wwooow arkadaşlar siz uçmuşsunuz yaw hepinize ayrı ayrı tebrikler kendimi ezik hissettim

neyse efenim zaten sabah ta yazmıştım ama ayrıntılı yazayım bi de
9. sınıftayım sadece geometrim 4 gerisi 5 zaten açıkladığım gibi 5 gelme ihtimali yoktu çünkü yazılılar 60-70 iki tane 100 verse bile olmuyodu yazılı notumu yükseltir diye bekledim..maalesef olmadı. neyse artık 2. döneme zaten 2 dönem bnun için değil mi?

not ortalamam 92.99 dönemde en iyi benimki ama okul 1. faln açklamadılar olsa bile ben olamam heralde çünkü benden iyi olanlar vardır diğer dönemlerde..neyse efenim benimn de karnem byle işte..
yeni not sistemi biraz abartı olmuş bence.. teşekkür ve taktirin alt sınırları baya bi yüksek tutulmuş..yani ben olsam sınıfımda bi yazılıdan 4 ve 5 alanları taktir eder 3 alanlara teşekkür ederdim ; çok acımasız olmuş..
ayrıca bzim bi arkadaşn not ortalaması 70.93 tü ve hiç bişey alamadı çünkü matematiği 1 di. geri 4 ve 5 ti.. 3 ve 2 hiç yoktu. sırf matematik 1 diye bişey alamadı 70.03 alanlar teşekkür aldı..çok üzüldüm..yani yeni sistem hem çok abartı hem de böyle durumlarda adaletsiz..
neyse artık bırakalım bu okul meselelerini bi tarafa dinlenmemize bakalım.hepinize iyi tatiller..