ters duran hatta uçan ev L Lawliet in resmini istiyorum (kendisi bi anime karakterdir insan canladırmasını ya da filmde oynayan adamın resmini koymayın death note taki anime halini istiyorum )
yazdıklarım biraz karışık olmuş genel olarak çizgifilmlerden bahsedersek andy nin nesi var team galaxy galactic football danny panthom rugrats hey arnold thornberries WİTCH spoge bob the simpsons all grown up avatar
animelerden bahsedersek sailor moon shaman king naruto basilisk elfen lied death note
değerlendirme yapacak olursam şu ana kadar izlediğim en iyi çizgifilm kesinlikle death note tur tek iyi değil de en iyiler diyecek olursak ilk üçüm 1.death note 2.elfen lied ve 3.basilisktir
şu ara en çok sevdiğin ve etkilendiğim anime yani o da tam olarak olmasa da bi tür çizgifilm elfen lied daha izlediklerim de var naruto avatar falan ama en çok elfen lied
Cennet, benim dostlarımdan hiçbirinin davetli olmadığı devasa bir partiyse, ben de davetli değilim demektir. Green dayin röportajlarına bakarken bulmuştum beğenip kopyalamıştım
tamam belki bunu söylemek bana düşmez beni hiç biriniz tanımıyor olabilirsiniz buraya şimdi yazdığım şeyler kimsenin umrumda olabilr ama ben yine de söylemek isterim bu klüpte pek fazla ismim geçmedi hatta yalnızca bir mesajım var orada da gaara resimleri paylaşmıştım ama mesaj yazmıyor olabilir ama klübün bütün sayfalarını tek tek okudum ve hala gelişmeleri her gün takip etmeye devam ediyorum buraya yazılmış bilgiler o kadar değerli ki bi bakın isterseniz ben böyle klübü hayatımda görmedim her mesajda paylaşım yapılması ve ilgili olunmasıyla da alakalı olabilir ama hiç boş olmayan bi klüp içi dolu dolu biçok bilgi idi bu zamana kadar ama klübün en önemli diyebileceğimiz en önemli paylaşımları yapan onları çevirip de özenle buraya koyan iki değerli kişiyi de klüpte artık göremeyecek olmaz klübün batması anlamına gelmiyor mu sizce sayın klüp başkanı biz elmizden geleni yapmaya çalışırız ama ne kadar yeterli olacak ki o iki kişi alaska ve caelo klübün en aktif üyeleriler diğerleri ben de dahil olmak üzere LORD OF RED CASTLE hariç diğerleri neredeyse biriki mesaj biriki paylaşımdan öteye gidememiş kişiler ve klüple ilgileneceklerini pek zannetmiyorum ben açıkçası bence bu klüp bu günden sonra çok fazla ilerlemeyecek türk sitelerinden bulabileceğimiz bütün bilgileri zaten tükettik ingilizce olanlarıysa çeviremioruz çevirebilecek olan varsa caelo gibi düzenleyecek olan varsa ne mutlu bize ama bence bu kadarını yapabilecek kimse yok ve bu sitenin çok fazla ilerleyememesi gibi bi anlşam çıkarabilir neyse tekrar söylüyoru mben sadece fikrimi belirtiyorum ve bu hiç kimsenin umrunda olmayabilir bunu eleştirebilirsiniz saygı duyarım ben madem bi paylaşımda bulunmam gerekiyor en sevdiğim karakter benim gaara onunla ilgili düşüncelerimi belirtmek istiyorum çünkü başka ounla ilgili yapabileceğim pek bir paylaşım yok çünkü biyografisi fazlan sitede bulunuyor.
Ben gaara yı ilk gördüğümden beri sevmeye başladım diyemem gaarayı karakter olarak ilk görüğümüz bölüm 20. bölümdü ve 21. bölümde kendini tanıtmıştı o iki bölümd gaara aslında pek fazla ilgimi çekmemişti hatta biraz sinir olmuştum bile denilebilir.daha sonraki gaaranınaçıkça görüldüğü bölüm 34 . bölümdü ve ben o bölümü yaklaşık 100 bölüm sonra izledim çünkü narutoyu ben online izliyorum ve izlediğim site 34 yerine 35 i koymuş ve 35. bölüm yerine de boş bi sayfa koymuştu bu nedenle 34. bölümü var olduğunu ancak youtubedan kliplerde ve resimlerde gördüğümde izleyebildim ki eğer daha önce izlemiş olsaydım eminim ki hayranlığım ozaman başlayabilirdi daha sonra gaarayı rock lee ile olan dövüşü sırasında sevmeye başladım çok güçlüydü gayet karizmatikti süper bi karakter olarak tanımladım onu ve gerçekten onu çok sevmeye başladığımı fark ettim ve maça rock lee nin kolunu bacağını kırdığında da çok sevinmiştim ve sonraki gaarayı gördüğüm bölümlerin neredeyse hepsi çok hoşuma gitti ve gaarayı daha da sevdim ki daha sonra aaranın çocukluk hikayesinin anlatıldığı bölüme geldiğimizde özellikle gaaraya daha da bağladım o benim şu ana kadr en çok hayranlık duymuş olduğum karaker ve o bölümden sonra özellikle gaaraı uzun bir süre göremedik ve ben gaarasız bölümler de acayip sıkıldığımı ve gaaranın ne zaman tekrardan çıkacağını merak etmeye başladım mesela o sasukeyi kurtarma operasyonunda gayet sıkılmışken gaaranın çıkgelmesi benim o bölümlerden gayet zavk almamı sağladı diyebilirim zaten 135 ten sonrasıyla pek ilgilenmedim shipuudenin başlarını çok sevdim çünkü gaara nın kazakage olduğunu görmüş olduk ve bu beni gerçketn fazlasıyla mutlu etti diyebilirim o hakediyordu ama ben sanki onun o insanlardan nefret ettiği halini daha çok seviyordum gibi ama bu hali de süperdi bence shipuudende deidarayı öldüresim geldi mesela gaara sayesinde neye baya bi kendi düşüncelerimi söyledim sanırım biriki tane de resim koyucam burada olmadığını düşünüyorum umarım yanılmam