bu aralar msn insanı çıldırtır oldu... artık katlanamıyorsanız çeşitli alternatfiler var elbet.
örneğin Google Talk. henüz beta olmasına ve baştan aşağıya sade görünümüne rağmen, kaliteyi hissediyorsunuz. bence kesinlikle msn'in yerini alacak ilerde. en azından ben google talk dışında hiç bir şey kullanmayacağım.
yine de şimdilik ikili konuşmalar dışında bir işe yaradığı yok
çoklu konuşma imkanı istiyorsanız başka adrese gideceksiniz. biz geçen gün ICQ'yu denedik. ses efektleri gayet hoş olsa da simililer içler acısı. mesaj yazdıktan sonra mouse ile gönder duşuna basmak gibi bir zorunluluğunuz da var. (ama sanırım bu ayarlardan değiştirilebiliyormuş) ve en kötüsü, çoklu konuşma istediğinizde sorun çıkarıyor... biz hiç bi konuda sorun istemiyoruz... o zaman imdadımıza yahoo messenger koşuyor. komik sesleri, geniş arka plan seçenekleri, harika similileri ve çoklu konuşmadaki kolaylığı yüzünden gönlümüzü bir anda fethetti. ve geçen akşam, avatar yapabilme özelliğini keşfettim. kendinize göre bir surat ifadesi, göz rengi, saç stili, arka plan, giysiler, şapkalar vs vs vs....
her şeyi değiştirebiliyorsunuz. ve konuşma sırısında yaptığınız ifadelerde suratını değiştiriyor. örneğin
>> bu smleyi kullandınız. avatarınız gülüyor. ya da
>> bunu.. o zaman da avatarınız üzülüyor... ten renginizi bile ayarlayabiliyorsunuz... ayrıca ara yüz açısından MSN'e çok benziyor. yani ICQ fln gibi neyin nerde olduğunu bulmak için vakit kaybetmiyorsunuz...hemen yahoo anasayfasında gidin, en üst sağ taraftan messenger seçeneğine tıklayın ve ücretsiz bir yahoo messenger indirin... en azından bilgisyarınızın bir köşesinde bulunsun. MSN sizi çıldırttığında sağlam bir seçeneğiniz olacak

falan komik bişi görsen
belki bu filme hep beraber gidebiliriz :S hiç umutlu diilim ama 

tesadüfen bir kısmını izlemiştim, inanılmaz sapık bir filmdi. hatta iğrençti. ergenlik yaşındaki çocukların cinsellikle tanışmasını konu almış ve iğrenç bir yolla anlatmış