Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
  Mayıs 16, 2008, 10:58:34  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 58
1  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS : Mayıs 04, 2008, 16:20:48
arkadaşlar eminim elinizden geleni yapacaksınız. sadece azıcık dikkatli olun ve heyecanınızı kontrol edebilin yeter. sonuçta dünyada sadece bilgi ve başarınızla değil ruhunuz ve davranışlarınızla da insansınız. bu sınavlar sadece başarınızı ölçer. istediğiniz yeri kazanamazsanız dert etmeyin. sonuçta lise bittikten sonra üniversiteye gidiceksiniz. daha çok (veya nasıl derseniz deyin) çalışarak istediniz yere gelebilirisinz.

neyse susyorum acayip uçtum. şimdiden hepinize başarılar diliyorum.umarım istediğiniz yerlere girersiniz.
2  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 23 Numara : Nisan 24, 2008, 08:59:48
bunlar tabii ki de raslantı olmayabilir ama bu tür şeyler bence insan psikolojisiyle alakalı. bu sadece 23 veya 13 için geçerli değil..mesela ben 15 sayısına kendi hayatımda bi dikkat etsem bundan yüzlerce şey çıkarabilirim. 23 sayısıyla ile ilgili olanlar sadece biraz daha dikkat çekici şeyler..tabi başka bi anlamı da olabilir ama bu tür şeylere pek dikkat etmem.
3  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Nisan 23, 2008, 00:37:32
Therion-Sirius B
4  Diğer Konular / Üye Duyuruları / Ynt: Siteme Oy verin lütfen : Nisan 23, 2008, 00:34:53
bildiğim kadarıyla böyle forumda ulu orta reklam yapmak yasak.. bunun için duyuru panosunu kullanmalısın sanırım..
5  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Şu an hangi şarkıyı dinliyorsunuz? : Nisan 19, 2008, 20:15:26
Therion - Fly to the Rainbow
6  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens'in tarihi belli oldu. : Mart 16, 2008, 14:08:17
voooovvv süperrr.. sonuçta 2 ay 2 aydır Kahkaha

tatile de denk geliyo obaaa

çok sağol haber için ama kaynağını haberle aynı mesaja atsaydın daha iyi olurdu Gülümseyen
7  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Sevgi 3 türlüdür : Şubat 05, 2008, 16:24:53
bunun yer aldığı kitab okumuştum..şimdi hatırlardım ben de çok beğenmiştim. çok sağol paylaşım için..
8  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Bu Gerçek Mi? Ne Bu? : Şubat 03, 2008, 20:34:26
yaw görünce hemn "aa peri gibi şey" tepkisi gelmiş. hemen ardından "olmaz canım peri olur muymuş hiç!" denmiş genellikle. belki peri değildir-böyle şeyler peri olmak zorunda mıdır?belki de peri tanımlarımız farklı.yani gerçek olabilir ama gerçekten de inanması çok güç fotomontaj mı, çin malı mı derken zaten işin suyu çıkar, dedikodular alır başını gider. olsaydı bile böyle bi evcil hayvanımın olmasını isterdim, tabi o şey hayvansa..
9  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Therion |iLqinç qrupların şahı| : Ocak 30, 2008, 13:02:01
bu grubu biliorum güzel bi grup ama sadece seawinds şarkısını biliorum Gözlerini Deviren...

zuhaha o zamanlar çok ezikmişim Kahkaha

şimdi therion dan başka grup dinlemiyorum vovin, lumeria, crowning of atlantis ve gothic kabbalah albümlerine özellikle bayılıyorum =)

tanıtım çok güzel olmuş sağol şebo
10  Diğer Konular / Not Defteri / Ynt: Nokta : Ocak 28, 2008, 21:35:24
aysu cum tam seni anlatıyo çok güzel olmuş ellerine sağlık Gülümseyen
11  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: En Komik Davalar!! : Ocak 28, 2008, 14:20:33
tanrıya dava açanları daha önce duymuştum. adamın birinin başına 8 kez mi ne yıldırım düşmüş onun için dava açmıştı..bunlar da ilginçmş bazılar gereksiz ama neyse..
12  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 -Ocak Yarıyıl Karneniz : Ocak 25, 2008, 22:00:44
wwooow arkadaşlar siz uçmuşsunuz yaw hepinize ayrı ayrı tebrikler kendimi ezik hissettim Gülümseyen

neyse efenim zaten sabah ta yazmıştım ama ayrıntılı yazayım bi de

9. sınıftayım sadece geometrim 4 gerisi 5 zaten açıkladığım gibi 5 gelme ihtimali yoktu çünkü yazılılar 60-70 iki tane 100 verse bile olmuyodu yazılı notumu yükseltir diye bekledim..maalesef olmadı. neyse artık 2. döneme zaten 2 dönem bnun için değil mi? Kahkaha

not ortalamam 92.99 dönemde en iyi benimki ama okul 1. faln açklamadılar olsa bile ben olamam heralde çünkü benden iyi olanlar vardır diğer dönemlerde..neyse efenim benimn de karnem byle işte..

yeni not sistemi biraz abartı olmuş bence.. teşekkür ve taktirin alt sınırları baya bi yüksek tutulmuş..yani ben olsam sınıfımda bi yazılıdan 4 ve 5 alanları taktir eder 3 alanlara teşekkür ederdim ; çok acımasız olmuş..

ayrıca bzim bi arkadaşn not ortalaması 70.93 tü ve hiç bişey alamadı çünkü matematiği 1 di. geri 4 ve 5 ti.. 3 ve 2 hiç yoktu. sırf matematik 1 diye bişey alamadı 70.03 alanlar teşekkür aldı..çok üzüldüm..yani yeni sistem hem çok abartı hem de böyle durumlarda adaletsiz..

neyse artık bırakalım bu okul meselelerini bi tarafa dinlenmemize bakalım.hepinize iyi tatiller..
13  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 -Ocak Yarıyıl Karneniz : Ocak 25, 2008, 09:03:41
ben de birazdan gitçem karne almaya karnem güzel bi tek geometri 4 olabilir.aslında 5 olması imkansız ama bizim hoca iyi onun için 4 olailir diyorum başka derlsrde desorun yok ..hepimize geçmiş olsun hepimiz 1 dönem boyunca çalıştık didindik belki çalışmalarımızın sonuçlarını gördük belki göremedik ama önemli olan bi çaba göstermekti.hepimiz bu tatili hakettik. hepinize iyi tatiller
14  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: dosyanın biçimini nasıl değiştirebilirim ?? : Ocak 24, 2008, 12:59:27
biraz geç olmuş ama yine de önereyim..total video converter isimli program bir çok video ve müzik formatlarını birbirine çevrebiliyo. hatta bazı formatları .gif e bile çeviriyo. sony ericson ve nokia için özel dönüştürme seçeneği de var..
15  Diğer Konular / Yardımlaşma / Ynt: Msn kilit : Ocak 24, 2008, 12:54:32
plus yüklüyse soruun yok demektir.

msn in açıkken bilgisayarın başşından kalkıcaksan "ctrl+space(boşluk tuşu)" yap sağ alt taraftaki simgelere yeni bi simge eklendiğini göreceksin. üstüne gelince msn le ilgili hiç bi yazı çıkmaz. yaptığın anda ilgili her msn ve penceresi için bir simge olur. örneğin aynı anda 2 tane msn açtın iki msn de de farklı kişilerle konuşuyosun. ctrl space yapınca iki msn ve bu msn lerin konuuşma pencereleri içn başka simgeler getirir. msn in kapanmaz, iletiler gelir ama herhangi bi şekilde uyarılmazsın, çift tıklarsan bütün penceler geri gelir. webcam açksa kapanmaz.tabi msn plus yüklüyse..umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 58