Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:53:26  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 55 56 57 [58]
856  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: film : Ocak 21, 2006, 19:03:12
lavenderi salla da marietta olmalı kim gammaz olcak. cho mu??? ama ben luna yı çok merak ediyorum.bi açıklansa kim olcağı Kararsız
857  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: sizce şimdiye kadar oynadığınız hangi harry potter oyunu daha güzel..??????? : Ocak 21, 2006, 14:24:51
tabii ki de ateş kadehi sonra Qudittch world cup, azkaban tutsağı, sırlar odası, felsefe taşı
858  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Ergenlik bunalımı heralde : Ocak 21, 2006, 14:15:26
ya bence annayışlı karşılamak lazım. sirius onun sadece mektup arkadaşı değil gerçek babası gibiydi. sizin babanız ölse naparsınız???
859  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: en sevdiğim : Ocak 21, 2006, 13:42:58
benimde en sevdiğim hp kitabı. cedric in ölümü, balosu, görevleri, (rita)sı, durmstrang ı&beauxbatons u,voldi si ile bütünleşmiş süper bi kitap ben de okurken kendimden geçtiimmm Dil Çıkaran Sırıtan Öpücük
860  Harry Potter Konuları / Filmler / Ynt: sizce harry potter dizisinin en uyumlu kız ve erkeği kim???????? : Ocak 21, 2006, 13:38:00
tabii ki de viktor krum-hermione granger cedric diggory-cho chang(ama sadece balo da o da ikisi de çok kötü oldu diye) ama bence viktor u sürekli bi kahraman yapsalardı keşke..!!
861  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Ynt: Dumbledore'un eli : Ocak 21, 2006, 13:15:19
arkadaşlar elinizde harry potter ve ateş kadehi kitabı warsa 813. sayfasını açıp 2. paragraftan itibaren okumaya başlayın.orada harry annesinin korumasının üzerinden kalktığını söylerken dumbledore nin gözlerin de zafer parıltısı oluyor. harry bunun bir hayal olduğunu düşünüyor. ama bence gerçek. dumbledore çoktan öldü bence. ama 4. kitapta belki de barty crouch jr. ile bir ölüm yiyen daha çok özlü iksir kullanıyordu. dumbledore nin eline gelince. bence snape bunu öğrendi ve ona yardım etmeye karar verdi.yaralanınca yardım etti çünkü o sırada o da oradaydı. sonra snape e  güçlü bir hafıza büyüsü yaptı. snape onun için dumbledore u öldürdü...!!!!
862  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Ynt: Bu kitapta : Ocak 21, 2006, 13:00:45
harry qudittcih te seçme yaparken hufflepuff lı kızların seçmeye gelmesi...Göz Kırpan
863  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Ynt: Slughorn : Ocak 21, 2006, 12:55:55
bence slug çok iyi bir öğretmen.ben beğendiim. slytherin li tek olmasının nedeni onun gelecek vaadeden kişileri iyi seçip  hemen geliştirebilmesi. ama slytherin olmasaydı bence bir rawenclaw olabilirdi. ortada voldizımbırtının onu yanında istediği söylentileri war. ama ne kadar doğrudur bilmem. ama slug hayatta voldi nin tarafına geçmezzz. slug kulübü bir saçmalık. o zaman bütün öğretmenler yapsın bu saçmalığı ya da hiç kimse yapmasın!!!!
864  Harry Potter Konuları / Melez Prens / Sizce 6. kitabın en can alıcı sahnesi hangisi??? : Ocak 21, 2006, 12:48:11
 "Severus! lütfen" bitirdi beni Şaşırmış Utanmış AğlayanNe?
865  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Son Kitapta Kimler Ölür? : Ocak 21, 2006, 12:25:34
ya herkes harry ölür dio ama jkr diyo ki 7. kitabın sonunda harry nin bundan sonraki yaşamı hakkıında bilgimiz olcakmış.eğer harry ölürse bi ölünün ilerki yaşamını tahmin edemeyiz zaten yaşamıyo olur Ne?. ölüm yiyenlerden başta snape olmak üzere malfoylar, bellatrix ve tabii voldizımbırtı Sırıtan ölcek. diğerlerden luna ölür diye düşünüom ama çok zor Kararsız. charli, umbridge(inşallah), neville, deli-göz moody, viktor krum Ağlayan(jkr dediğine göre 7. kitapta kru u bir daha görecez)ölür. benim söylediğim kişiler ölürse kitap vahşet olur.ama olması Ağlayan
Sayfa: 1 ... 55 56 57 [58]