bilmiyorum sarhoşmu ama emmacımın elinde bira şişesiyle resimlerini çok gördük.saat 3'de dışarda olan biri içmiyecekte ne yapacak bilmiyorum ama gercekten elbisesi çok hoş:D
hehe sevindim listeye girmesine bence de hoş giyim tarzı var ama davetlerde giydiği ayakkabılar beni yerden yere vuruyo diyim artık ne dim.ayakkabı secimini beyenmiyorum.ama doğal,hoş,güzel br kız:Dtebrik ederim
yaa iki üç cümleyle yorumlamak istiyorum.ne kadar komedi de olsa araya cinsellik girdimi ben tiskiniyorum.öğk geldi resmen ney yahu o el hareketi ... birde elinden sallarken fırlayan nesne..rezillik bidesi ne dim artık:s
ya bence yakışmıyolar tom ile emycim:Dama karakter uyması gerekli öncelikle öyle bir mevzu varsada kendileri bilirler diye düşünüyorum.emmanın annesi ben olsaydım kesinlikle cadoloz kaynana olurdum
beyazıt'ı çok seviyorum. :love:kopuyorum resmen bir haftalık sitres atıyorum.stüdyosuna gitmeyi çok istiyorum hatta neşe sacıyo geçen hafta şahan kopardılar ortalığı recep ve piskopat süperdi numberone nediyim artık bilmiyorum valla :=kadir çöpdemirden daha güzel bence.nası yani programı da güzel yakaladıkca izliyorum:D
yaa ben bu hafta son yarım saatini yakalayabildim.ama koptum resmen.bedia hn.kurşun üstünde beyaz atlı hazineli bir kısmet geliyo diyo.ıspanak namık beyaz eşekle çıka geliyo.tepine tepine gülesim geldi:Dtekrarını izlemem lazım artık bu haftalık böle oldu.:/
ah ah nerde destek ben babama sanat okuluna gidicem dersem evlatlıktan reddeder heralde. destek olacağına köstek olur onun içnde sahne sanatlarınada avrupa ülkeleri daha gelişir ve biz olduğumuz yerde kalırız.ağlancak halimize gülüyoruz ne dim çok şanslı öğrenciler tebrikler valla haber için teşekkürler.