Harry Potter Cafe | Forum
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
  Temmuz 26, 2008, 01:15:05  

Mesajları Göster
Sayfa: 1 ... 35 36 37 [38] 39
556  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel İngiltere'nin en yüksek ücret alan genci : Ağustos 08, 2006, 17:32:19
benim o kadar param olacak ben parti vermiyeceğim yani  olurmu öyle şeyy.
çok devasal harcamalar yapmam tabi kide ama set arkadaşlarımla yapardım.
emy,katie,rup,tom,neville vs.vs.aramızda bir kutlama verirdim.
557  Harry Potter Konuları / J.K. Rowling / Ynt: MUTLU YILLAR J.K MUTLU YILLAR HARRY : Ağustos 08, 2006, 15:41:14
AYY CANIM İYİ Kİ DOĞDUN HAYATIMIZA FELSEFE TAŞIYLA GİRDİN .ROWLİNG SENİ ÖLDÜRSEDE ,ÖLDÜRMESEDE KALBİMİZDESİN.HEP YANI BAŞIMIZDASIN.SENİ ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK
SSSSSSSSSSSEEEEEEEEEEEEEEEEVVVVVVVVVVVVVVİİİİİİİİİİYYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOORRRRRUUUUZZZZZZZZ.
558  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Daniel İngiltere'nin en yüksek ücret alan genci : Ağustos 08, 2006, 10:46:23
ayy bence de  dan'in servetiyle uğraşmasınlar.dan'in kazandığı para hesaplayanın cebine girmiyor ki. Gülümseyen Kahkaha Sırıtan
gercektende dan çocukluğu hakkında çoooook acık bir cevap vermiş.
onunla tanışan herkeste çok iyi, yardım sever, cevresiyle ilgilenen biri olduğunu söylüyor.bir cevirme de okumuştum.dan ''ben kendimi sadece yılda 2 kez yapılan gala gecesinde ünlü hissediyorum birde dışar çıktığımda etraftaki insanlar bana hatırlatıyor ''demişti.bence bu herşeyi açıklıyor. Kahkaha  Gülümseyen
559  Harry Potter Konuları / Melez Prens Filmi / Ynt: 6. film 21 Kasım 2008'de : Ağustos 07, 2006, 11:59:29
ayy ne güzel  6.kitap tarihide çıkmış.içim kıpır kıpır oldu. Kahkaha
benim doğum günüme 5 gün kala vizyona giriyor.sanki bana doğum günü hediyesi Kahkaha Gülümseyen.
 bence bunun içinde geri sayım saati yapılsın ama zümrüdü anka vizyona girdiği gün.ama  daha çok var yahuu nasıl geçece bu kadar gün  Ağlayan
560  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Gündüzleri Harry için çalışıyor, peki ya geceleri ??? : Ağustos 07, 2006, 11:39:28
ayy  yuuh yani çok şaşırdım Şaşırmış Şaşırmış.saman altından su yürütüyormuş kadın.erkek milleti değilmi ekmek su gibi alırlar kitabı.daha eğitici bir kitap yazabilirdi.amaç bir yandan da dikkat çekmek bence .takma isimle nereye kadar saklıyacaktıki hemde.haber için sağol vildan abla
561  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Dan ın GELİRİ... : Ağustos 07, 2006, 11:21:26
valla sapına kadar hak ediyo.başarısının emeğinin hakını alıyor.inşallahh daha çoooook projelerde bulunur .daha çok kazanır.gerçi hayatını garantilemiş madii açıdan ama daha çok kazansın bizde bool bool dani izleriz
562  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: şimdi de Hary Potter müzikali mi geliyor? : Ağustos 05, 2006, 11:55:01
ayy,çoook güzel olurdu.inanın ki gece yatağıma yattığımda cep telefonumla harry potter flim müziği ve vals dans müziğini kulaklıkla dinlemeden uyuyamıyorum.bende acayıp alışkanlık yaptııı.yavvv Gülümseyen Kahkaha
563  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: zümrüdüanka yoldaslığı filmiyle ilgili yeni bilgilerr : Ağustos 04, 2006, 11:03:06
yardımın için teşekkürler iremcim. Gülümseyen
564  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Harry Potter Yaşasın! : Ağustos 03, 2006, 19:24:29
inşallah harry ölmez. cedric, sirius, dumbledore ölürken çook ağladım. bi de harry ölürse depresyona falan girerim heralde. ünlü yazarlar bile seferber olmuş harry ölmesin diye. inşallah rowling harry'e kıymaz. Ağlayan
565  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: zümrüdüanka yoldaslığı filmiyle ilgili yeni bilgilerr : Ağustos 03, 2006, 19:11:44
yahuu arkadaşlar size bişi sorucam.haberlerinizin köşelerindeki bu resimleri ve hareketli ekranları nasıl koyuyorsunuz ben baktım baktım bulamadım.yardımcı olurmusunuz.şimdiden teşekkürler.... Gülümseyen
566  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: zümrüdüanka yoldaslığı filmiyle ilgili yeni bilgilerr : Ağustos 03, 2006, 19:08:11
ayy maç sahneleri kalkmasın.kralımızsın weasley çok heyecanlı bir bölümdü.bide harry ve malfoyun kavgasını çok merakla bekliyorum.bide çatlak profesörün maçta çıkan kavgada verilen ceza sahnelerini çok merak ediyordum.inşallah çekilir.ne diyebiliriz ki.haber için teşekkürler irem:)
567  Harry Potter Konuları / Harry Potter / Ynt: Elijah Wood'un Harry Potter anısı : Temmuz 15, 2006, 11:32:21
ayy çok komik cansarar sana katılıyorum.bende olsam öyle derdim.gülmekten karnıma arılar girdi.
568  Harry Potter Konuları / Kitaplar / Ynt: Yine ölüm tahminleri : Temmuz 15, 2006, 11:08:36
bu gidişte ben kalpten ölücem.benim tahminlerime göre ginny'e bişi olur gibime geliyo.bu olaylada harry iyice hırs yapar voldiyi ceheneme gönderir.
569  Harry Potter Konuları / Zümrüdüanka Yoldaşlığı / Ynt: 5.filmde Quidditch olmayack mı? : Temmuz 15, 2006, 10:57:58
yaa ama olmazki maçı kaldırmamalılar.slytherin ve harrynin takımı kavga edecekler.çatlak müdüre onlara ceza verecek harry ,hermione bide o çatlak profesör ormandayken ronun sayesinde takım maçı kazanıp yaşasın weasley diye barıcaklar .bu kadar sahne ne olcak yahhuu.inşallah w.b böyle birşeye izin vermez.valla flime yazık olur.
570  Harry Potter Konuları / Oyuncular / Ynt: Rupert'in Filmi "Driving Lesson" Resimleri Yayınlandı ( Eding International F.F) : Temmuz 15, 2006, 10:48:20
ayy canım çok tatlı çıkmış flim vizyona girsede izlesek.yahuu:)
Sayfa: 1 ... 35 36 37 [38] 39