Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 09:34:24  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 134
1  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Helena Bonham Carter : Ağustos 19, 2008, 17:55:30
Sirius Black'i oldurdum! Cool kendisinin ve filmlerinin hayrani olmakla birlikte sadece Sirius'u oldurdugu icinde sevebilcegim bir insan Dil Çıkaran oynadigi filmleri cok beyeniyorum cok yetenekli bir oyuncu Cool
2  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hpc İstanbul buluşması/tarih 23 une alındı saat 12:00 da!!! : Ağustos 17, 2008, 20:11:45
benim gelebilmem imkansizlasti <.< dersane 8:30 - 17:00 arasiymis  Dudaklarını Mühürlemiş Hede Hödö ismimi silebilirsiniz...
3  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 18:00:22
bence ingilizler bugünü 1 nisanla karıştırdılar Dil Çıkaran üzülerek bir tahminde bulunmak istiyorum filmin çıkış tarihi 17 temmuza ertelendiyse Türkiye'ye büyük olasılıkla yaklaşık 1 ay sonra gelicektir Kararsız inanmıyorum ya filmin çıkış tarihini öyle bir uzatmışlarki filmi izlediğim zaman artık üniversiteye gidiyor olucam Şaşırmış Kahkaha
4  Diğer Konular / Kitap / Ynt: Bilinmeyen ama sizin KEŞFEDİP hayran kaldıgınız kitaplar var mı.... : Ağustos 15, 2008, 01:11:07
sol ayağım
isteyince insanın neler yapabileceğini gösteriyo Alkış

seni gönülden tebrik ediyorum o kitabı keşfettiğin için Dil Çıkaran

benim beğendiğim ama fazla bilinmeyen kitap = Tobie Lolness
5  Diğer Konular / Geveze / Ynt: ilginç bir test : Ağustos 15, 2008, 01:03:43
ben aklıma gelen şeyi ve rengini söylersem siteden süresiz uzaklaştırılırım Kahkaha çok saçma bir testmiş kimse kırmızı çekiç dememiş Dil Çıkaran

ayıp bişeyse tabiki sölemiceksin ama ben bu testi herkesin aklına kötü kötü şeyler gelsn dye paylaşmadım öle bi eğlence sayılır

bende seni suçlamadım zaten bu mesajı ne amaçla yazdın anlamadım Acayip
6  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hpc İstanbul buluşması/28.08.08 : Ağustos 15, 2008, 00:56:26
Godric Gryffindor adlı arkadaş ısmını yazıorum...olmadı bana öm atarsın
tamam

arkadaşlar boğanın önünde buluşulcaksa zaten özel bir şey yapmaya gerek yok,boğanın önüne geçip fotoğraf çektirenler dışında kimsenin boğanın önünde durcağını sanmıyorum ayrıca başka duran varsa da yanına gider sorarsınız hpcafedenmisin diye zaten büyük ihtimalle cafeden olur Gülümseyen

7  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Hangi Çizgi dizi-film Prodüksiyon'u? : Ağustos 15, 2008, 00:52:12
Öncelikle şunu söylemeliyim Cartoonnetwort değil Cartoon Network (aklıma birden Hermione'nin leviyoğğğsa değil leviosa demesi geldi Dil Çıkaran )

Looney Tunes karakterlerinin tümüne hayran olsam da sadece Powerpuff Girls için Cartoon Network diyorum Cool

Powerpuff Girls  Âşık
8  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4 | 8 | 15 | 16 | 23 | 42 Gerçekleri! : : Ağustos 15, 2008, 00:42:10
bu sayılarla iligili trajik bi durum var ki geçenlerde Selena adlı tv dizisinde bi büyünün bozulmasında kullanıldı!

yani büyüyü bozmak için bu sayıların söylenmesi lazımmıştı... Acayip

yazık...

onu bende izlemiştim Kahkaha bence de yazık kesin lostun yapımcıları selena dizisinde o rakamları görünce etkilenip diziye rakamları sokma kararı almışlardır,özentiler! Dil Çıkaran
9  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Hpc İstanbul buluşması/28.08.08 : Ağustos 15, 2008, 00:35:34
Ben gelmeyi çok isterdim ama o gün benimde dersanem var Üzgün aslında dersanem o saate kadar çoktan bitmiş oluyor ama bakırköyden kadıköye gitmek baya zaman aldığı için çok zor olur herhalde ama yinede eğer geçte olsa gel derseniz dersane çıkışı gelebilirim Dil Çıkaran
10  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Burhan,LOST Adasında :) : Ağustos 14, 2008, 16:05:29
Sayid: Adada Fransızca bilen var mı?
Shannon: Ben bili-..
Burhan: Jes köse, senyör.. Von jua  XD Kahkaha

Burhan:Ah sawyer bebişim yaa benim güneş kremine ihtiyacım var datLum bebeksi tenime bu güneş gitmiyi sende vardır baa versine hadi be hacı Kahkaha

bu iki konuşma çok doğru tespit olmuş çok güldüm XD
11  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Her An Dinlerim Dedikleriniz? : Ağustos 13, 2008, 23:12:11
System of a Down ve Linkin Park başka da yok sanırım...
12  Diğer Konular / Lost / Ynt: Lost-Final Bölüm Sinema Filmi(anket) : Ağustos 13, 2008, 23:00:43
harika da olabilir vasat da olabilir Gözlerini Deviren eğer tüm sorulara cevap verebilen güzel bir film yapılırsa sinemada izlemek sorun olmaz benim için Dil Çıkaran
13  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Tüm Zamanların En Çok Hasılat Yapan Filmleri : Ağustos 13, 2008, 22:50:58
Sıralamadaki 39.filme kadar olan bütün filmleri izlemişim ve izlemediğim sadece 4 film var Acayip hepside başarılarını hakediyorlar bence Cool

En çok beğendiğim Harry Potter filminin diğer Harry Potter filmlerine göre son sırada yer alması ilginç geldi biraz Dil Çıkaran

42.    Night at the Museum (2006)                                               $571,063,268

hayatımda izlemş olduğum en iğrenç filmlerden biri nasıl oldu da bu kadr iyi hasılat yaptı anlamıyorum o filme verdiğim paraya bile acırım :S

Benimde hayatımda izlemiş olduğum en kötü 2. ya da 3.film sanırım XD (Keloğlan kara prense karşı filmini asla unutamam Kahkaha ) ama gerçekten çok iğrenç bir filmdi ben de bu kadar hasılat yapmış olduğuna inanamıyorum Hede Hödö
14  Diğer Konular / Geveze / Ynt: Laf Atanlara İadeler : Ağustos 13, 2008, 19:06:26
hiçbirini beğenmedim Hede Hödö

-Hey,ne bakıyorsun birine mi benzettin?
-Evet,kaybolan köpeğime benzettim ondan bakıyorum Cool
15  Diğer Konular / Lost / Ynt: Benjamin Linus | Michael Emerson : Ağustos 13, 2008, 12:07:31
Juliet ve Goodwin olayını ben şimdi öğrendim.Hangi bölümde ki o?

4×06 - The Other Woman (Juliet ve Goodwin ilişkisi bu bölümde ayrıntılı bir şekilde anlatıyor)
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 134