ya eğer istediğiniz yerlere girebilseydiniz bu kadar meb'e sövmez, ona buna kızıp durmazdınız. asıl siz açın gözlerinizi.
iki saat açıklama yapma zahmetine giremiycem özür dilerim, çünkü ne desem anlamıycaksınız diyeceğim şeyleri ve ben boşa ellerimi yoracağım. anlamak istemiyosunuz demek istediğim şeyleri sorun bu.
Umrunda olmadığının farkındayım.Lafı ortaya atıp kaçmakla meşgulsün çünkü...
umrumda değil çünkü kendimi kanıtladım, rahat rahat da giriyorum, kafama takacak hiçbir şeyim yok. burada boş yere OKS tartışmasına girmemin de haliyle bir anlamı yok. buna kaçmak denmez. daha önemli işlerim var gereksiz tartışmalara girmeye zamanım yok.
çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz. Hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım, hiç bencillik etmedim. Ama bunu hep suistimal ettiler ve hep nefret ettim bu durumdan. Ve içimde birikti. OKS'de size patlamasından dolayı özür dilemem gerek mi bilmiyorum ama evet şimdi bencilim ve benim dışımda kimin ne yaptığı umrumda değil. Arkadaşlarımdan bir iki tanesi dışında hiç kimse umrumda değil. ÖZÜR DİLERİM! ama hayır özür dilenecek bir şey yok. Siz de bencilsiniz, bencil olmasanız takmazdınız. değil mi?
bu arada Erkin, anlamamakta diretiyorsun falan diyorsun da, hiçbir şeyi anlamama gerek yok! ve anlamıyor gibi görünsem de anlıyorum, ama siz beni anlamıyorsun! Hiçbiriniz ve hayatınız boyunca bir kaç kişi dışında kimse dediklerimin gerçek anlamlarını anlayamayacak.
Elbette biraz bencil olacaksın bu konuda. Ne de olsa bu bir yarış. Ama MEB'i savunman hata. Gerçekten hata.