ben tahmin etmemiştim. biz seamus finnigan falan diye düşündük hep. dumbledore falan. ama o çıkması beni şaşırttı doğrusu. olsun yazmış bi kere olmuşla ölmüşe çare yoktur!!!!
biliyoruz zaten harry potter kazandı ama viktor krum kazanmalıydı bence!!! bi kere tipi uyuyo. harry hepsinin yanında ufacık kalmış çok uçmuş rowling!!!!
bence de döner dönsün. berk çok iyi söçylemişsin canım. bence de bi yıl ertelesin dicem ama o zman biz nası bilcez 8. kitap çıkmıcak. bence fred le george gibi yapsın yarısında kaçsın!!!
ewet bence de azkaban ı yayınlasınlar. ne bu böyle felsefe taşı sırlar odası bi onu yayınlıyolar bi onu. artık ezberledik canım(ben azkaban ı ezberledim çünkü haftada bir seyrediom cd den)
ya bence de çeviri özensiz. ingilizcesini okudum. horcux vardı hortkuluk diye çevrilmiş. bi tek bunu güzel buldum. ayrıca sayfa yazıları çok küçüktü. melez prens teki bi sayfa diğer kitaplardaki 1,5 sayfaya denk geliyo nerdeyse!!!
o adam tolga safer filmde pek görülmüyo ama karkaroff un yardımcısı. viktor krum rolü için gelmiş. onu almışlar ama sonra stanislav ianevski yi bulunca yönetmen o da başka bi rol olmuş diye duydum ben!!!
bence de snape nin harry ve ron un kafalarına vuraması komikti. ama cedric in ölümü çok kötüydü yaa bi de krum un gözlerinin saydamlaşması kötü olmuş!!!
konuyu başlatan arkadaşımız viktor krum demiş ama bence en iyi oyuncu oo. benim sinirolduklarım karkaroff oooffff o neydi öyle abi yaa daha düzgün bi adam bulamamışlar mıı?
ben de çok severim emma yı favori oyuncularımdan biridir. ama filmde onun performansını beğenmeyenler var mesela hhhhmmmmm. robert pattinson(cedric diggory) onun performansını beğenmiyor bir söyleşisinde görmüştümm!!!
krum un olduğu bütün sahneler snape in derste ron ve harry nin kafasına ikide birde vurması ve balo (krum un olduğu bütün sahneler demiştim ama) süperdi. ama beğenmediğim sahne yok hhhmmmm. bi düşüneyim!!!!