Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 05, 2008, 06:34:24  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 122
1  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Dün 23:21:12
Vandalizm , grafiti suçu. Ay ne biçim baş yargıç bu Hede Hödö
2  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Dün 22:13:59
AYAKLANMA! Belgrad halkı baskılara karşı ayaklanıyor!
Başyargıç tutuklandı!

vay be Sırıtan
3  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Dün 21:11:17
Benim sorum kaynadı Ağlayan
4  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Dün 18:22:42
İyi fikir bence popomundo forumunda da söyle Kahkaha Bu arada boş zamanlarımda yaptıklarımı gizlenmek yapsam ne olur? Suçlular beni bulabilir mi? Halkı ayaklandırabilir miyim? Bu bir çelişki midir Ne?
5  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 21:56:08
Getirin yav , ne isterseniz getirin. Kim isterse gelsin , hobaa XD
6  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 21:52:32
Herkes gelebilir dedim , sormayın bi daha almam valla Hede Hödö

kilitli de değil ev  Hede Hödö Adım Jeanne Howell , öyle Hede Hödö
7  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 21:49:44
Aha ben dayak yicem sırtım kaşınıyo Hede Hödö XD

Belgradda ev kiraladım isteyen gelebilir arkadaşlar Kahkaha

Ben sende kalabilir miyiimm?? Kahkaha

Tabii beklerim Kahkaha Ama bi şey ikram etmem Hede Hödö
8  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 03, 2008, 14:11:25
değişen bir şey olmuyor sanırım hepsi belgrad a gidiyor Kararsız
9  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 02, 2008, 23:13:05
Belgradda ev kiraladım isteyen gelebilir arkadaşlar Kahkaha
10  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 02, 2008, 20:17:16
Aa evet :S Çöpe atayım en iyisi , şimdiden tutuklanmak istemiyorum.
Tek yol devrim Sırıtan Sırıtan Hede Hödö
11  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Belgrad Devrimi - 6 Temmuz : Temmuz 02, 2008, 20:06:12
Aaa  ben de konserim yüzünden Belgraddayım. Devrime de katılayım o halde Kahkaha
Bu arada üzerimde sadece dövmeler ve kulak tıkacı var sorun olur mu?
12  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Wanted ~ Timur Bekmambetov : Temmuz 01, 2008, 19:57:16
Harika , süpper ötesi bir filmdi. James ve Angelica çok çok ateşli bir çift oldu. İzlerken bir sıcaklık hissettim salonda Sırıtan
Yav bu yaz ne güzel filmler geliyor öyle hepsine gitmek lazım Acayip
13  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Genel çaylak soruları : Haziran 30, 2008, 18:55:35

Ben ntunnel'den girdim Gülümseyen

Biri bana anti depresan vermiş.Anti depresan nedir, nasıl çalışır? Dil Çıkaran
Yani anti depresan nedir biliyorum da, oyunda ruh halini, sağlığı nasıl etkiler, geçici midir kalıcı mıdır?

Bir de, ağrı kesiciler konserlerden önce alınınca da işe yaramıyorsa, var oluş sebepleri nedir?Ne işe yararlar?
Anti-depresan ruh halini yükseltiyor ama kalıcı değil. Ağrı kesici de sağlık ı yükseltiyor o da kalıcı değil. bitkisel ilaçlarlan ilgili birkaç möhüm bilgi vereyim sizlere Hede Hödö

Voodoo Tozu : ölüler diyarını ziyaret etmenizi sağlar. 10 başarı puanı verir ,  ama gebertebilir de Hede Hödö
Afrodizyak İksiri : Cinsel güç verir , eğer bir kere seviştiyseniz ikinciyi de yapabilmeniz için size güç kudre sağlar Hede Hödö
Ağrı Kesiciler : ağrı keser ama geçicidir Hede Hödö
Ertesi gün hapı : Seviştikten sonra içildiği taktirde hamile kalamazsınız , en azından o sevişme için Hede Hödö
Zehir şişesi : gebertir  Şeytani
Absinthe : çok sert bi içki, kafam bozuktu geçen de içtim hastanedeyim Sırıtan
Anti-Depresif Şurup : ruh halini yükseltir , geçicidir
Bitkisel İlaç : bunu bilmiyorum Hede Hödö

Dün cevap vermiştim ama görmedin sanırım Gülümseyen
14  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Harry'le evlenmekmiisterdiniz yoksa öpüşmekmi : Haziran 30, 2008, 17:06:40
Kırbaçlamak isterdim Hede Hödö
15  Diğer Konular / Popomundo Kulübü / Ynt: Popomundo genel sohbet : Haziran 30, 2008, 14:05:52
Gerek kalmadı çıktım hastaneden , çok sağolun ya Hede Hödö
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 122