Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:29:28  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 125
31  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: MSN görüntüleri : Temmuz 20, 2008, 11:30:50
Bi şey sorucam arkadaşlar Kararsız Kendi adresinizi neden ekliyorsunuz ona anlam veremedim ben Kararsız
32  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Anestezi (2007) : Temmuz 19, 2008, 19:26:05
33  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: _starlight_ : Temmuz 19, 2008, 17:31:26
Ben sevmiyorum çünkü hiç dinlemedim. Nolacak benim halim Ne?
34  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: the x-files : Temmuz 18, 2008, 22:51:28
Zaman Buldukça seyrediyorum. Çok güzel bir dizi ! Güzel Bir Paylaşım..!
Zaman buluyor olabilirsin de diziyi bulamıyor olabilirsin aynı zamanda dizi bitti çünkü Hede Hödö Neyse Hede Hödö
The X-Files : I want to belive adlı film 25 temmuz 2008'de amerikada ve birçok ülkede vizyona girecek amaaaaa Türkiyede 12 Eylül'de <.< Nedir bu kara bahtımız kem talihimiz anlayamadım Acayip

Filmin fragmanı : http://movies.ign.com/dor/objects/379767/the-x-files-i-want-to-believe/videos/xfiles_trailer_e_061308.html
35  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 18, 2008, 16:23:57
  Kopuksunuz ya Sırıtan XD Elif tişörtüne bittim XD

Ben kendi fotoğraflarımı hiç koymayayım. Deli sanırlar vallahi Acayip
Sen ne kıskançsın be herkesin tişörtünde gözün var Kızgın Hede Hödö

Elüüüf ben en çok mor olanı seviyorum patlıcan gibiiin aiii Sarılan Dil Çıkaran Sırıtan
36  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 18, 2008, 16:13:26
Banü bocum yine yapmışsın orcinalliğini yani ne diyeyim ben sana XD Hele son fotoğrafa taptım Hasan sağolsun XD Enneeee ondan diyorum ya bana uzak olsun diye Hede Hödö Aman duymasın zaten aramız bozuktu en son XD

Ayrıca Büşra sana katılıyorum! Sonuna kadar hak veriyorum! Destekliyorum! Arkandayım! Sinirlendim! Dil Çıkaran
Yahu nedir İmge'yle ikinizin saçları öyle Şaşırmış Her baktığımda bunalımlara girip girip çıkıyorum Ağlayan Uzamıyor da lanetler! Çaresizim, dermansızım, çıkmaz sokaklardayım Dil Çıkaran Yealnızım dostlarımmm yelanızım yeeaaaalnızzz! XD O zama ben olmuşum, kısın altımı XD Ahahahhahahasdf

Edit: Bak bak fesata bak hemen foto koydum ahuahauahauha XD
Ama neden mor saçlı fotografını koymadın <.< Tam fesatlık yapsaydın yapmışkene Hede Hödö Tenks beybe ayrıca senin fotografların da çok güzel ve yaratıcııı Dil Çıkaran Kahkaha

Dame sana da teşekkür ederim ama bana nazar değmez sadece ben ona değebilirim korkma yani Hede Hödö Kahkaha
37  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 18, 2008, 10:57:43
Geberik bea senin gözler ne renk Acayip
Sen söyle ne renk Ne?
yeşil ?? mavi ?? ela ?? olmadı çakır Hede Hödö ??
hangisi Ne?
Artık hangi renk olduğunu biliyorsun XD Hede Hödö

İmge balerin miydi? Hede Hödö Aman bea ben İmge' yi her şey sanıyorum zaten Hede Hödö İyi ki kız kızmıyor bana yani Dil Çıkaran Kendi kısacık kestirdiğim saçlarıma baktıkça sizin upuzun saçlarınıza özeniyorum. Hele o şapkalar yok mu ! Slytherin tişörtünden hiç bahsetmiyorum farkındaysan <.< Böhüüüüüüüüü Ağlayan

Senin yerinde olsam Hasan' ın kafasını kaldırıma gömmüştüm Dil Çıkaran Yaw benim asıl dikkatimi fotoğraflar değil senin imzan çekti zaten Sırıtan İlahi yahu sen çok yaşa emi Sırıtan Sırıtan Dardanel ton + nutella + patates kızartması eşit değüldür birine Hede Hödö Aiiiiiiiii ben de yapcam bunu Sırıtan Öhüm ama yapamam, neyse kapatalım bu konuyu Hede Hödö
Evet balerin , doktor hariç her şey kısacası Hede Hödö Siliterinli tişörtüm sadece başlangıç canıım her versiyonu var onun XD Fotograflarım dikkatini çekmez tabi zaten gördün bir de niye buraya yorum yazıyorsun haa <.< Hede Hödö Tenks beybee imzam güzeldir tabiiki dee seyving pipıl hantin tings Şeytani
38  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Bugün, ben doğdum, sen doğdun, o doğdu... : Temmuz 18, 2008, 10:48:13
eeeeeeeeesssssssssssssssssrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa doğum günü kutlu mutlu olsun olsun Kahkaha
39  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 17, 2008, 23:43:46
Geberik bea senin gözler ne renk Acayip
Sen söyle ne renk Ne?
40  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Recep İvedik ~ Togan Gökbakar : Temmuz 17, 2008, 23:04:55
Beğenmedim pek , birkaç espri güldürdü sadece ordan kurtardı biraz Dil Çıkaran İdare ederdi  Kararsız
41  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğraflarına Yorumlar : Temmuz 17, 2008, 22:59:12
Vay maşallah Acayip Tüü tüü pü Dil Çıkaran moduna girdim gene. geberesice! Çok güzel çıkmışsın yahu Acayip Sırıtan Cidden çok fotojeniksin Sırıtan
Tenks beybe Dil Çıkaran Kahkaha

Geberesice,en azından sizin başınıza bir kere gelmiş.Gripin Antalya'da tam 5 konser iptal etti! Kahkaha Ah,düşün sonuncu da halimizi...Yine güzelsin yavru Dil Çıkaran

Gözlerin renkli mi ki senin? O.o

Aa korktum ama senden Dil Çıkaran
Evet renkli sanırım Acayip Kararsız Aman salak Gripin gidip iki kederlenelim dedik adamlar gelmedi Hede Hödö Korkma benden aa Dil Çıkaran

Geberesice,  özellikle gripin konseri fotonda süper çıkmışsın  Gülümseyen

Delidir ,( ismini bilmediğim için ) ne güzel tatil yapmışsın biz daha tatil göremedk Üzgün  fotolarında çok gzl çıkmışsın cnm  Gülümseyen
Teşekkür ederim Kahkaha
42  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Supernatural : Temmuz 17, 2008, 22:29:23
2. sezon 13. bölümdeyim , çıldırmak üzereyim , dizileri protesto ediyorum bıktım artık beklemekten Hede Hödö
Sıpoylır içerir mesajım ona göre

43  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Temmuz 17, 2008, 22:22:53
Eveet 2008 yaz bilmem neyimle karşınızdayım Hede Hödö

44  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Temmuz 17, 2008, 21:38:13
Fotojenikten kastım,hiçbir fotoğrafta kötü çıkmamak gibin bir yeteneğinin olmasıydı Kahkaha
Açıkçası,bayılıyorum senin fotoğraflarına Dil Çıkaran
Biraz daha fotograf koyayım bayıl o zaman Hede Hödö Şaka bir yana teşekkür ederim Kahkaha
45  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: En sevdiğiniz üyeler hangileri? : Temmuz 17, 2008, 21:17:32
Göreceli Kavram fotojenikliğime hayran mı kaldın Acayip Çok sağol ama sen fotojenik görmemişsin Sırıtan Bu arada teşekkür ederim Kahkaha

şeyettirme : Baktım da üye fotograflarına fotocenik olduklarımı koymuşum ondan öyle demişsin sen Hede Hödö Kararsız Kahkaha
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 ... 125