyo ve bunu anlayacak yaşta tamammıı, ceza falan veremessin, küçükken bana az mı karışırdın cık cık
olmuyo fant aaaaa

bi da o zati bana "içiyimm mi hala" diye sormaz, ki benimde izin vermeme gerek kalmaz cık cık, kızını ve kardeşini hiç tanımıyosun fanttttt

aaa evet ben kısımı tanımıyomuşum meğerse.
meğerse benim kısım tek tek içkilerin tadına bakarmış Kızgın

ama bir daha yapmaz eminimki. bu yüzden haklısın. ceza vermeye hiç gerek yok, o konuştuum zaman da beni dinliyor. biricik kısım benim...

sende kusurma bakma kardeşim. haklısın. halası olarak ona göz kulak olduğunu biliyorum. kısım sana emanet.
hem senin yanındayken güvende olduğunu biliyorum, içim rahat ediyor... Gülümseyen

(birazdan sevgi kelebekleri dağıtıcam Sırıtan)

Heii yubbii cnm babam bnm *hugs* . Evt halam bana çok güzel göz kulak oluyo Gülümseyen Sırıtan
606  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 18, 2005, 14:28:41

benim kısım bira, şarap, rakı, vodka, cin, teklia, viski, şampanya, kanyak, likör (öehh aklıma başka gelmedi) neyse işte, onları mı içiyor?

fant ne kızıosun aaa, çok mrk etti ben de izin verdim, yani sonuçta tadının hoş olmadııını öörenmiş oldu, eer içmeseydi bilmiycek ve ona olan ilgisi artcaktı cık cık cık Kızgın

ben senin abinim tuba hanım Kızgın kısımın da babasıyım (ilginç bi tespit oldu Sırıtan) ben ne dersem o olur! benim kısım denemediği herşeyi çok çok merak ederse yandık... uyuşturucunun nasıl bişey olduğunu denemedi diye çok merak ederse ne olacak? istersen bi şırınga ver de bi kez denesin. Kızgın

esgi! kaçma bakayım, buraya gel. bir daha içki içilmeyecek! bir haftalık da ceza veriyorum: odandan çıkmayacaksın. hııı Kızgın
tuba, sana ceza yok, ama kısıma bi daha içki içmesi için izin verme.  Kızgın

eft sen benim abimsin dolayısıyla esginin halasıyım, yani ona sen olmadııın zamanlar [genelde pek uuramıyosun ama Dil Çıkaran] sorumluluğun bende olduğu kişiyim, yani alt tarafı bi yudum, hem hadi ben izin vermemiş olsaydımda, çevresindeki insanlarla içip sarhoş olup sonra bi daa içseydi hı hıı Kızgın o zaman daa mı iyi olurdu, hem uyşturucunun zati nası iirenç bişi olduunun bilincinde tamammı, o yüzden denemesine gerek yok [ben ona anlattım nası iirenç bişi olduuunu Dil Çıkaran]

hem ceza vermek de nerden çıktı, oturup düzgünce konuşmak yerine ceza da nein nesi yaaaa aaaaa, esgi yanlışını biliyo ve bunu anlayacak yaşta tamammıı, ceza falan veremessin, küçükken bana az mı karışırdın cık cık
olmuyo fant aaaaa

bi da o zati bana "içiyimm mi hala" diye sormaz, ki benimde izin vermeme gerek kalmaz cık cık, kızını ve kardeşini hiç tanımıyosun fanttttt

Ühüüee bnm yüsümden abi kardeş kavga ediyo. Babacım cnm bi daa denemem sözz. Hele uyuşturucu asla denemem. Halacım beni koruduun için saol sen de olmasan napçam bilmiyorum Sırıtan
607  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: olmak istediğin? : Aralık 17, 2005, 22:23:54
Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren Gözlerini Deviren

bnmkinden daha açıklayıcı olmuş Sırıtan
608  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 17, 2005, 21:23:07

Tabi ki içmiyo bi kaç kez denemişimdir o kadar. ühüüe Üzgün
609  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yıl Başı : Aralık 17, 2005, 20:26:21
610  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Julian McMahon : Aralık 17, 2005, 17:59:57
Balthezorrrrrrrrrr Sırıtan Sırıtan  Onun yüzünden Phoebe'nin başına gelmedik kalmadı yavs Dil Çıkaran

Edit: Brooke Burns'ten kızı varmış.

Elbisesi çok şirin Kahkaha Kahkaha
611  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Tv Dizileri : Aralık 17, 2005, 00:06:08
kaldırılmadı diziyi bitirdiler. Yani kaldırılıcağı için sona bağlamışta olabilrler o da mümkün Gözlerini Deviren

evet öyle yapmışlar... dün "full ekran" diye program vardı öyle söylediler :S

Ama ii oldu bi dizi çok uzayınca insan verem oluyo tez yoldan mutlu son Gözlerini Deviren Sırıtan
612  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Tv Dizileri : Aralık 16, 2005, 23:47:34
kaldırılmadı diziyi bitirdiler. Yani kaldırılıcağı için sona bağlamışta olabilrler o da mümkün Gözlerini Deviren
613  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Mark Evans, Harry'nin akrabası olabilir mi? : Aralık 16, 2005, 19:35:38
Onun sadece bir tesadüf olduğunu bir anlam çıkartılmaması gerektiğini açıklamıştı JKR die hatırlıyorum Gözlerini Deviren
614  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Blue : Aralık 16, 2005, 18:56:34
Olsa da olur olmasa da olur.. Gülümseyen
615  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Ergenlik bunalımı heralde : Aralık 14, 2005, 18:05:56
Katılıyorum Kahkaha Kimse laf etmesin harry'e bakayım!!! Dil Çıkaran

Üstelik Dumbledore'a da saygısızca davrandı gerçekten.. Ne diye sen o aletleri etrafa saçarsın.. Adamın kafası dururken! Yani eşyalar hakettiği yeri bulmadı o saygısızlık gerçekten Dil Çıkaran Bana Dumbledore demeyin zaten 5. kitapta.. Sirius'un ölümünde Harry'nin bi suçu yok! Herkes aynı şeyi yapardı.. Asıl suçlu zihinbend'in önemini bir an olsun anlatmamış bunak DUmbledore'undur! Bir katil varsa Harry'den önce Dumbledore'u suçlamak lazım.

auhaua süper kesinlikle haklısın Kahkaha Sırıtan
Sayfa: 1 ... 38 39 40 [41] 42 43