Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Ağustos 30, 2008, 05:49:12  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 39
61  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: İşte Emma'nın Sevgilisi : Şubat 25, 2008, 02:38:35
ayy inanamıyorum emma'nın erkek versiyonu  Sırıtan Sırıtan hehe bu kadar mı benzer insan çilleri bile benziyoooo Gülümseyen Kahkaha Sırıtan ;Dbu arada tatlı çoçukmuş Şeytani Sarılan Âşık
62  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma Watson'dan Yepyeni Resimler ! : Şubat 19, 2008, 21:19:10
bilmiyorum sarhoşmu ama emmacımın elinde bira şişesiyle resimlerini çok gördük.saat 3'de dışarda olan biri içmiyecekte ne yapacak bilmiyorum ama gercekten elbisesi çok hoş:D
63  Harry Potter Konuları / Gazete / Ynt: Emma 'En Özenli Giyinenler' Listesi' nde : Şubat 18, 2008, 19:12:02
hehe sevindim listeye girmesine bence de hoş giyim tarzı var ama davetlerde giydiği ayakkabılar beni yerden yere vuruyo diyim artık ne dim.ayakkabı secimini beyenmiyorum.ama doğal,hoş,güzel br kız:Dtebrik ederim
64  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel Radcliffe sevgilisinden ayrıldı : Şubat 18, 2008, 17:43:05
hehe çok sevindim yaa neden se içime bir sıcaklık kapladı Şeytani Hede Hödö
65  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Emma Watson - Vanity Fair Portre Sergisinden Resimler : Şubat 13, 2008, 23:04:49
hehe hoş çıkmış o ayakkabılar hariç:Dhaber için tşkler:D
66  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rupert Grint'ten yeni resimler(melez prens) : Şubat 13, 2008, 22:55:04
ay baldan tatlı valla süper çıkmış paylaşım için teşekkürler:D
67  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel'a bir şeyler oluyor! (+16) : Şubat 07, 2008, 16:14:21
yaa  iki üç cümleyle yorumlamak istiyorum.ne kadar komedi de olsa araya cinsellik girdimi ben tiskiniyorum.öğk geldi resmen ney yahu o el hareketi ... birde elinden sallarken fırlayan nesne..rezillik bidesi ne dim artık:s Hede Hödö
68  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: EMMA YLA TOMM--ve robert--( yani cedric) : Şubat 07, 2008, 15:52:36
ya bence yakışmıyolar tom ile emycim:Dama karakter uyması gerekli öncelikle öyle bir mevzu varsada kendileri bilirler diye düşünüyorum.emmanın annesi ben olsaydım kesinlikle cadoloz kaynana olurdum Şeytani
69  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: beyaz show : Ocak 30, 2008, 22:39:56
 beyazıt'ı çok seviyorum. Sarılan :love:kopuyorum resmen bir haftalık sitres atıyorum.stüdyosuna gitmeyi çok istiyorum hatta neşe sacıyo geçen hafta şahan kopardılar ortalığı recep ve piskopat süperdi numberone nediyim artık bilmiyorum valla Sırıtan Sırıtan Sırıtan :=kadir çöpdemirden daha güzel bence.nası yani programı da güzel yakaladıkca izliyorum:D
70  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: PF & PS Çalışmalarımm (Yeni çalışmalar eklendi..) : Ocak 30, 2008, 22:22:39
meliscim süper ötesi vanessa ,justin ve rihanna süper olmuş ellerine sağlık:D
71  Diğer Konular / Üye Çalışmaları / Ynt: Nezii'den Gırgırshop.. : Ocak 30, 2008, 22:11:40
hee tatlıses shopuna bayıldım eline sağlık ışılcım:D
72  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel'den Resimler : Ocak 30, 2008, 22:04:41
çok tatlı çıkmış bence çok fotojenik hemde cnm cnm.
73  Diğer Konular / Televizyon / Ynt: Elveda Rumeli : Ocak 29, 2008, 20:24:31
yaa ben bu hafta son yarım saatini yakalayabildim.ama koptum resmen.bedia hn.kurşun üstünde beyaz atlı hazineli bir kısmet geliyo diyo.ıspanak namık beyaz eşekle çıka geliyo.tepine tepine gülesim geldi:Dtekrarını izlemem lazım artık bu haftalık böle oldu.:/
74  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens'in Gece Çekimleri Haftaya... : Ocak 24, 2008, 19:58:47
ühhhü ağlıyacağım şimdi daha çok va ya kasıma nasıl bekliycez durun gün sayım 326 gün var  Üzgün Ağlayan
75  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: Melez Prens' in Gloucester Katedrali Çekimleri : Ocak 24, 2008, 19:47:06
ah ah nerde destek ben babama sanat okuluna gidicem dersem evlatlıktan reddeder heralde. Hede Hödö destek olacağına köstek olur Üzgün onun içnde sahne sanatlarınada  avrupa ülkeleri daha gelişir ve biz olduğumuz yerde kalırız.ağlancak halimize gülüyoruz ne dim Ağlayan çok şanslı öğrenciler tebrikler valla  haber için teşekkürler.
Sayfa: 1 2 3 4 [5] 6 7 8 ... 39