Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 12, 2008, 07:48:40  

Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 14
1  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hogwarts'ın Tek Umudu: Yeni (8.) Bölüm: Tuzaklar ve Mektuplar geldi! : Ağustos 27, 2008, 22:26:57
Evet size şok bir haber şu aralar kötü sonlara taktım. Cinayet duygum kabardı. Şeytani Sırıtan
Dalga bir yana benden mutlu son beklemeyin.
Dershanem başladı okullar da başlayacak bu yüzden bir an önce hikayeyi bitireceğim. Yaklaşık dört bölüm içinde.
Daha önce dediğim gibi, benden mutu son beklemeyin.
Ama üzülmeyin Titanic gibi olacak. Yani sevilen birileri ölür de sona onu görür, ya da ölüp yanına gider ya, veya mezarına gidip ona gülümser. İşte o tip olabilir son. Ama bilemem yani şu aralar dengem bozuldu. Kahkaha Hikaye için çıldırıyorum. Açıkçası ne yazmalıyım hiç bilemiyorum. Sonunu ben de çok merak ediyorum. Neyse, mutlu sonla bitirmeyi düşünmüyorum. Ama benim sağım solum belli olmaz umdunuzu kaybetmeyin. Sırıtan
2  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hp Hikayesi : Ağustos 24, 2008, 11:29:17
gayet güzel cnm
3  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hogwarts'ın Tek Umudu: Yeni (8.) Bölüm: Tuzaklar ve Mektuplar geldi! : Ağustos 21, 2008, 14:57:22
yeni bölüm mü
yakın bir zamanda koymaya çalışacağım
şu aralar fena halde hastayım
onun için gecikebilir
kuura bakmayın
en geç üç dört gün içinde koyarım
4  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Yüzünüz dünyada en çok hangi ünlülere yüzde kaç benziyor? : Ağustos 20, 2008, 20:22:54
Liv Tyler'e benziorum ben biraz
5  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: İnsanoğlunun zekası geriliyor : Ağustos 20, 2008, 19:54:13
Solaklar yaşadı haaa...
Hehehe! Ben de solağım.  Sırıtan Sırıtan Sırıtan
Şanslıymışım ucuz kurtarmışım...  Şeytani
6  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Harry Potter İle Dalga Geçenler : Ağustos 20, 2008, 19:34:35
arkadasla hp den konuşuoz bi kaç kişi geçti alay falan etti sonraki gün onları gözleri hp ye yapışmış buldum utançlarından bişicik diyemediler
sınıfta falan da dalga geçtiler hep tabii gıcık olanları sınıfta herkes direndi türkçe hocası hp yi yasaklamıştı bizim bütün şubeler inadına hp açtı hocalar ceza verdi bi kısmı da dövdü
hani anlarım kızarsın ama dövüyolar
bi de onların dizileri var doktorlar bez bebek falan onlarla biz dalga geçmeyiz onlar bizle geçer
haksızlık
din hocası bize büyü günahtır diye o kitabı yasakladı
hani o yasaklamadan önce tüm seriyi okudum ama anlamıyorum neden bu kadar ön yargılılar

benimle dalga geçenlere eşek hoşaftan ne anlar diyorum Kahkaha hiç kimse bişey diyemiyo.. Kahkaha

bende mi öyle desem Sırıtan
7  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Turnuva Günlükleri Bölüm 8 ( Karakter Resimleri Eklendiiiiiiii ) 20 08 2008 : Ağustos 20, 2008, 11:57:01
aay keira çok şirinmiş ama chaplin psikopatımsı bi bakışı var yav
ama rupcuku ben daha yakışıklı hayal etmiştim olsun bu da güzel
resimler hoş ama Chaplini pek sevmedim korkunç bi bakışı var bi de kan falan sıçramış  Sırıtan
8  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hogwarts'ın Tek Umudu: Yeni (8.) Bölüm: Tuzaklar ve Mektuplar geldi! : Ağustos 20, 2008, 11:28:46
çok saolun hepinize sizin de yorum yazdığınızklavyenize sağlık
9  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Xenetorium-Bölüm 3:Anı-(16.08.2008) : Ağustos 20, 2008, 11:19:58
ayy harika olmuş yaa ama bi sorum var mr weasleye baba diyen harry miydi yoksa fred miydi Ne?
10  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Turnuva Günlükleri Bölüm 8 Kulak Misafirliği 19 08 2008 Tazeeeee :D : Ağustos 20, 2008, 09:54:50
yeni bölüm çok güzel olmuş tamam itiraf ediyorum ben ikinci görev için cansarar denen yaratıkları önermiştim ssen cansarar diye kara büyücü çıkarmışsın bu ne yaratıcılık ve her zamanki gibi çok güzel olmuş tebrikler
11  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hogwarts'ın Tek Umudu: Yeni (8.) Bölüm: Tuzaklar ve Mektuplar geldi! : Ağustos 20, 2008, 09:46:06
evet öyleyim niye ki ne oldu  Ne?
12  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Turnuva Günceleri -- ( Bölüm 6 ) Tehlikeli Görev ! 17 08 2008 : Ağustos 17, 2008, 16:32:57
daha fazlasını bekleme bana da sadece 1-2 yorum geliyo zaten buna da şükret yani ama okuyucu çekmeye çalış tanıdığın konuştuğun üyelerden rica edebilirsin mesela
13  Diğer Konular / Harry Potter Hikayeleri / Ynt: Hogwarts'ın Tek Umudu: Yeni (8.) Bölüm: Tuzaklar ve Mektuplar geldi! : Ağustos 17, 2008, 13:59:52
çok fazla bağırdıklaında öyle yapıorum sadece
bağırma ifadeli cümlelerde sadece ünlem işareti yeter tüm cümleyi büyük yazma kendini kitap yazıomuş gibi hisset bunun dışında harika devam et Kahkaha

sadece çok bağırdıkların öyle yapıom yani nadiren
14  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Asla Vazgeçme-Şaşırtıcı Gerçekler : Ağustos 17, 2008, 13:17:10
anlatmaya çalıştığım şey mutlaka başarılı olduğun bir alan vardır hedeflerinden vazgeçme mesajıydı ama  Üzgün
15  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Televizyondaki Kırıntılar : Ağustos 17, 2008, 13:16:00
Daha önce bu sitede okuduğuma dair yemin edebilirim.

öyle olsa da ben bilmiodum  Terleyen
Sayfa: [1] 2 3 4 ... 14