Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 03:28:55  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 33
1  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Bu banyodan çıkış yok : Ağustos 16, 2008, 22:42:11
Biraz zorladı ama bitti. Klozetin hortumunu kesince bitiyor Dil Çıkaran
2  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Coca-Cola "Brrrr" Reklamı : Ağustos 16, 2008, 21:36:14
Mantığını anlamadığım senaryolar üzerine çekilmiş reklamlar. Bilmiyorum neden oynadıklarını bu reklamlarda. Ne bileyim ya, şu Twist And Shout'ın içine edildiği kek reklamından bile daha sinir bozucuydu. Ama hiç bir reklam Dew motor yağları mıdır nedir o reklam kadar sıkıcı ve sinir bozucu olamaz. Yani o reklamı izledikten sonra araba almamaya karar verdim diyebilirim. Dil Çıkaran
3  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Televizyondaki Kırıntılar : Ağustos 16, 2008, 15:05:05
Daha önce bu sitede okuduğuma dair yemin edebilirim.
4  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Melez Prens Gösterimi, Temmuz 2009'a Ertelendi : Ağustos 15, 2008, 20:53:31
Veritaserum'da chat yaparken öğrendim. Ve açıkçası epey üzüldüm ve sinirlendim Dil Çıkaran Ne desek boş, beklemek zorundayız yine.
5  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Üye Fotoğrafları : Ağustos 11, 2008, 05:30:41

Yarım saat önce çektim.

6  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: ATV : Ağustos 08, 2008, 22:56:11
Evet, Mesut Yar bir Jon Stewart özentisi. Uff, çenemi tutayım tutmasına da şu ATV konusunda çok kesin yargılarım var diyebilirim Dil Çıkaran
7  Diğer Konular / Müzik / Ynt: harry potter türküsü çıkmış : Ağustos 08, 2008, 22:49:45
süpermiş

Ne süpermiş? Arkadaşım, sen okumuyorsun sanırım Dil Çıkaran Her neyse, büyük ihtimalle -böyle bir şey gerçekten varsa- şorolo bir şeydir.
8  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Gria_Himonas : Ağustos 07, 2008, 22:51:23
Achromatic, keşke, nadir insanlardandır, deseydin. Böyle biraz hakaret gibi oldu. Her neyse, Gria yok uzun zamandır. Biz de bekliyoruz.
9  Diğer Konular / Kulüpler / Ynt: Sezen Aksu Sevenler Hayran Kulübü : Ağustos 03, 2008, 18:22:25
Aslında ilgim yok ama başarılı bir şarkıcı. Pek çok güzel şarkı yapmıştır. Ve söylemeden geçemeyeceğim:

Başlıkta biraz sorun var gibi. Yani bu isimle sanki Sezen Aksu sevenlere hayranlık duyulduğu ifade ediliyormuş gibi. Adını Sezen Aksu Hayran Kulübü olarak değiştirmek yerinde bir karar olur diye düşünüyorum.
10  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Uğur Dündar'dan M.Ali Birand'a Yumruk! : Ağustos 03, 2008, 00:27:43
İkisini de hiç mi hiç sevmem. Yaptıkları doğru değil tabii. Ve ben hep merak etmişimdir Mehmet Ali Birand'ın doğru düzgün konuşamıyorken o işi yapma nedenini.
11  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Osman Yağmurdereli Vefat Etti! : Ağustos 03, 2008, 00:22:05
Önemli bir ses sanatçısı*
Önemli bir yapımcı*
Önemli işler yapabileceğini sandığım bir Milletvekili..

Nur içinde yat Osman Yağmurdereli..

Derler ya dünyadan bir yıldız geçti...

İşte öyle birşey dünyadan bir yıldız daha geçti...

Ah, yapma... Sence o parti altında ne kadar önemli işler yapabilirdi ki? En iyi ihtimal az zarar vermesiydi. Her neyse, kuralların dışına çıkmayayım fazla. İşi bakımından pek tanımam kendisini. Şu ana kadar ne yaptığını da bilmiyorum ya, neyse işte.
12  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: İyice abartıp saat 05:00'ten sonra cafe keyfi yapanlar : Temmuz 24, 2008, 06:38:55
Ben ayılmaya başladım Hede Hödö Hiç uykum yok Dil Çıkaran Bugün uyumam sanırım. Her neyse. Kimse yok mu? Hede Hödö
13  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Günün Şarkısı : Temmuz 23, 2008, 14:04:43
Blood Divine - Mystica
14  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Gria_Himonas : Temmuz 22, 2008, 12:00:48
Sürekli küsüyoruz şu aralar. Yani, aslında hemen hepsi benim suçum oluyor. Veletlikten ya da aptallıktan, bilemiyorum. Her neyse, şu anda yazacak pek birşey gelmiyor aklıma.
15  Diğer Konular / Üye İlişkileri / Ynt: Dark Dream : Temmuz 22, 2008, 11:55:30
Yay burcu mu dedin ? Dil Çıkaran Sen üye olalı bayağı olmuş aslında ama. Nickin güzel, şükret ki İngilizce'de telaffuzum iyidir Dil Çıkaran Ben Erkin. Ee, ben de Fenerbahçeliyim. Sonracığıma... Eh, keşke nickini Dark Dream olarak alsaymışsın.
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 33