Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ekim 11, 2008, 13:04:43  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 231 232 233 [234] 235 236 237 ... 252
3496  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Yerinde olsam : Aralık 12, 2005, 19:37:48
ordaki kim?

cameron diaz mı :S
3497  Diğer Konular / Oyunlar / Ynt: Knight Empire (Biliyorum alakasız ama ordada birlikte olsak fena olmaz) : Aralık 12, 2005, 19:36:55
ben pek oyun oynamayı beceremiyorum, umutsuz vakayım yani... Dil Çıkaran

ama burdan biri oynuyodu knight empire, ama kimdi unuttum Hede Hödö
3498  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Reklamlar : Aralık 12, 2005, 18:28:59
ben bu organları gördüm.. kukla gibiler. Sırıtan aslında daha önce de görmüştüm ben onları ama dikkat etmemiştim Hede Hödö
ama izlerken seslerini duyamadım :S konuşuyolar mı onlar, yoksa öyle zıplayıp duruyolar mı Dil Çıkaran
3499  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: popcorn : Aralık 12, 2005, 18:24:50
evet rast gelirsem izliyorum Gülümseyen
3500  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: 12. Ayın 12 Günü : Aralık 12, 2005, 16:13:17
evet, biri bana da söylemişti, eğer tesadüfen saate baktığında, saat ve dakika aynıysa, 23:23, 01:01 vs gibi... düşündüğün kişi seni düşünüyor gibi garip bişey söylemişti Dil Çıkaran insan inanmasa bile böyle bi tesadüf olduğunda bahane yaratıyor kendine Dil Çıkaran eğer takıntı haline getirmiyorsan bi zararı yok bence. zaten kim onların körü körüne doğru olduğunu iddea ediyor ki.. isteyen inansın Gülümseyen
3501  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: Sirius'un ölümü : Aralık 11, 2005, 22:30:35
ben de aynı fikirdeyim... sanki oraya vaftiz oğlu için gelmemiş de biraz ışın yollayıp eğleneyim diye gelmişti...
sorumsuzluğunun bedelini ödedi Dil Çıkaran
3502  Diğer Konular / Sinema / Ynt: cesur civciv : Aralık 11, 2005, 22:28:42
aslında mesele meşe palamudu diil.. neyse filmi anlatmıyım.. dinlemiyolar ki çocuğu.. ck ck.. ben de Ege'yi dinlemiyorum ama çok konuşuyo da ondan  Sırıtan

auhauhauhauahuah Sırıtan süpersin ya Sırıtan
3503  Diğer Konular / Sohbet / Ynt: Bayraam : Aralık 11, 2005, 22:25:34
Selamlar herkese.
Bir çikolata kadar kıymetimiz yok he?? Kahkaha. Tamam mesaj alındı. Kahkaha

(Black Rose ismi Black Rose Immortal'dan mı geliyor??)

Selam Mert Gülümseyen

hoşgeldin Gülümseyen

ve mesajı aldığına ve gerçekleri gördüğüne sevindim Kahkaha Sırıtan

[hmm..acaba kardeşimi 80gr'lık bir antepfıstıklıya değişirmiyim Dil Çıkaran Sırıtan ]

puhauhauah Kahkaha bakalım kardeşin bunu görünce ne diyecek Sırıtan

fatn ne diyebilirim sence, cık cık cık yaaa [aynı cnmsın dediii gibi cık cık cık]
bi dk ya aranızda bluefanclup üyesimi war

bildiğim kadarıyla yok... neden sordun ki Kararsız
3504  Diğer Konular / Sinema / Ynt: cesur civciv : Aralık 11, 2005, 22:00:31
çok güzel yapmışlar yahu Sırıtan çok sevemli velet Sırıtan

ayrıca konusu da süpermiş. daha önce duymamıştım Kahkaha

Kafasına bir meşe palamudu düşünce feleğini şaşırıp "gökyüzü yere düşüyor" diyerek panikleyen ve kasabada geniş kapsamlı kaosa yol açan genç civciv

buna koptum Sırıtan
3505  Harry Potter Konuları / Sırlar Odası / Ynt: ASLINDA ÇOK GÜZEL DEĞİL : Aralık 11, 2005, 19:17:18
serinin en iyi filmi +++ senaryosu kesinlikle harry potter kitabını "okuyabilmiş" birinin elinden çıkmaydı.
eh tabii bu güzel ve "sadık" senaryo bir de hayran olduğum chris'in elinden çıkınca film güzel olmuştu.
seni seviyorum colombusssss inşallaaahhh altıncı filmdeki en iddialı taliplerimizden biri olan sen, yönetmenliği kapıcaaannn!!!!  Sırıtan Kahkaha

tahtaya vuruyorum şaytan kulağına... Sırıtan

yahu ağzından yel alsın, altıncı filmde chris'e katlanamam ben daha Hede Hödö o gitsin "evde yapayalnız" serisine başlasın Dil Çıkaran
3506  Diğer Konular / Sinema / Ynt: Uçuş Planı : Aralık 11, 2005, 19:15:13
pek iyi değil diyolar o film için...

o yüzden pek ilgimi çekmedi... bi de hep uçak hep uçak, sıkar beni biraz Kahkaha

tüm film bi uçakta geçiyor yahu Hede Hödö
3507  Diğer Konular / Kitap / Artemis Fowl : Aralık 11, 2005, 17:09:19
sadece ikinci ve üçüncü kitapları okudum: kuzey kutbu macerası ve sonsuzluk şifresi...

elbette size önerim kuzey kutbu macerası olur. çünkü gerçekten soluk soğua gidiyordu herşey... bir olaylar en can alıcı noktada kesilip, başka bir yerdeki daha can alıcı bir yere atlıyordu. hangisine heyecanlanacağını şaşırıyordunuz. Sırıtan en azından bende öyle oldu. cidden çok etkileyivi bi kitaptı. üstelik hikaye en başından sonuna kadar aynı tempoda gidiyor.

sonsuzluk şifresinin muhteşem bi başlangıcı var. yani bir kitabın girişi bu kadar mı güzel olur, pes diyorum başka da bişey demiyorum Sırıtan ilk bölümü tamamen okuduktan sonra  devam etmemek elde değil... kitapta mulch diye yeni bi karakter var. kuşkusuz benim favorim o Kahkaha

teknoloji ve peri kavramlarının bu kadar başarılı bi şekilde iç içe geçtiği, ufak bir suç dehasının maceralarını anlatan bu kitapları kaçırmayın derim. hoş, bir çoğunuz okumuşsunuzdur zaten...

(bu arada brinci kitap iyi değil dedi bi kaç kişi (mesela benim kısım grileydi Sırıtan ), ama ben onu okumadığım için yorum yapamayacağım Hede Hödö )
3508  Diğer Konular / Kitap / Şu Çılgın Türkler ~ Turgut Özakman : Aralık 11, 2005, 16:59:01

Yazarı: Turgut Özakman
Yayınevi: Bilgi Yayınevi
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 747
Kağıt Türü: 2.Hamur
Arka Kapak Yazısı:
80 Yıldır Beklenen Kitap
Dünyadaki en meşru, en ahlaklı, en haklı, en kutsal savaşlardan birinin, emperyalizme karşı verilmiş ve kazanılmış ilk kurtuluş savaşının, bir millileşme ihtilalinin romanı, şaşırtıcı bir yakın zaman destanı...
-Turgut Özakman'ın elli küsur yıldır süregelen çabasının ürünü.
-Milli Mücadelemizin, bir serüven romanı gibi rahat okunan ve şimdiye kadar yazılmamış ayrıntılı, çok yönlü öyküsü.
-Gurur ve ibret verici gerçeklerin, gerçek belgelere dayalı olgu ve olayların, insani içine çeken, şaşırtan, heyecanlandıran, ağlatan, gönendiren anlatısı.
-Tüm yeni nesillere eşi olmayan bir armağan.
Sevgili Gençler !
.... Emperyalizmi ve yamaklarını dize getiren, bir enkazdan yepyeni, çağdaş bir devlet kurmayı başaran atalarınızla gurur duyun, şehit ve gazi atalarınızın onurunu yalancılara çiğnetmeyin.

ben bu kitabı bitiremedim. yarısında kaldım... bu kadar mı gereksiz isim olur yahu... Turgut Özakman "ansiklopedi gibi olmasın" istedim diyor ama ben ansiklopedileri bile daha şevkle okuyorum. yani bu kitapta hiç bir sürükleyicilik yok. kurtuluş savaşının müthiş konusu olmasa okunacak kitap bile değil bence. anlatım sıfır. resmen beni okuma beni okuma diye bas bağırıyor her sayfa Hede Hödö

sırf kurtuluş savaşımızın hatırına yarıya kadar geldim ama sonunu tamamlayabilir miyim bilmiyorum :S ben bunun üstüne iki ayrı kitaba daha başladım Hede Hödö
elbette sevenleriniz vardır ama ... aban bu satış rakamlarının yüksekliği yapılan reklama bağlı gibi geldi... her haber kanalında 15 dakika bu kitaba yer ayırıldı ama sonuç hayal kırıklığı.

zannediyorum ki benim gibi düşünüp kitabı yarım bırakanların sayısı da az değildir. çünkü kahvede sohbet eden adamların (hiç konuşmasa bile) tek tek isimlerinin sayılması insanı resmen bunaltıyor. insanlara herşeyin kaynağını göstericem diye uzun uzun anlatmış. oysa insanlara olayları akıcı bi şekilde anlatmak istiyosa basit bi dil kullanmalıydı. sonra gider bi de ayrıntılı verisyon yazılırdı. bu yaklaşık 750 sayfalık kitabın 300 sayfası isimlerden oluşuyor bana göre...
3509  Harry Potter Konuları / Sırlar Odası / Ynt: HARİKAAAA!!!! : Aralık 11, 2005, 16:50:31
ben de sırlar odasını, azkaban ve felsefe taşından daha çok seviyorum... ama zümrüdü ankanın da özel bi yeri var. biraz daha depresif, drama tarzı bi katap o.. melez prens ise espriler açısından ateş kadehi tarzında bi kitap... ama ateş kadehindeki heyecan yok onda... şimdi ne olacak diye merak edip durmuyorum hiç.. Dil Çıkaran

ama sırlar odasında böyle bişey vardı.. yani şimdi ne olacak diye düşünüyodu insan... kitaptaki en önemli unsur zaten... sürükleyici olması...
3510  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: olmak istediğin? : Aralık 11, 2005, 16:46:34
prue'yu unuttunun esgi hanım   Kızgın

ben geçen sene bu zamanlar dünya kadar karakter yaratmıştım aslında Sırıtan

phras lumbric ve dorcas ohira ise üzerinde en çok durduğum ve oynadığım karakterlerdi... ikisi de profesördü, hatta biri evlenip çocuk sahibi oldunu. zaten bilen biliyor Kahkaha

bir de charle ve prue'ya arkadaş bulmuştuk, craig anderson diye.. onlar da makaraydı. serkan saolsun, charlie sayesinde az kahkaha atmadım Sırıtan

Unutmuşum *ups* ne kızıyosun Üzgün

kısmadım yaw, ben hiç kısıma kızar mıyım Hede Hödö şaka yaptım Sırıtan

euehueuehe, zati fant eer kızarsan beni bulursun karşında, halasını Sırıtan

yok halası, ben ona kıyabilir miyim hiç  Şaşırmış o benim biricik kısım Sırıtan
Sayfa: 1 ... 231 232 233 [234] 235 236 237 ... 252