Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 25, 2008, 01:53:51  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 276
1  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Bugün Daniel'in doğumgünü!!! : Temmuz 23, 2008, 12:09:43
Bu konunun yeri Gazetedir; ayrıca oraya da tarafımdan bizzat konulmuştur. Lütfen dikkat edin
2  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Karanlıklar Ülkesi: Evrim : Temmuz 23, 2008, 11:31:43
Dün serinin ilk filmini izledim; siteye yorum şey edicektim- ama konusunun açmamışlar. Ben de üşendiğimden buraya yorum şey ediyorum. Kahkaha İlk filmi çok güzeldi, hele de benim gibi bir kurt adam hayranı söz konusu olduğunda çok çok güzeldi. Yakında bunun da VCD'sini alıp izleyeceğim, bakalım "Evrim" nasılmış  Hede Hödö
3  Diğer Konular / Lost / Ynt: 4 | 8 | 15 | 16 | 23 | 42 Gerçekleri! : : Temmuz 23, 2008, 11:23:43
Bu Lost zımbırtısını izlemiyorum; ama ilgimi çektiğinden şu "İkizler" işini araştırmıştım Dil Çıkaran Zaten adamlar sağdan soldan bilgi alıp bir dizi çıkartmışlar ortaya. Koskaca John Locke'u da diziye soktular ya, helal olsun ne diyeyim XD
4  Harry Potter Konuları / Gazete / Rowling Annesinin Harry'i Bilmediğine Pişman : Temmuz 23, 2008, 11:14:42
BBC Scotland MS hakkındaki belgeselinde annesini de bu hastalıktan kaybeden Rowling'le minik bir röportaja da yer verdi. Bu röportajda Rowling araştırmalar için kullanılabilir fonların eksikliğinden ve o ölürken annesini seyretmek zorunda kalmanın zorluğundan bahsediyor. (Aslında Rowling hemen her röportajında bundan bahsediyor. Gerçekten çok zor bir şey olsa gerek.) Ayrıca annesinin Harry Potter'ı asla bilmediğine çok pişman olduğunu söylüyor.

Alıntı
Harry Potter'ı yazmaya o ölmeden altı ay önce başladım. Bu apaçık bir pişmanlık, çünkü yazdığım şeyi ona asla anlatmadım.

Benim yazmak istediğimi biliyordu- Bunu ne kadar ciddiye aldığını bilmiyorum.. Harry Potter hakkında hiçbir bilgisi yoktu.

Alıntı
Ben evden giderken, yardımsız yürüyebiliyordu. Oysa ben mezun olduğumda bir tekerlik sandalyeye mahkumdu ve evde de bir koltuk değneğine ihtiyaç duyuyordu.

Bunu izlemek korkunç

5  Harry Potter Konuları / Gazete / Mutlu yıllar Daniel!! : Temmuz 23, 2008, 11:01:48
Daniel Radcliffe, bilmeyen yoktur ya yine de söyleyeyim Harry Potter, 19. yaş gününü kutluyor.

Mutlu yıllar Daniel!! Sihir dolu bir hayat geçirmen dileğiyle...

6  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Masaüstünüzü Görelim... : Temmuz 23, 2008, 00:43:19

Benimki Dil Çıkaran Çok şaşıracaksınız Kahkaha Kenaaan  Âşık
7  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 1 ~ Öykü : Temmuz 22, 2008, 21:03:23
Elbette mistik bir havası olmalı; ama yazıdaki karakterin de gizemi olmasın yahu Kahkaha Yani zaten yazını bir gizem üzerine kurmuşsun, bir de bunu yapmamalıydın bence :/
8  Diğer Konular / Genç Yazarlar Çetesi Barınağı / Ynt: Yorumlar ~ Grup 1 ~ Öykü : Temmuz 22, 2008, 20:55:16
Madeleine;

Hikayeni beğendim, ki zaten sana da söylemiştim. Zaten oldum olası böylelerini okumaktan zevk alırım. Bir çırpıda biterler. Genel olarak şunu söylebilirim ki, ölüm aklıma gelmemişti. Sonu da gayet hoş olmuş. Yapaylıktan kurtarmışsın, eski halinden iyi olmuş. Açıkçası ben de Alper'in yerinde olsam ben de öyle derdim. Ama karakter kız mıydı erkek miydi anlayamadım doğrusu :S Yani Alper "Rimelin akmış güzelim" falan diyor ama yani, ne bileyim bence bunu biraz daha belli etmeliydin. Betimleme yapmalıydın, karakteri daha iyi anlatmalıydın falan. Bir de karakter çıplak olmalıydı, ya da kendini çıplak hissetmeliydi ne diyeyim. Ama sonuç olarak, güzeldi  Gülümseyen
9  Diğer Konular / Müzik / Grup Tual : Temmuz 22, 2008, 20:12:50

Grup Tual, 1995 yılında Göksel Öncan (davul), İskender Türsen (bas), Sezi Çeşitli (vokal), Ertuğrul Perşembe (gitar) ve Mahmut Perşembe (gitar) tarafından kurulan Türk Rock müzik grubudur.

Grup Elemanları 

İskender Türsen (Vokal)
Göksel Öncan (Davul)
Ertuğrul Perşembe (Gitar)
Arda Kaynak (Gitar)
Mustafa Aykurt (Klavye)
Özgür Aratan (Bas/Geri Vokal)

1995 yılında kurulan grup; 1997 yılında kendi isimleri ile aynı adlı "Tual" albümünü, 2002 yılında "Pencere" albümünü, 2005'te "Tual-2005" albümünü, 2008 yılında ise "Yalınayak" adlı son albümlerini çıkarmışlardır.

Tual, Pencere, Karanfiller, Acını öyküsü, Alyans, Tiryakinim, Deliriyorum, Ulan, Kasım gibi pek çok popüler şarkıya imza atmıştır.

2007 yılı başında Tual'den ayrılan İskender Türsen, Tual grubunun ilk elemanlarından davulcu Göksel Öncan ve Gitarist Ertuğrul Perşembe ile bir araya geldi. Gruba Klavyeci Mustafa Aykurt, bas gitarist Özgür Aratan ve aynı zamanda grubun son çıkaracağı albümün prodüktörlüğünü de üstlenen gitarist Arda Kaynak'ın da katılımıyla "Grup Tual" adıyla yollarına devam etme kararı aldılar. Grup son albümünü resmi web sitesi olan http://www.gruptual.com dan üye olanların ücretsiz olarak şarkıları download edebileceği şekilde dinleyicilerin beğenisine sunmuştur.

http://www.gruptual.com

*Şiddetle tavsiye ederim. Özellikle "Pencere" parçasını
10  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Var Mısın Yok Musun? : Temmuz 22, 2008, 20:08:12
O paraların %30'unu devlet alıyor, bilmem ne vergisi. Ama Acun diğerleri gibi değil, o veriyormuş paraları (trink-yazar kasa sesi) Adamı seviyorum yahu, hele o Lacoste'ları yok mu, içimdeki timsah aşkını kabartıyor Acun Hede Hödö Zevkli insanın hali başka
11  Diğer Konular / Müzik / Ynt: Grup MP3 : Temmuz 22, 2008, 20:01:54
Sevmek Zamanı sevdiğim bi şarkı Dil Çıkaran Ne yani, şimdi Epiphany midir nedir onun cover'ı çıksa sen öğrenmeyecek misin? Yeme beni pembişko  Hede Hödö
12  Diğer Konular / Televizyon / Var Mısın Yok Musun? : Temmuz 22, 2008, 20:00:09
Var Mısın Yok Musun, Türkiye'de Show TV'de yayınlanan, yapımcılığını Acun Medya’nın sunuculuğunu Acun Ilıcalı’nın yaptığı, bir çok ülkede Deal or No Deal adı ile yayınlanan, tamamen şansa dayalı, yüksek miktarlarda paralar kazandırabilen bir yarışma programıdır.

24 yarışmacı yarışma öncesi 24 kutuyu sıra ile seçtikten sonra, içlerinden biri kura ile günün yarışmacısı olur. Geri kalan 23 kutu ise gelecek bölümlerde yarışmacı olan arkadaşlarının elinde duruyor. 1 YTL ile 500.000 YTL arasında para miktarlarının olduğu ve para ağacı adı verilen tablo arayıcılıyla miktarların takip edildiği yarışmada,yarışmacı oyuna başlarken ne kendi elindeki kutunun ne de diğerlerinin içinde ne olduğunu bilmemektedir. Yarışmacı kendi isteğiyle diğer yarışmacının kutularını sıra ile açtırır. Önce 5 sonra son 2 kutu kalana kadar 3'er kutu ara ile Hamdi Bey adlı bankacı tarafından yarışmacıya teklifler sunulur. Yarışmacının amacı kendi kutusunda oyunun sonunda kazanacağı ödülün ne olduğunu tahmin edip, banka ile pazarlık ederek kazanacağı ödülü maksimuma çıkarmaktır. Küçük miktarlar açtırdıkça teklif çoğalmakta aksi takdirde azalmaktadır. Yarışmacı teklifi varım diyerek kabul ettiğinde, sanki kabul etmemiş gibi kutular açtırılarak yarışmacının doğru karar verip verilmediği kontrol edilir. Yokum diyerek devam ederse, bir sonraki teklife kadar kutuları tekrar açtırır. Hiçbir teklifi kabul etmediği takdirde yarışmacı kendi kutusundaki miktarı alır.

Yarışma ilk başladığında Show TV de ana haber bülteni öncesi yayınlanmaktaydı. Çok seyredildiği anlaşılınca haber bülteni sonrasına alındı ve yarışmada bazı değişikliklere gidildi. 22 olan yarışmacı ve kutu sayısı 24’ e 250.000 YTL olan büyük ödül ise 500.000 YTL ‘ye çıkarıldı.

Mart 2008'den itibaren para ağacına 3 adet 500.000 Ytl konmaya başlanmıştır. Bu nedenle 250.000 ve 100.000 Ytl ödülleri para ağacından çıkarılmıştır. 23 Mayıs 2008'de ise sağ bölümdeki para miktarları değiştirilerek yükseltilmiştir.

31 Aralık 2007'deki büyük ödülün 1.000.000 YTL olduğu ve mankenler tarafından açılan 26 çantanın yeraldığı yılbaşı özel programında formatta bazı değişikliğe gidildi. Bu program için önce yarışmacıların oylarıyla belirlenen 2 kişi izleyicilerin telefonla kısa mesaj oylarına sunuldu. Kemal adlı yarışmacı yarışma hakkını elde etti ve 125.000 YTL kazandı.

Yarışmada şu anki rekor 200.000 YTL ile Yusuf adlı yarışmacıya aittir.

17 Mayıs 2008 tarihindeki programda A Milli Futbol Takımı kadrosu yarışmıştır. Teknik Direktor Fatih Terim asıl yarışmacı olmuş; futbolcular ve teknik heyet ise kutuları açmıştır. Yardım amaçlı bir program olduğu için son iki kutu kala normalden kat kat fazla olan 300.000 Ytl lik teklif yapılmış ve teklifi kabul eden Fatih Terim'in kutusundan 500.000 Ytl çıkmıştır. Kanazılan paraya Milli Takımımız tarafından 200.000 Ytl daha ekleyerek 500.000 Ytl lösemili çocuklara bağışlamıştır.

Yarışmada en büyük teklifi geri çeviren yarışmacı 150.000 YTL' yi kabul etmeyen Beyazıt olmuştur. Beyazıt daha sonra devam ederek kutusundaki 50.000 YTL' yi almıştır.

En büyük kaçırılan teklif Demet adlı yarışmacıya aittir. 70.000 Ytl lik teklifi kabul eden yarışmacı devam etseydi son ikiye 2 adet 500.000 Ytl ile girecekti. Son teklife gerek kalmadan yarışmanın büyük ödülünü almış olacaktı.

Carol adlı yarışmacıya arabaya karşılık yarışma hakkından vazgeçme teklifi yapılmıştır. Bu teklifi kabul eden yarışmacı arabayı aldı ve kutusundan 200 ytl çıktı.

En az parayı Ali Osman ve Ahmet adlı yarışmacılar almıştır. Her iki yarışmacıda kutusuna gitmiş ve kutudan 1 Ytl çıkmıştır.

*Cık cık. Nasıl açılmamış bu konu Hede Hödö Türk Televizyon Tarihi'ne hakaret vallahi Kahkaha
13  Diğer Konular / Sinema / Ynt: okuduğunuz hangi kitabın flim olmasını isterdiniz? : Temmuz 22, 2008, 19:46:16
Sue Grafton okumaya başladım ve kadının kitaplarının sinemaya geçmesini temenni ediyorum. Hemen!!!
14  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Quidditch Günceleri | 10. Bölüm : Temmuz 22, 2008, 17:33:07
Sağolun efendim Kahkaha Beğeniniz beni pek mesut etti, müteşekkir oldum
15  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Quidditch Günceleri | 10. Bölüm : Temmuz 22, 2008, 16:59:11
Sağolsun pembişko Hede Hödö Ekşını beğendiğinize sevindik Dil Çıkaran
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 276