Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Temmuz 24, 2008, 00:22:09  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 58
46  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Harry Potter Cafe Seni Seviyoruz : Ekim 03, 2007, 18:03:28
tema süper olmuş ellerinize sağlık sefgili mod. lar
47  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Film hakkındaki görüşleriniz : Ağustos 11, 2007, 09:45:55
ya film genel olarak çok güzeldi ama ikinci bölüm daha da güzeldi. bellatrix'in sirius u öldürdüken sonra 5 yşındaki kız gibi koşup "sirius black'i öldürdüüm" sahnesinde nerdeyse gülmekten koltuktan düşüyodum Kahkaha

filmde beğendiğim başka sahneler de var tabii ki:

-Umbridge in snape in dersine girmesi ve tabii ki de ron un en gergin anda gülmesi
-fred le george un kaçısı
-azkabandan kaçarken bellatrix in gülüşü
-bütün savaş sahneleri (özellikle de dumbledore la voldemort un savaştığı sahnede dumbledore un suyu bükmesi)
-ve en baştaki ruh emici sahnesi(tam beklediğim gibiydi)

ve çok üzüldüm bütün kitapta ginny nin yarasa umacı büyülerinden bahsediyodu ama filmde bi tane bile yapılmadı(onun yerine reducto demişler  Hede Hödö)
48  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: HP Ticaret Konusu : Temmuz 29, 2007, 20:16:16
iyide ben kimseye direkt bir şey söylemedim ki.genel olarak konuştum.yani zevkler tartışılmaz.şimdi bu seri bitti(HP) bir anı almak istemezmiydiniz.yıllar sonra bile hatırlayacagınız bir hatıra.kimse tüketici delisi olsun demiyorum.ama azcık hayat renklensin yahu.

hıı tamam yanlış sazanlamışım Sırıtan
49  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Havadaki su buharından içme suyu üretiyor ! : Temmuz 29, 2007, 20:07:25
ya ama bunu  bizim burda kullanırsak ben evin içinde nefes alamam kalorifer çok nemsiz yapıyo havayı özel olarak nemlendirmeye çalışıyoruz. yani bu bi yandan evi ısıtıp bi yandan kapıyı pencereyi açmak gibi bişey ..

ama tabii ki de çok yaratıcı ve kullanşlı özelikle de küresel ısınmanın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde..
BAlkona koyarsınız (eger alıcaksanız) puhahaha Kahkaha

auhauhauah evet öyle yaparız Kahkaha Sırıtan XD
50  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: HP Ticaret Konusu : Temmuz 29, 2007, 20:06:08
herkes istediği gibi yaşar,kimse kimseye karışamaz.ben paramı şuna yatıracağım,şunu alacagım dersem bu sadece beni ilgilendirir.her kesin zevki kendine.senin hoşuna gitmeyebilir tamam kabul.ama karşındakine karışamazsın.belki senin için saçmadır ama benim için önemlidir bunu unutmayalım.

tamam karışmadım zatn isteyen istediğini yapar zatne kaç sattir bunu anlatmaya çalışıyorum..
51  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: e harry potter hayranları seri bitti. bundan sonra ne yapıcaz? nasıl unutucaz . : Temmuz 29, 2007, 20:04:43
ya evet unutmak zor ama güzel bi haztıra olarak kalır (filozof gibi konuştum hee Dil Çıkaran)
bi de j.k. 8. kitap olarak Hogwarts: Bir Tarih veya Dumbledore'un Hayatı ve Yalanları'nı yazsın .
52  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: OKS 2007 : Temmuz 29, 2007, 20:01:23
3 Ağustos diye biliyorum ben Göz Kırpan

evet doğru biliyosun..
53  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: HP Ticaret Konusu : Temmuz 29, 2007, 19:59:52
bence bu iinsanın bakış açısına bağlı mesela ben snin gibi düşünmüyorum.. insanlar saçma sapanb oyunlar için milyarlarını harcıyolar bence bu da gayet para harcanabilir bi şeydir.
demenı yanlıs buldum
eglencene bısı dıyen yok

böyle dememi yanlış bulduğunu biliyorum..
ben zevkime karışan olduğunu da söylemedim.  ama yinede saçma sapan oyunlara milyarlarca para harcaynları anlamıyorum. harry potter ı sevmeyenleri de anlamıyorum. ama karışmıyorum da..
54  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Havadaki su buharından içme suyu üretiyor ! : Temmuz 29, 2007, 19:55:17
ya ama bunu  bizim burda kullanırsak ben evin içinde nefes alamam kalorifer çok nemsiz yapıyo havayı özel olarak nemlendirmeye çalışıyoruz. yani bu bi yandan evi ısıtıp bi yandan kapıyı pencereyi açmak gibi bişey ..

ama tabii ki de çok yaratıcı ve kullanşlı özelikle de küresel ısınmanın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde..
55  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: HP Ticaret Konusu : Temmuz 29, 2007, 19:50:00
bence paralarını sacma sapan seylere harcayacaklarına İNSANLIK için harcasınlar daha ii FrozenHunter  Göz Kırpan

iyi de bu btün paramı eğlenceye harcıycağım anlamına gelmez. sadece eğlenmek için giderim oraya. insanlığa harcamam gereken parayı eğlenceye harcamak için değil!!
56  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: HP Ticaret Konusu : Temmuz 29, 2007, 19:39:13
bence bu iinsanın bakış açısına bağlı mesela ben snin gibi düşünmüyorum.. insanlar saçma sapanb oyunlar için milyarlarını harcıyolar bence bu da gayet para harcanabilir bi şeydir. türkiye de olsa ben de giderim..(zaten asa peşerin fln onları almayı düşünüyorum)
57  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Ketie Leung ve Phelps İkizleri 7 Ağustos'ta Türkiye'de !!!! : Temmuz 28, 2007, 15:29:35
evet ya şu galaların hepsini istanbul da yapıyolar bi taneciğini yalova da yapsanız ölür müsünüz kardeşim yaa Hede Hödö Ağlayan
58  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Anasayfa haberleri artık Forumda! : Temmuz 28, 2007, 11:25:38
çok güzel ve kullanışlı olmuş ben gördüğümde zaten konu açmayı düşündüm ama dedim boşu boşuna fazlalık yapmasın. tebrikler  Alkış
59  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Snape Hayran Kulübü : Temmuz 27, 2007, 19:05:47
ya ben de üye olmak  istiyorum ama çizim ve photoshop ta elimden hiç bişey gelmiyo Üzgün
60  Yönetim / Duyuru Panosu / Ynt: Zümrüdüanka'ya beraber gidelim mi? : Temmuz 26, 2007, 08:21:19
ya izmittede böyle bişey yapamazmıyız lütfennnnnnnn
biz hep böyle şeylerden mahrum kalıyoruzzzzzzzzzzzzz..............

Üzgün    Üzgün     Üzgün

ya izmit aslında yakın istanbul a ben yalova dan belki bi ihtimal gelebilirim bi deniz otobüsüne bakar da işte bilmiyorum  Kararsız
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6 7 ... 58