Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 21, 2008, 15:40:26  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 273 274 275 [276] 277 278 279 ... 296
4126  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: DANİEL AŞIK OLDUU :) : Ocak 24, 2007, 18:24:15
üüüü Ağlayan Ağlayan Ağlayan

ya kıza bak ya olmaz böle bişiy yaaa Ağlayan Ağlayan Ağlayan

ama ama ama... Ağlayan Ağlayan Ağlayan

edit:hangi gazete bu yaa dan gözlük takmioduki manyaklarmıdır nedirler Kızgın <.<

sana kesinlikle katılıyorum şu anda suikast planlıorum kızı öldürmek için

bende geliyorum birlikte planlayalım Kızgın

saatleri ayarlayalım
4127  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: Mutlu Yillar Mackenzie Jean Rowling!! :P : Ocak 24, 2007, 18:11:20
bakmayin öyle haberde gülücükler saçtigima,formaliteden onlar Kahkaha bu çocuk dogmasaydi biz melez prensi daha erken okuyacaktik   Sırıtan daha dün gibin hatirliyorum,çok sinirim bozulmustu hamile kalmasina  Dil Çıkaran aman hamilelikti ,minik bebekti derken kitapla ilgilenemedi   Acayip zaten kadin rahat durmuyoki  Hede Hödö

evet, kitap belki daha kalın olabilirdi. Ama y,ne de Mutlu Yıllar
4128  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: hangi öğretmeni seviyorsunuz??? : Ocak 24, 2007, 17:59:51
Ben en çok Lupin, Dumbledore ve Snape' i seviyorum
4129  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: DANİEL AŞIK OLDUU :) : Ocak 24, 2007, 17:58:53

bu başka bi fotosu
4130  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: DANİEL AŞIK OLDUU :) : Ocak 24, 2007, 17:50:39
amann kız de pek çirkinmiş yani bana göre öle ya da resimde öle çıkmış bilmiyorum  Hede Hödö Dil Çıkaran Hede Hödö Dil Çıkaran Hede Hödö Dil Çıkaran Hede Hödö Dil Çıkaran

kzı biraz çirkin evet, ayrıca "edit" diye bişi var, üstüste iki mesaj atma
4131  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: HP CAFE DANSa : Ocak 24, 2007, 17:49:29
aaaa, çok güzel. Sağol
4132  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Osmanlı Padişahlarının Ölüm Nedenleri? : Ocak 24, 2007, 17:47:45
bu konu taa 24. sayfaya gelmiş
bence güzel bir konu u arad ölüm nedenleri çok ilginç yani o kadar büyük insanların bu hastalıklardn ölmesi  Hede Hödö

ne 24 yaw, 2. sayfada
4133  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Harry Potter kitapları buharlaştı : Ocak 24, 2007, 17:42:08
 Galler' deki bir geri dönüşüm fabrikasından 3000 paket Harry Potter kitabı çalındı.

Bu paketlerin herbirinde br okul çantası ve Comic Relief' in ricası üzerine JK' nin yazdığı Fantastik Canavarlar Nelerdir ve Nerelerde Bulunurlar ve Çağlar Boyunca Quidditch vardı.

Polis bu kitapların kendisine satılması teklif edilen veya haftasonu bu fabrikanın yakınında şüpheli bir şey gören kimselerin durumu kendilerine bildirmesini rica etti.

Not: Özetledim, tamamını okumak için tıklayın
4134  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Hermonie Ron'u mu yoksa HARRY'mi seviyor? : Ocak 24, 2007, 17:24:18
6 . kitapta o parvati' yle çıkınca sinir krizi geçirdiğine göre besbelli Ron' u seviyo  <.<
4135  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: HARRY POTTER ' ı bir TÜRK yaratsaydı? )(kitabını)( : Ocak 24, 2007, 17:20:53
yazarını bilmem ama harry tıpatıp aynısı olurdu ha belki bide küçük kız kardeşi olabilirdi.  Hede Hödö harry ve ron ilerki yıllarda hermi için kavga ederlerdi. hermi harry yi severdi ama nedendir bilmem ronla evlenirdi. çok daha fazla düşmanları olurdu önlerine gelen harry ve küçük kız kardeşine kin beslerdi. bazı öğretmenleri aşırı korumacı bazılarıda snape den bile kindar olurdu.

türk bir hp kitabı deyince aklıma direk emrah ve besleme filmlerinden bi görüntü geldi.  Utanmış

Kahkaha benim de aklıma bunlar geldi
4136  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore Kesin Animagus;işte kanıtı : Ocak 24, 2007, 17:13:28
anka uyardı evet, ama bir anka olmak insana ne kazandırır ki? Kaçamazsın, saklanamazsın...
4137  Harry Potter Konuları / Ölüm Yadigârları Kitap / Ynt: Dumbledore Kesin Animagus;işte kanıtı : Ocak 24, 2007, 16:30:38
evet o zaten büyük bir büyücü neden animagus olmasınkı.ya şimdi aklıma geldi ya voldemort o da olabılırmı?

Bence Voldizort animagus değildir... Çünkü o kendini bir hayvana dönüşmeyecek kadar asil görüyor... Ayrıca Salazar Slytherin in de animagus olmadığından eminim... Yani kibirlerinden dolayı kendilerini kimseden gizlemiyorlar (güya) müritleri ve düşmanları onu olduğu gibi görmeli...

4. kitapta Harry'e ne diyor..

" Seni öldürürken gözlerindeki ışığın sönüşünü görmek istiyorum..."
yani adamın psikolojisi ortada...
BEN BEN BEN... bu yüzden bence animagus olmaz... Voldi...

Voldemort da bir animagus olabilir bence, ayrıca adını düzgün söyle >Gülümseyen
4138  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Seviyorum, var mı! : Ocak 24, 2007, 15:16:38
güzl ve doğru bir yazı olmuş Gülümseyen
4139  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Yeni Resim- Harry, ikizler ve Nigel : Ocak 24, 2007, 15:11:52
nigel kitapta yok fakat dördüncü filmde rupert'a resmi cüppesini getiriyor Dil Çıkaran filmdeki performansını çok beğendikleri için beşinci filmde ona özel bi karakter yaratmışlar Kahkaha

cüppe getirmenin performansı mı olurmuş?  Dil Çıkaran Hede Hödö
4140  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Yeni Resim- Harry, ikizler ve Nigel : Ocak 24, 2007, 12:19:24
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı filminden yeni bir resim daha internette yayınlandı. Resim küçük, çözünürlük kötü de olsa resimde Harry' i, Weasley İkizlerini ve Nigel adlı gizemli çocuğu görebiliyoruz. Resim ihtiyaç odasında bir D.O. toplantısını gösteriyor. Resim daha büyüğünün de yayınlanmasını umuyorum.

Sayfa: 1 ... 273 274 275 [276] 277 278 279 ... 296