| |
Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 [2] 3 4 5 ... 33
|
|
17
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Gria_Himonas
|
: Temmuz 22, 2008, 12:00:48
|
|
Sürekli küsüyoruz şu aralar. Yani, aslında hemen hepsi benim suçum oluyor. Veletlikten ya da aptallıktan, bilemiyorum. Her neyse, şu anda yazacak pek birşey gelmiyor aklıma.
|
|
|
|
|
18
|
Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Dark Dream
|
: Temmuz 22, 2008, 11:55:30
|
Yay burcu mu dedin ?  Sen üye olalı bayağı olmuş aslında ama. Nickin güzel, şükret ki İngilizce'de telaffuzum iyidir  Ben Erkin. Ee, ben de Fenerbahçeliyim. Sonracığıma... Eh, keşke nickini Dark Dream olarak alsaymışsın.
|
|
|
|
|
23
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS
|
: Temmuz 17, 2008, 14:06:45
|
ya eğer istediğiniz yerlere girebilseydiniz bu kadar meb'e sövmez, ona buna kızıp durmazdınız. asıl siz açın gözlerinizi. iki saat açıklama yapma zahmetine giremiycem özür dilerim, çünkü ne desem anlamıycaksınız diyeceğim şeyleri ve ben boşa ellerimi yoracağım. anlamak istemiyosunuz demek istediğim şeyleri sorun bu.
Umrunda olmadığının farkındayım.Lafı ortaya atıp kaçmakla meşgulsün çünkü...
umrumda değil çünkü kendimi kanıtladım, rahat rahat da giriyorum, kafama takacak hiçbir şeyim yok. burada boş yere OKS tartışmasına girmemin de haliyle bir anlamı yok. buna kaçmak denmez. daha önemli işlerim var gereksiz tartışmalara girmeye zamanım yok.
çok bencil olduğumu düşünebilirsiniz. Hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım, hiç bencillik etmedim. Ama bunu hep suistimal ettiler ve hep nefret ettim bu durumdan. Ve içimde birikti. OKS'de size patlamasından dolayı özür dilemem gerek mi bilmiyorum ama evet şimdi bencilim ve benim dışımda kimin ne yaptığı umrumda değil. Arkadaşlarımdan bir iki tanesi dışında hiç kimse umrumda değil. ÖZÜR DİLERİM! ama hayır özür dilenecek bir şey yok. Siz de bencilsiniz, bencil olmasanız takmazdınız. değil mi?
bu arada Erkin, anlamamakta diretiyorsun falan diyorsun da, hiçbir şeyi anlamama gerek yok! ve anlamıyor gibi görünsem de anlıyorum, ama siz beni anlamıyorsun! Hiçbiriniz ve hayatınız boyunca bir kaç kişi dışında kimse dediklerimin gerçek anlamlarını anlayamayacak. Elbette biraz bencil olacaksın bu konuda. Ne de olsa bu bir yarış. Ama MEB'i savunman hata. Gerçekten hata.
|
|
|
|
|
24
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 2008 OKS
|
: Temmuz 16, 2008, 21:41:37
|
|
Ah Aslı vah Aslı. Anlamamakta çok diretiyorsun şu sıralar. O 40 net yapan arkadaşın heyecan yapmıştır ya da benzeri bir durum olmuştur. Bu konuda pek çok olasılık vardır. Ama ya 40 net yapan biri 66 yapıyorsa? Kaydırmış mıdır? Kopya mı çekmiştir? Hayır, bu bir kişi olsa anlarsın ama bu durumda o kadar çok insan var ki.
|
|
|
|
|
25
|
Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Küçük Kadınlar
|
: Temmuz 16, 2008, 19:19:47
|
Dün bunu kardeşim izliyordu. Rezil kız, sonunda Pembe Keçi gibi olacak ya neyse. Ne o öyle eniştesi kızın kolasına ilaç atmış falan. Vah zavallı "Küçük Kadınlar" ne güzel kitaptı  Evet yahu. Çok cıvıttılar daha baştan  Çok sıkıldım ben bu diziden. Yeliz filan hiç doğal gelmiyor. Yahu herifin salyaları akıyor; nasıl anlamazsın? Dizide küçük kızın kafası daha çok çalışıyor. Ayrıca, eniştenin salyaları akarak bakması ayrı bir nokta, tabii. 
|
|
|
|
|
26
|
Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 11 Eylül'ün hiç yayınlanmamış fotoğrafları
|
: Temmuz 16, 2008, 19:05:33
|
Elbette kıyaslanamaz. Ve anlamadığım şey; Amerika nasıl oluyor da hâlâ utanmadan kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Öyle kahrolası bir ülke. Kendi insanlarını öldürdüler işte. Diyecek o kadar çok şey var ki. Alkışa gelince... Sanırım arkadaş birşey keşfetmenin gururu ve sevinci içerisinde kendini alkışlıyor 
|
|
|
|
|
28
|
Diğer Konular / Müzik / Ynt: Girişine Hasta Olduğunuz Parçalar ?
|
: Temmuz 16, 2008, 15:59:56
|
|
Judas Priest - The Ripper Iron Maiden - Phantom Of The Opera Buddy Holly - Runaround Sue Nirvana - Smells Like Teen Spirit Nirvana - Lounge Act Moonspell - Alma Mater Led Zeppelin - Stairway To Heaven
Off, çok var. Yazmayacağım hepsini.
|
|
|
|
|
|
|
|